Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סקודה אוקטביה 2016 (נובמבר) 1.2 רמת איבזור אמבישן.

1. ראיתי ביוטיוב שיש אופציה שבהדלקת הילוך אחורי, המראה הימנית יורדת למטה כדי לראות את שפת המדרכה ולהקל על החנייה.

ברכב שלי זה לא עובד וגם לא מצאתי את האופציה הזאת התפריט שרואים בסרטון שלמטה. מערכת הסטריאו ניראת זהה. האם זו אופציה שלא קיימת ברמת האיבזור הזאת?

2. קיפול מראות, האם הוא חשמלי או ידני בדגם הזה? לא מצאתי כפתור לקיפול.

פורסם

ניתן לקודד את זה, אבל בסקודה בדרך כלל מיקום המראה נשמר בזיכרונות של המושבים החשמליים, כך שאם אין ברכבך....המראה תרד, אבל לא תחזור למקום המקורי בסיום החניה.

פורסם
הרכב הוא סקודה אוקטביה 2016 (נובמבר) 1.2 רמת איבזור אמבישן.

1. ראיתי ביוטיוב שיש אופציה שבהדלקת הילוך אחורי, המראה הימנית יורדת למטה כדי לראות את שפת המדרכה ולהקל על החנייה.

ברכב שלי זה לא עובד וגם לא מצאתי את האופציה הזאת התפריט שרואים בסרטון שלמטה. מערכת הסטריאו ניראת זהה. האם זו אופציה שלא קיימת ברמת האיבזור הזאת?

2. קיפול מראות, האם הוא חשמלי או ידני בדגם הזה? לא מצאתי כפתור לקיפול.

אל תקח דוגמא מסרטונים ביוטיוב לגבי אפשרויות שונות לשינוי תכונות מסויימת ברכב ככאלה שמתאימות גם לרכבך. לכול מדינה או דגם רכב או תאריך ייצור שונה מגיע עם מחשב בודי מקודד בצורה שונה או/גם מתאים למדינות או שונות וגם חלק מהאופציות במדינות מסויימות נעולות בפני שינוי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...