Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב שברשותי פג'ו 106 אקס אס מודל 95 פשוט לא סוחב בעליות..נסעתי הערב לירושלים והמצב פשוט בכי רע! גז לחוץ עד הסוף והרכב לא זז..הטורים פשוט לא עולים!!! לא בהילוך 4 ולא ב5. פשוט לא מצליח לעבור את ה80.

הקלאצ' אמור להיות תקין..לא עושה לי שום בעיות ולא מחליק..הכל נראה תקין על פניו ברכב. מה יכולה להיות הבעיה פה? החיפושית שנת 74 שהייתה לי סחבה טוב יותר. המנוע הוא 1400.

תודה

פורסם

המצב שאתה מתאר הוא לא הגיוני לרכב תקין, בטח שלא בהילוך רביעי.

האם הרכב מטופל?

האם בוצעו ברכב הדברים הבאים בתקופה האחרונה או בקירוב לה -

החלפת פילטר אויר

החלפת שמן ופילטר שמן

החלפת מצתים (פלאגים)

החלפת חוטי מצתים

החלפת פילטר דלק

מוטי.

פורסם

אני דואג לטיפולים בזמן..

פילטר דלק לא זוכר מתי הוחלף, האם ניתן לעשות זאת לבד? היכן הוא נמצא..

פילטר אוויר הוחלף לפני כמה חודשים.

פילטר שמן הוחלף לפני 3 חודשים יחד עם השמן.

פלאגים לא זוכר מתי הוחלפו אבל הם נראים בסדר..

חוטי מצתים לא חושב שהוחלפו..

מה יכול לגרום לזה..?

תודה.

פורסם

אני דואג לטיפולים בזמן..

פילטר דלק לא זוכר מתי הוחלף..

פילטר אוויר הוחלף לפני כמה חודשים.

פלאגים לא זוכר מתי הוחלפו אבל הם נראים בסדר..

חוטי מצתים לא חושב שהוחלפו..

מה יכול לגרום לזה..?

תודה.

התשובה בגוף השאלה. תחליף, רע לא יכול לצאת מזה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני דואג לטיפולים בזמן..

פילטר דלק לא זוכר מתי הוחלף, האם ניתן לעשות זאת לבד? היכן הוא נמצא.. הנה קורבן ראשון, כל ספר של היינס יעזור לך... צריך להיות פשוט למדי להחליף

פילטר אוויר הוחלף לפני כמה חודשים. אם יש עליו הרבה אבק או לכלוך יכול להיות שסתם להוציא אותו מהקופסא ולתת לו ניעור קל יעזור.

פילטר שמן הוחלף לפני 3 חודשים יחד עם השמן.

פלאגים לא זוכר מתי הוחלפו אבל הם נראים בסדר.. תחליף. פלאגים זה דבר זול וקל להחלפה חוץ מזה שקשה לתת איבחון מדוייק לפי מראה.

חוטי מצתים לא חושב שהוחלפו.. גם כאן קבור איזה כלב, החלפה תועיל בטוח אם הם לא הוחלפו כבר הרבה זמן

מה יכול לגרום לזה..?

תודה.

לעבודה.

מוטי.

פורסם

אם החלפת מסנן דלק לא תפתור הבעיה אז חבל להחליף סתם חלקים וזרוק כסף לשווא.

גש למוסך טוב כדי שיבדוק המכונית ויתכן שרצועת התזמון קפצה בשן אחת ולכן המנוע מתנהג כך.

תקלה כפי שתארת, אבחון דרך המסך והמקלדת אינו נכון ואינו מדויק כלל והנו בגדר השערות בלבד.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...