Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לייעוץ לרכב עבור משפחה שמתרחבת, איזה רכב בגזרת המחיר כדאי ומשתלם לטווח ארוך וכמובן איזה רכב יתן מענה הכי טוב מכלל הבחינות שאציין.

בגלל שמדובר בתקציב יחסית מכובד יש העדפה של הזוג ל:

1. שנתון 2015-2016

2. ק"מ נמוך יחסית

3. אבזור נדיב

4. מרחב פנימי

חשוב מאוד: אמינות, בטיחות, שמירה על ירידת ערך ואם מתאפשר אז ביצועים.

מהכרה של השוק רוב הרכבים נותנים את התכונות הנ"ל, השאלה איזה רכב יתן סיפוק לזמן ארוך?

הזוג התרשם משהייה, אך לא בנהיגה ברכבים:

1. יונדאי I35 INSPIRE - אהבו את המרחב, גודל ומראה.

2. יונדאי אלנטרה - בדומה לI35, אהבו את תכונות המרחב, פחות את העיצוב.

3. מאזדה 3 פרימיום - על הנייר הרכב עדיף מכל הבחינות, אך הרגיש להם קטן ומעט צפוף.

* הגדלת תקציב אפשרית, רק במקרה של "עסקת חלום".

תודה מראש על העזרה.

פורסם

פוקוס אקובוסט הדור החדש, בלי גיר רובוטי, מנוע טורבו חזק, שפע אבזור, מתנהגת מצוין

תביא גרסת סטיישן ויש לך מלא מקום מבפנים,

מבחינת ביצועים - עדיפה על כל מה שרשמת

אמינות - כרגע מאז שהדגם יצא אין תלונות מיוחדות, הגיר הוא מסוג סלקטשיפט חדש של פורד - 6 הילוכים - לא רובוטי

סחירות - לפורד יש את השם הכי פחות טוב, אבל אתה קונה רכב לשימוש והנאה ולא כי אתה סוחר רכבים - לא?

בטיחות - לא נופלת משאר האופציות שרשמת.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הפורד שתיינית, כל הרכבים המשפחתיים סובלים ממעבר לקרוסאוברים, לכן הפחת יהיה גבוה יחסית. לדעתי, אם שמירת ערך חשובה, חפש טויוטה, שמירת ערך גבוהה, אמינות טובה, סה"כ רכב משפחתי טוב גם אם לא מאוד מסעיר. הכוונה גם לקורולה וגם לאוריס.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

היי,

תודה לכולם על התגובות.

טויוטה קורולה נבחנה חיצונית אבל הייתה אנמית והביקורות על האוריס(14'), מקרוב משפחה לא הוסיפו.

הפורד אופציה מעניינת, אבל תיפסל בגלל הוצאות חודשיות שעלולות להיות גבוהות עבור זוג צעיר, כמו כן המותג נמצא בירידת מתמדת.

כרגע הטוענת לכתר הינה I35\אלנטרה, אבל בגלל העובדה שאין הבדלים מהותיים בין רמות האבזור והרכב נפוץ בליסינג, יש חשש לירידת ערך קצת יותר קיצונית משל המאזדה לצורך העניין.

גיפון יכול להיות נחמד, אבל מנועי ה1600 שיכנסו לתקציב יהיו לדעתי "עגלתיים" בגלל המשקל.

אשמח לעוד הצעות\הערות.

תודה.

פורסם

אתה לא צודק, אין כמעט הבדל במשקל בין רכבים משפחתיים לגיפונים, ואין הבדל בביצועים, מצ"ב דוגמה רלוונטית בין ספורטאז 16 לסיד, תבדוק בעצמך, לא במשקל, לא בביצועים, כלום, קח ספורטאז, ככה עוד 3 שנים תפסיד הרבה פחות כסף על פחתScreenshot_2018-10-24-12-16-04-862_com.android.chrome.jpeg

פורסם

ביצועים זה לא גולת הכותרת עבור הזוג, כי ממזמן הפזילה לעבר הוואגיות הייתה נעשת.

מניסיון כדיילי עם ספורטאז 2 ליטר, קשה לי להמליץ לאחרים על מנוע 1.6, בייחוד שכיום אני על CX5 2.5 ליטר החדשה והספורטאז ממזמן נשכח לטובה בביצועים.

אני חושב שכדאי להתמקד במשפחתיות, כי גיפון, מעבר לתוספת התקציב המשמעותית(או שלא?), ידרוש הוצאות אחזקה גבוהות יותר ובסוף זה "כולה" רכב שנועד להכיל את כל המשפחה בנוחות.

כיום הזוג עם סוזוקי SX4 וסיריון, והרצון הוא להגיד שלום לסריון ואם להגיד את האמת, יוצא לי להחליף רכבים ולנסוע בקיה פיקנטו ומבחינתי עושה את העבודה יופי, אז באמת ביצועים זה לא הכי קריטי.

מה שכן מעניין אם כבר הזכרתם, מה לגבי קיה סיד, יונדאי I30 באותם שנתונים?

שווה להסתכל או שאלו רכבים נחותים יותר לעומת אלו שמועמדים לרכישה.

תודה.

פורסם

אם ביצועים לא חשובים, אז מה המניעה מספורטאז 16? העלות הגבוה יותר של ג'יפון תתקזז עם שמירת הערך הטובה הרבה יותר שלו.

