Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 בעיית גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי נורת AT .

הוא סרק את תקלה ואמר בעיית חיישן מהירות .

לפני שהוא החליף לי את החיישן שעלותו כ 700 ש"ח הוא איפס את התקלה והנורה כבתה .

האוטו לפני ואחרי נוסע כמו שד . ללא דופי .

נסעתי ככה כ חודשיים וחצי ופתאום היום נדלקה שוב הנורה AT .

הפעם הגיר מזייף .

במהירות גבוהה הוא מראה לי הילוך נמוך והסל"ד קופץ ל4000...

במהירות 80 הסל"ד מראה 1000 ..

אם אני מעביר ל M . אין אינדיקציה למספר ההילוך כמו שהיה...

בקיצור משהו השתגע .

אני מפחד שעכשיו נדפק משהו יותר חמור....

מה דעתכם ? , כמובן שמחר על הבוקר אני במוסך.

פורסם
תתחיל בשליפת קוד תקלה ומשם תתקדם..זה יכול להיות בעיה גם בסולנואיד כלשהו בגיר שזה תופעה יחסית שכיחה.

הייתי במכון גירים , איפס את התקלה שוב והאוטו נוסע חלק , רק שמתי לב שתצוגת ההילוכים שגויה. זאת אומרת נוסע לאט ומראה הילוך 4 , נוסע 80 ומראה הילוך 3 .... , משהו מוזר .

הוא סרק את התקלה ואמר שיש בעיה בטורבינה ... , בקלאצ' של הגיר.... , ואמר שאולי צריך שיפוץ גיר.

לא היה החלטי . עשה סיבוב אחד ... שיחק במחשב שלו... , עשה סיבוב שני ואמר שהאוטו נוסע טוב .

אם עוד פעם תדלק הנורה אז צריך לשפץ גיר.

השאיר אותי מבולבל . כי עכשיו האוטו נוסע טוב.

פורסם
הייתי במכון גירים , איפס את התקלה שוב והאוטו נוסע חלק , רק שמתי לב שתצוגת ההילוכים שגויה. זאת אומרת נוסע לאט ומראה הילוך 4 , נוסע 80 ומראה הילוך 3 .... , משהו מוזר .

הוא סרק את התקלה ואמר שיש בעיה בטורבינה ... , בקלאצ' של הגיר.... , ואמר שאולי צריך שיפוץ גיר.

לא היה החלטי . עשה סיבוב אחד ... שיחק במחשב שלו... , עשה סיבוב שני ואמר שהאוטו נוסע טוב .

אם עוד פעם תדלק הנורה אז צריך לשפץ גיר.

השאיר אותי מבולבל . כי עכשיו האוטו נוסע טוב.

.

איזה שנה הרכב? כמה ק"מ?

באיזה מוסך היית?

• תוכן חדש...