Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש פיג'ו 208 אוט' 1.6 אקטיב סביב שנתון 14/13 בתקציב של עד 30,000 ש"ח ובעדיפות ליד ראשונה פרטית.

זוגתי ואני נשתמש ברכב לסירוגין במהלך השבוע בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר, מחוץ לעיר מעט יחסית. עם הרכב הנוכחי נסענו בממוצע 12,000 ק"מ לשנה.

דיברתי עם סוכנות לובינסקי בחיפה, הסוכן הציע לי שנת 2013 עם 150,000 ק"מ יד ראשונה מפרטי ב28,000. אמר שהרכב נמצא בסוכנות ראשל"צ וכדי להביא את הרכב לחיפה יש לשלם מקדמה - ויתרתי על התענוג. מבחינתי אין דחיפות לרכוש את הרכב כי מדובר בשדרוג ואין מניעה מבחינתי לחכות גם חודש חודשיים לעסקה משתלמת ממוכר חיפאי.

מופיעים באיזור הצפון ביד2 רכבים המתאימים לתיאור עם קילומטראז' יותר נמוך אך יד שנייה ושלישית לדוגמא:

2012 יד 3 64,000 ק"מ ב29,500 (לא נשמע קצת מופרך רק 64,000 לרכב שעבר 3 ידיים?)

2012 יד 2 117,000ק"מ ב29,000

150,000 זה כמובן קילומטראז' די רציני ואני לא שש לשלם מקדמה כזאת על רכב שלא ראיתי בעיניים.

למה כדאי לשים לב כשקונים רכב שהוא כבר יד שנייה או שלישית?

מה דעתכם על עניין הקילומטראז'?

פורסם

רכב בן 6 שהוא יד שלישית זה סביר, ולא מופרך הק״מ, לי יש רכב מודל 2012 שהוא יד שלישית עם 46 אלף ק״מ.

אבל 150 אלף ק״מ זה הרבה מאוד..

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא הייתי קונה 208 כזו עם 150,000 ק"מ, בטח אם לא החליפו לה שמן גיר. אתה כבר בסביבה של כמה טיפולים לא זולים.

אישית, יד 3 הרבה פחות מפחיד אותי מק"מ גבוה. יד זה מספר ברישיון, ק"מ זה מספר אמיתי לגמרי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בשום פנים ואופן לא,

בטח לא במחיר הזה...ישנן מספיק אלטרנטיבות בשוק הפרטי שעולות בכל פרמטר...

תשתדל להתרחק ממגרשי הטרייד ולהתמקד במוכרים הפרטיים..

הייתי שוקל שוב פעם את הגרסה האוטומטית של 208 בשנים האלה,פרט לנוחות לא מצטיינת בשום דבר...

אל תתפשר על היסטוריית טיפולים עקבית ממורשה/מוסך מקצועי ותחזוקה ראויה.

ואני הייתי מחפש גם סוזוקי ספלאש

פורסם

ה208 לא רק נוחה, היא מעוצבת, איכות החומרים מעל הממוצע לאותם שנים, המנוע לא כמו הטורבו אבל סוחב בסדר, בטיחות טובה והיא לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בשום פנים ואופן לא,

בטח לא במחיר הזה...ישנן מספיק אלטרנטיבות בשוק הפרטי שעולות בכל פרמטר...

תשתדל להתרחק ממגרשי הטרייד ולהתמקד במוכרים הפרטיים..

הייתי שוקל שוב פעם את הגרסה האוטומטית של 208 בשנים האלה,פרט לנוחות לא מצטיינת בשום דבר...

אל תתפשר על היסטוריית טיפולים עקבית ממורשה/מוסך מקצועי ותחזוקה ראויה.

ואני הייתי מחפש גם סוזוקי ספלאש

איך אפשר להשוות בכלל ספלאש ל-208?

מעבר לנושא של נוחות, ה-208 מציעה ביצועים עדיפים, תא נוסעים מרווח יותר, רכב נאה יותר, בטיחות עדיפה, אולי גם אבזור עדיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...