Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הביאו לי דו"ח על אי עצירה מלאה בתמרור עצור , הדוח הראשון שאני מקבל

כמה שאלות אם יש מישהו שמבין בעניין

1.האם הדוח יכול להתפספס? אם אני לא אשלם אז הם יכולים פשוט לשכוח מהדוח הזה?קרה לכם מקרה כזה?

2.האם יזמנו אותי למשפט בכל מקרה או שרק אחרי שאני לא משלם אחרי 90 יום ישלחו לי מכתב הזמנה למשפט?

3.חתמתי לשוטר על הדו"ח , למרות שאני די בטוח שאין להם תיעוד לכל הקטע הזה. הוא לא עמד מאחוריי אלא הוא ראה את זה מהצד , לא מאמין שיש לו באמת הוכחה לזה.

האם יש עילה לטעון שהשוטר משקר וללכת נגד דעתו של השוטר,למרות שחתמתי לו על הדוח?

פורסם

1. דו"ח יכול להתפספס. גם הברק יכול להכות פעמיים. תכל'ס, זה לא קורה. אם לא תשלם - תצבור לחובתך כפל קנס וריביות. חבל...

2. לא יזמנו אותך כלל, אם לא תבקש. מה שיקרה אחרי 90 יום, אם לא תבקש להישפט, תזכה לכפל קנס.

מה באפשרותך לעשות זה לפנות תוך 30 יום לתבוע בבקשה לביטול, או תוך 90 יום לשלוח בקשה להישפט. או, כמובן, לשלם תוך 90 יום.

3. חתימה על דו"ח אינה הודאה באשמה. תיעוד, האף שיסייע לתביעה, אינו הכרחי. די בעדותו של השוטר.

אשר לשאלה האם יש על מה לפנות לתבוע או לבקש להישפט - תלוי המקרה, טענותיך, והיכולת שלך להוכיח אותן.

צרף את הדו"ח, תוך מחיקת פרטיך האישיים, ותיאור המקרה מנקודת המבט שלך. יש בפורום זה אנשים שהתרשמותי מהם כי מדובר באנשים בעלי ידע ונסיון, ואם תספק פרטים, יהיה "עם מה לעבוד".

פורסם (נערך)
1. דו"ח יכול להתפספס. גם הברק יכול להכות פעמיים. תכל'ס, זה לא קורה. אם לא תשלם - תצבור לחובתך כפל קנס וריביות. חבל...

2. לא יזמנו אותך כלל, אם לא תבקש. מה שיקרה אחרי 90 יום, אם לא תבקש להישפט, תזכה לכפל קנס.

מה באפשרותך לעשות זה לפנות תוך 30 יום לתבוע בבקשה לביטול, או תוך 90 יום לשלוח בקשה להישפט. או, כמובן, לשלם תוך 90 יום.

3. חתימה על דו"ח אינה הודאה באשמה. תיעוד, האף שיסייע לתביעה, אינו הכרחי. די בעדותו של השוטר.

אשר לשאלה האם יש על מה לפנות לתבוע או לבקש להישפט - תלוי המקרה, טענותיך, והיכולת שלך להוכיח אותן.

צרף את הדו"ח, תוך מחיקת פרטיך האישיים, ותיאור המקרה מנקודת המבט שלך. יש בפורום זה אנשים שהתרשמותי מהם כי מדובר באנשים בעלי ידע ונסיון, ואם תספק פרטים, יהיה "עם מה לעבוד".

הבנתי,תודה.

ננסה לפנות במכתב פנייה לביטול או המרה לאזהרה, ידוע לך תוך כמה זמן הם מחזירים תשובה?

לא חושב שצילום הדו"ח יתרום , למען האמת לא ממש מבינים את הכתב של השוטר שכתב את הדו"ח

בקיצור , לא עצרתי לפני קו עצירה של תמרור עצור אלא האטתי ועשיתי פרסה במקום שמותר לעשות בו פרסה, פשוט לא שמתי לב לתמרור העצור ולא עצרתי עצירה מלאה. לא סיכנתי את הדרך , הדרך הייתה פנויה ולא התווכחתי יותר מדי עם השוטרים.

באמת שעל דבר כזה לדפוק דוח זה ממש שטותי

עריכה אחרונה על ידי רון18
פורסם (נערך)
הבנתי,תודה.

ננסה לפנות במכתב פנייה לביטול או המרה לאזהרה, ידוע לך תוך כמה זמן הם מחזירים תשובה?

לא חושב שצילום הדו"ח יתרום , למען האמת לא ממש מבינים את הכתב של השוטר שכתב את הדו"ח

בקיצור , לא עצרתי לפני קו עצירה של תמרור עצור אלא האטתי ועשיתי פרסה במקום שמותר לעשות בו פרסה, פשוט לא שמתי לב לתמרור העצור ולא עצרתי עצירה מלאה. לא סיכנתי את הדרך , הדרך הייתה פנויה ולא התווכחתי יותר מדי עם השוטרים.

באמת שעל דבר כזה לדפוק דוח זה ממש שטותי

קבלת העתק כימי גרוע. בדף המקור הכול כתוב ברור.

קרא בעיון רב את מה שהבלטתי ותחשוב שוב אם יש לך סיבה טובה לביטול חוץ ממשאלות לבך.

אין המרה להתראה על עבירת תמרור 302.

רק שתדע שהשתתפות עצמית עולה פי 4 מהקנס טיפול רפואי פי 40 אז תרגיע.....

אם אתה נהג זהיר אמיתי ולא רק בדיבורים, תמשיך את חייך כרגיל ולא קרה כלום למעט שכר לימוד זעום.

עריכה אחרונה על ידי אביG
היד מהירה מהמוח....
פורסם

לפחות בפורום אתה מודה באשמה.

מה נכתב ב"דברי הנהג"?

לפי התאור שלך השוטר צודק, וטוב שקיבלת את הקנס, כאנצעי לימודי, בבחינת "חוסך שבטו שונא בנו". תמרור עצור הוא תמרור שהציות לו חשוב במיוחד במניעת תאנות, לא בכדי מדובר בענישה חריפה במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...