Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לפני קניה מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד בדיקה מהיום של מאזדה 2 שנת 2015.

פגיעות בגג? זה נחשב שאסי?

ראיתי תמכה זאת מכה קשה ומכוערת.

מוכנים לתקן תמכה בליסינג אבל מצד שני ירשם תיקון גג שזה יותר גרוע ממעיכות בגג הרכב.

מה אומרים? לא להמשיך עסקה?

IMG-20181031-WA0005.jpegIMG-20181031-WA0010.jpeg

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

חבר יקר

בשבוע האחרון היו לא מעט שאלות לגבי קניית מאזדה 2 עם ליקויים.

כפי שאמרתי להם ואני אגיד גם עכשיו לך (מבלי להיכנס לליקויים עצמם) זה שיש המוןןן רכבים כאלה בשוק ואין שום סיבה שבעולם להתפשר על רכב עם פגיעות למיניהם.

חפש לך 2 אחרת, תיוודע שיש לא מעט שם..

פורסם

זהו שקשה פתאום למצוא מאזדה 2.

תתפלא גלילות אין בכלל. ואם יש אז הם שבורות לגמריי. סתם שתדע....

פורסם

מחפש ליסינג כי רוצה לבצע טרייד על הרכב שלי ולקבל הנחה ברכישה. (הרכב בלי טסט בחוץ לא יקנו תרכב).

לא יודע כמה רלוונטי לי לחפש בחוץ.

אם אתה רואה מאזדה 2 שנתונים 2015/6 אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

רד מהאוטו הזה ורד בכלל מהמגרש הזה שאתה מביא ממנו את הבדיקות האלה.

רכב לעצמך תחפש מפרטי, את הרכב שלך גם כן תמכור as is לפרטי, אם תבקש מחיר מתאים יקנו אותו גם בלי טסט.

V5

פורסם

אתה יכול למצוא שנת 2015 עם 0ק"מ-לגביי מזדה 2 אין לי שמץ אם זה אפשרי,

בכל מקרה אני מחפש עכשיו רכב שנת 2007/8 ואני לא רוצה להתפשר על השלדה/גג ועל המכניקה - רכב מטופל ושמור לא צריך להיות עם בעיות כאלה ,אז אתה תתפשר? נשמע לי קצת לא הגיוני או שאני יותר מידי פדנט?

פורסם
אתה יכול למצוא שנת 2015 עם 0ק"מ-לגביי מזדה 2 אין לי שמץ אם זה אפשרי,

בכל מקרה אני מחפש עכשיו רכב שנת 2007/8 ואני לא רוצה להתפשר על השלדה/גג ועל המכניקה - רכב מטופל ושמור לא צריך להיות עם בעיות כאלה ,אז אתה תתפשר? נשמע לי קצת לא הגיוני או שאני יותר מידי פדנט?

צודק ב 100% אין צורך להתפשר. בסוף מוצאים.

• תוכן חדש...