Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כחלק מתכנון בית חדש,

שואל את עצתכם לגבי מיקום מומלץ למדחס יחידת ההורים.

מה שמטריד אותי זה כיצד ינתן שירות למזגן בבוא היום שיתקלקל (לפני או אחרי האחריות).

מדובר על דירה חדשה שניבנת, 5 מזגנים, לכולם יהיה מקום נוח מאוד למתן שירות, הבעיה לכאורה היא עם יחידת ההורים.

היזם תיכנן להניח את המדחס על גגון מסתור הכביסה של הדירה מתחת, להלן "מיקום 1".

הוא גם מציין שבנוסף למה שתראו בתמונה, יהיה גם מעקה מסביב (רוחב המסתור כ50סמ).

אם לא עושים סנפלינג מהגג (2 קומות מעל), הדרך היחידה להגיע למדחס היא דרך החלון במקלחת/שירותים של יחידת הורים. לשם כך, היזם אפילו שינה עבורי במפרט את החלון מקיפ - לדרייקיפ, כך שניתן יהיה לפתוח את החלון ולצאת החוצה.

אני יודע שזה אפשרי, אבל זו קומה חמישית, ונראה לי מאוד קשה/מסוכן לבצע את היציאה החוצה למסתור עד כדי שיהיו בעלי מקצוע שיסרבו לתת שירות או יבקשו תוספת.

חשבתי שבמקום נעמיד את המדחס מתחת לחלון, על קונזולה, להלן "מיקום 2", וזה יאפשר גישה נוחה יותר לשירות, כאשר גוף הטכנאי בתוך הבית.

היזם אומר שיהיה לי כך יותר רעש, אבל זורם עם מה שאחליט. בכל מקרה הקונזולה עליו (עלות).

מה דעתכם?

החלון מתוך היחידת שירותים:

bath1.jpg

מסתור הקומה התחתונה:

bath2.jpg

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שקל להתקין מעקה בטיחות במסתור של המזגן?

ללא מעקה זה אכן נראה כמו מקום מסוכן לעבוד בו. במיוחד כשיוצאים מהחלון על מנת לנחות למטה.

מצד שני לתלות את המזגן על הקיר באמת יתן ויברציות פחות נעימות בקיר.

פורסם

מה לגבי להתקין על קונזולה, אבל שיהיה מזגן אינוורטר כך שתהיינה הרבה פחות וויברציות אם בכלל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כן כתבתי, הוא יוסיף מעקה מסביב למתאר מסתור הכביסה שבתמונה.

כל המזגנים על חשבון הקבלן, סוכם על 4 מזגני תדיראן/אלקטרה 1.25 כ״ס + 1 מרכזי גדול מאותן חברות, הכל מזגנים רגילים, לא אינוורטרים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם הוא מוסיף מעקה לא תהיה לך שום בעיה עם שירות

טכנאים עובדים בתנאים יותר מסוכנים מזה.

לגבי וויברציות בהתקנה על גישטלט, מניחים את המזגן על רגלי גומי גבוהות. לא תהיה לך שום בעיה.

בקיצור, תבחר מה שמתחשק לך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...