Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

בבעלותי טויוטה יאריס 2018 (גימור SOL) (אני יד ראשונה)

לאחרונה שמתי לב כי קיימת בעיה בבורר המצבים של המזגן ברכב- לא ניתן לסובב את המחוגה הבוררת בין המצבים למצב של הפשרה מלאה, לכל היותר ניתן לסובב למצב של הפשרה+ רגליים.

אני מניח שהתקלה קיימת עוד מאז יום הרכישה, רכשתי את הרכב בקיץ ולכן לא היה הצורך להשתמש במצב ההפשרה עד כה.

(שימו לב שניסיתי גם עם כניסת אוויר וגם ללא כניסת אוויר (מחוגה אמצעית) )

מצרף תמונה של הבעיה (מוקף באדום המצב אליו איני מצליח להגיע) , תודה לעוזרים !

בעיה  מזגן יאריס.png

בעיה מזגן יאריס תמונה 2.png

עריכה אחרונה על ידי akleron
פורסם

תעביר את הבורר האמצעי למצב כניסת אוויר חיצוני ואז תבדוק האם אתה מצליח להעביר להפשרה.

עריכה: לא רלוונטי אחרי העריכה שלך.

פורסם
זה לא תקין, הבורר אמור להגיע למצב שמוציא את האוויר לשמשה בלבד.

אז הפתרון היחיד הוא למעשה פניה לטויוטה (מניח שהתקלה תחת האחריות) ?

פורסם (נערך)
זה לא תקין, הבורר אמור להגיע למצב שמוציא את האוויר לשמשה בלבד.

ייתכן שאתה צודק. נזכרתי שבגולף דור 4 שהייתה ברשותיי לא הייתה אפשרות להפעיל מצב הפשרה לחלונות במידה וכפתור סירקולציה היה לחוץ אלא רק במצב של הכנסת אוויר מבחוץ בכדי למנוע היווצרות של אדים על השמשות ומספר בעלי גולף שהכרתי חשבו שזו תקלה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אין מידע בספר הרכב גש למוסך . רכב 2018 עדיין לא בן 3 ויש לך אחריות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...