Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל לכתבה הזאת אין שום מטרה טובה, היא באה להביעה את שנאתו של אחד המשתמשים כלפי לוריס, אם כל אחד היה עושה דבר כזה..........

קשה לך להפריד בין ידיעה באתר פול גז לבין

הודעה שהעלה גולש בפורום של האתר פול גז?

:neutral:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
הכתבה בפול גז בסדר אבל, מה שרשם גולש הפורום לא ניראה לי...

אז תגיד שלא נראה לך, . נטעת בנו הרגשה אחרת לגמרי

קרא שוב את הניסוח שלך

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא יכולים לגלות לך.:|

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

פאנקולו קאפירוסי! |אצבע משולשת| :fist:

Little Max, שמבטיח ומקיים

ליטל, יש לך טעות גסה.

הביטוי המדוייק הוא וא פא אן קולו (Va fa en culo, שבישראל הפך ל"ואפאנקולו"). פירוש מילולי: "לך תעשה בתחת".

אני מבקש להקפיד יותר בלשונך להבא ולהשתמש באיטלקית תקנית, ב-מ-י-ו-ח-ד כאשר מדובר בלוריס האומו המתנייק. :-)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ליטל, יש לך טעות גסה.

הביטוי המדוייק הוא וא פא אן קולו (Va fa en culo, שבישראל הפך ל"ואפאנקולו"). פירוש מילולי: "לך תעשה בתחת".

אני מבקש להקפיד יותר בלשונך להבא ולהשתמש באיטלקית תקנית, ב-מ-י-ו-ח-ד כאשר מדובר בלוריס האומו המתנייק. :-)

טל

ואת זה כותב מי שמסתמן כמומחה מס' 1 לקללות עמים..צ'מע לו ותקן דרכיך..

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם
ליטל, יש לך טעות גסה.

טל

קפירוסי? קר לו בתחת, ואן גליס, בטיח, תלכלכו חופשי, אבל אחלה קפירוסי, הייתי מבסוט לראות אותו על הפודיום, ואשמח לראות אותו בעתיד על הפודיום.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...