Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סובארו B3 2011 2.0L

לפני כארבעה חודשים בעקבות החלפת טיימינג כושלת של מוסך מורשה המנוע עבר שיפוץ במסגרתו הוחלפו שסתומים שהתעקמו וכמו כן שופצו ראשי מנוע עקב הפתיחה.

קיבלתי אחריות לתיקקון למשך שנה אך אינני שקט וברצוני לצערי הרב להחליף רכב לחדש.

היום הייתי במוקד מכירות סובארו במסגרת SUBARU DAYS.

הוצע לי אימפרזה 2.0 ל' 5 דל' במבצע 115K.

מה שנמע טוב בהתחלה ואז הגיע הרשימה:

- הרכב הוא בעצם דגם 2017 (אוקטובר 2017)

- הרכב עבר בעלים ליבואן (עקב חוק שנה במגרש הם מעבירים את הרכב על פלוני אלמוני בחברה) כך נוצר מצב שהרכב שיירכש על ידי הוא יד ראשונה (אני אהיה יד שנייה) כאשר יד ראשונה תהיה פרטית ולא ליסיניג.

רק נדמה לי שאני טועה, איזה הנחה יש כאן אם רכב חדש לפי המחירים אצלם שנת 2018 עולה 128K (שנת 2018)? "ההנחה היא ירידת הערך של שנה+יד שנייה לא? אשמח אם מישהו יתקן אותי.

*** בנוסף למחיר עם ההנחה הם גם מתחייבים לטרייד אין במחיר של 20K כאשר המחירון של הרכב שלי עומד על 26.7K ***

פורסם

יש לך רכב ששווה 20-25 אלף שקלים, אחרי שיפוץ מנוע ועם אחריות לשנה ( על המנוע ).

בגלל החשש, אתה רוצה להוסיף 90 אלף שקלים לסובארו חדשה ( אבל גם כאן יש קאץ' ),

שבשנה הקרובה תפסיד משהו כמו 20 אלף שקלים ירידת ערך.

נשמע לך הגיוני?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אימפרזה חדשה מודל 2018 שלא ישבה במגרש נמכרה במחירים דומים אחרי מבצעים.

מה בעצם יוצא לך? לקנות רכב ששכב שנה וחצי במגרש+לתת את הרכב שלך בחינם ליבואן(כי אם לא היית עושה טרייד, היו מציעים לך באותו מחיר רכב חדש).

כמו שהמליצו, אם אתה רוצה להחליף תמכור לבד בכמה שתמכור(דווקא אחריות לשנה על המנוע ברכב מודל 2011 יכולה להביא קונים) ואתה תקנה איזה רכב שאתה רוצה מאיזה יבואן שאתה רוצה עם כל ההטבות וההנחות ללא תנאים והגבלות.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה קצת טועה.

הרכב עלה לכביש באוקטובר 2018 ולכן נחשב במחירון ככזה.

הוא אולי יוצר ב-2017 אבל זה לא משנה את ערכו.

עד לא מזמן הדגם נמכר ב-113 בלי "יד ראשונה".

אני בטוח שיש כאן פתח למשא ומתן והמחיר לא סופי.

תנסה להגיע להחלטה כמה שווה לך להוסיף בעיסקת הטרייד אין, גש עם ההצעה שלך לנציג המכירות.

אני מאמין שאפשר להגיע למחיר הוגן.

הכל בתנאי שאתה מתכנן להחזיק את הרכב במשך תקופה ארוכה.

מדובר ברכב לא מבוקש וביד שניה. נתונים שיקשו עליך לממש אותו במחיר טוב בשנים הראשונות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה לכל העונים,

כן יש לי אחריות לשנה על המנוע המשופץ, אבל הירידת ערך שלו כל שנה היא גבוה יחסית ובמצב של נזק

נוסף למנוע אחרי שנה עלות התיקון תהיה באזור ה 1/4 מחירון.

בנוסף לכך למכור רכב שעבר שיפוץ מנוע הוא עניין מרתיע מצד הקונה ומקשה על המוכר.

בכל מקרה כרגע העסקה שהוצא לי היא גרועה, לא היה לי מושג ששנת הרכב חלה מרגע שעלה לכביש (תודה על המידע).

אם אקבל הנחה ובנוסף מחיר טרייד אין סביר על רכבי לדגם 2018 (רכב שעולה לכביש בשנה זאת או לפחות קרוב לזה).

אני ארכוש כי אני מעוניין לרכב לטווח ארוך (הB3 שברשותי היית מיועדת להמון שנים אינני מחליף רכבים בתדירות גבוהה).

פורסם

בחודש מאי בדקנו גם את הדגם 5 דלתות מנוע 2 ליטר .

הוצע ב 113,00 ₪ כולל כל האבזור.

במבצע חבר בחודש ספטמבר הוצע ב 112,000 ₪ כולל כל האבזור.

הבעיה שכל האבזור האקטיבי לא קיים בדגם הזה בארץ .

לכן לא רכשנו.

בשיחה עם היבואן נאמר שיגיע עם המערכות המקוריות במהלך השנה .

אשתי נהגה עליו ,מאוד יציב ונוח על הכביש .

לגבי הטרייד אין הוצע לנו שהרכב יכנס למוסך שלהם . ממה שהבנתי עדיף למכור לבד. יורידו לך 40% לפחות מערך הרכב לפי לוי יצחק.

• תוכן חדש...