פורסם

אני לא מאמין שספורטאז 16 מנוע 1.6 יהיה סחיר כל כך, עוד כמה שנים בכל הרכבים יהיו מערכות בטיחות מתקדמות וכנראה שגם מנועי טורבו, ככה שהספורטאז הנ"ל לא תהיה מציאה בשוק.

אומנם רכישה של רכב כזה תתבטא בהגדלת הנוחות, גובה נסיעה וכמובן מערכות בטיחות שאין באף דגם אחר, אבל זה יהיה רכב חסר אבזור בטח ביחס לדגם הבכיר וגם ידרוש הגדלת תקציב ב25 אחוז, בלי להתחיל יישור קו, ומניסיון אישי עם ספורטאז 16 היא זקוקה לזה.

נראה לי שזה קפיצה עבורם, אבל תמיד שווה לבדוק ולא לפסול אז לכן אמליץ להם.

כרגע המטרה זה להביא כמה שיותר עבור הכסף, ככה שרכבים חסרי אבזור לא בהכרח משרתים את המטרה ואין מה לעשות תמיד הם יהיו יותר מבוקשים בשוק.

איזה רכב משפחתי הוא באמת פנינה בסכומים הנ"ל?

תודה וסליחה שעדיין לא הגענו לפתרון :wink:

פורסם

סליחה שמתעלק על השרשור, אבל אני נמצא בדיוק (!!!) באותה ההתלבטות.

רכב עד 80K שיחליף את ה I30 2010 הנוכחית שלי.

הנטייה הנוכחית שלי היא גם לכיוון I35 2015.

נראה לא רע בכלל (לטעמי)ת מרווח ומאוד מאובזר.

לגבי ההתלבטות מול ג'יפון - מה ההבדל ברוחב המושב האחורי של ה I35 מול ג'יפונים למיניהם כמו ספורטאז או IX35 (אם נכנס בתקציב)?

אני עם 2 ילדים (6 ו- 3) ועוד אחד בדרך...

פורסם

אם בטיחות חשובה - נסה למתוח את התקציב לטובת מאזדה 3 לאחר מתיחת הפנים עם בלימה אוטונומית (עד 80 קמ"ש) ומערכת מקורית לזיהוי סטיה מהנתיב. ברמות הגימור הגבוהות יותר יש גם זיהוי שטחים מתים.

צריכת הדלק די טובה, בהתחשב בעובדה שמדובר במנוע 2000, צריכת דלק משולבת בסביבות 1:14, מחוץ לעיר 1:16-1:18 (כתלות במהירות הנסיעה, עומסים בכביש וכדומה).

לגביי ירידת ערך, אף אחד לא מגדת עתידות, אבל גם יונדאי וגם מאזדה בסדר מבחינת שמירת ערך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למשפחה עם 3 ילדים קטנים שיושבים על כסאות בטיחות, טויוטה ורסו תהיה מעולה בזכות שלושה מושבים נפרדים בשורה השניה. תוכלו למצוא פרטית 2014 או מליסינג 2015 בתקציב שלכם. רכב אמין, סחיר ועם צריכת דלק של משפחתית 1.6.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם בטיחות חשובה - נסה למתוח את התקציב לטובת מאזדה 3 לאחר מתיחת הפנים עם בלימה אוטונומית (עד 80 קמ"ש) ומערכת מקורית לזיהוי סטיה מהנתיב. ברמות הגימור הגבוהות יותר יש גם זיהוי שטחים מתים.

צריכת הדלק די טובה, בהתחשב בעובדה שמדובר במנוע 2000, צריכת דלק משולבת בסביבות 1:14, מחוץ לעיר 1:16-1:18 (כתלות במהירות הנסיעה, עומסים בכביש וכדומה).

לגביי ירידת ערך, אף אחד לא מגדת עתידות, אבל גם יונדאי וגם מאזדה בסדר מבחינת שמירת ערך.

מאזדה 3 אופציה טובה, אבל היא צפופה בכל אזורי הרכב, לכן היא לא בהכרח הכי טוב שהכסף קונה וכן דגם חדש יכנס בקרוב.

ירידת ערך זה לא הנושא כאן, כפי שאמרת שתיהן ישמרו בצורה טובה על ירידת ערך.

למשפחה עם 3 ילדים קטנים שיושבים על כסאות בטיחות, טויוטה ורסו תהיה מעולה בזכות שלושה מושבים נפרדים בשורה השניה. תוכלו למצוא פרטית 2014 או מליסינג 2015 בתקציב שלכם. רכב אמין, סחיר ועם צריכת דלק של משפחתית 1.6.

מדובר על מושב בטיחות אחד כרגע, ככה שאין צורך בטויוטה ורסו.

פורסם

איך דגם חדש רלוונטי למי שמתכוון להוציא 80 אלף ש"ח?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הזוג התרשם משהייה, אך לא בנהיגה ברכבים:

1. יונדאי I35 INSPIRE - אהבו את המרחב, גודל ומראה.

2. יונדאי אלנטרה - בדומה לI35, אהבו את תכונות המרחב, פחות את העיצוב.

3. מאזדה 3 פרימיום - על הנייר הרכב עדיף מכל הבחינות, אך הרגיש להם קטן ומעט צפוף.

.

לא הבנתי. אלנטרה וi35 זה אותו רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...