Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בן אדם שלא מבין ברכבים ולא מתיימר להבין בנושא, אני די אבוד ואשמח לעזרה.

מחפש וקורא כשבועיים, בכל פעם שאני חושב שאני הולך על דגם מסויים - אני קורא הרבה ביקורות שליליות ויורד מזה. בין השאר היו I25, I30 ו-I35 (כן, כולן יונדאי כי הן עונות על הצרכים שלי ככל שידוע לי, אבל לא קריטי לי שהרכב יהיה יונדאי).

התקציב הוא עד 60K. הרצון הוא לקנות רכב מיד ראשונה פרטית, ושיהיה חצי משפחתי - אנחנו זוג בלי ילדים אך זה בתכנון - בשנים האחרונות אנחנו עם I20 וזה מרגיש כבר קטן, ומצד שני I35 לא נראה לי נחוץ.

מחפש שנתון 2015, "ביצועי על" לא בראש מעייניי אלא בטיחות, אמינות וטיפולים לא יקרים. רוב הנסיעות הן עירוניות, פעם-פעמיים בשבוע נסיעות עד 120 ק"מ (הלוך-חזור), בתנאי דרך סטנדרטיים (אין עליות יוצאות דופן או משהו כזה, הכוונה).

תודה מראש למושיעים.

פורסם

I30 או I35 לא רעות אם תקנה מפרטי אבל בליסינג/ליסינג לשעבר יש הרבה דרעק ואפילו שקניתי את הרכב הקודם מליסינג של הרץ עם ק"מ נמוך, אתה יכול לקרוא סיכום שכתבתי 6.5 עם יונדאי I30 2009 ולראות שהיו שנים שאכלתי חצץ והרבה.

באופן כללי,כל רכב משפחתי כאן לא יהיה חסכוני בדלק,אלא אם יהיה היברידי או בעל מנוע דיזל.

סיוויק 1800/מאזדה 3 ספיריט/מיצובישי לנסר- יהיו אופציות נוספות פחות חסכוניות בבנזין (אולי למעט ההונדה) במיוחד האופציה האחרונה אבל מעט יותר אמינות מאופציות אחרות (למשל ואגית מוגדשת עם הגיר הבעייתי DSG 7 ועוד כהנה וכהנה שיהיו הימור לא כל כך בריא לטעמי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...