Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

האם הבעיה נמצאה/טופלה? גם אצלי ב-c4 2015 הופיעו רעשים לא מוסברים מאיזור גלגל ימין קדמי, סוג של תקתוקים. בהתחלה חשבתי שיש משהו בתא איחסון של דלת ימין, אבל לצערי זה נשמע מכיוון הגלגל.

בולט במיוחד מעל כביש משובש, נשמע כמו משהו משוחרר.

פורסם
הי

האם הבעיה נמצאה/טופלה? גם אצלי ב-c4 2015 הופיעו רעשים לא מוסברים מאיזור גלגל ימין קדמי, סוג של תקתוקים. בהתחלה חשבתי שיש משהו בתא איחסון של דלת ימין, אבל לצערי זה נשמע מכיוון הגלגל.

תקתוקים בכביש משובש לרוב מגיעים מחופש במוטות מקשרים של מוט מייצב. תופעה מוכרת ברכב הזה וברבים אחרים.

ממליץ לשים מוטות מקשרים מקוריים ולא להתעסק עם זבל סיני\טורקי\ספרדי ושאר סיפורים שיספרו לך בחנות חלפים.

יום טוב גם לך

פורסם

לא מכיר מחירים, בייחוד לא של מורשה.

אני יכול רק לומר שההחלפה שלהם פשוטה עד כדי גיחוך ואישית לא הייתי "מטריח" מוסך מורשה בשביל עבודה כזו.

מק"ט סיטרואן למוטות מקשרים הוא 508764

ניתן לרכוש באיביי זוג של febi bilshtein או של sasic סביבות 150-180 שקל. בארץ כניראה שזה יעלה לך כפול. לא יודע מה המכס אומר על העניין הזה.

יום טוב גם לך

פורסם

אז מקורי או לא??

:wink:

חברה רצינית נוספת היא TRW שסביר להניח שזה גם המקורי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אז מקורי או לא??

מקורי או תואם מקורי.

כיוון ששתי החברות שציינתי הן יצרני oem ליצרני רכב רבים, מבחינתי זה תואם מקורי.

יום טוב גם לך

פורסם
אל תמהר להחליף את המוטות, הם לא כל כך מהר מתבלאים בc4. לבדוק בולמים, מנסיון על הרכב הזה.

דווקא אני מכיר ההפך.

בכל אופן, בולמים לא נוקשים בכביש משובש. הם יכולים לנזול, הם יכולים להתפס. אבל הנקישות באות ממקום אחר.

יום טוב גם לך

פורסם

לגבי המוטות קישור זה נכון לדגם הקודם.

לגבי הבולמים, זה לא נכון, כשיש חופש במוט הטלסקופי אתה תשמע נקישות בדרך משובשת ובc4 החדשה זה בא לידי ביטוי.

פורסם

מק"ט סיטרואן למוטות מקשרים הוא 508764

ניתן לרכוש באיביי זוג של febi bilshtein או של sasic סביבות 150-180 שקל. בארץ כניראה שזה יעלה לך כפול. לא יודע מה המכס אומר על העניין הזה.

ב 2016 קניתי בארץ מוטות כאלה של TRW לברלינגו (למייטב ידעתי אותו מק"ט) ב 150 ש"ח לאחד. לא זוכר אם כולל מע"מ או ליפני. כך שבאמת המחיר כפול.

החלפתי יזום באיזור 320 אלף ק"מ, גומית אבק היו קרועות. לא היו רעשים או נהקישות. מה שהיה מותקן במקור גם היה TRW.

פורסם

אם הבעיה בבולם- זה משהו ספציפי לבולם המותקן? אם מחליפים לבולם של חברה מוכרת אחרת, התופעה תחזור לעצמה בעוד 3 שנים? ובכלל- אפשר לבקש מהמוסך יבואן השתתפות בתקלה כזאת שלכאורה נראית נפוצה?

פורסם

ב-C5 יש (לרוב) מערכת הידראולית כך שזה בולם שונה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
הי

אהלן ...

רק עכשיו אני רואה את ההודעה שלך.

עדיין לא תיקנתי.. בעיקר, כי כל איש מקצוע רוצה להחליף חצי מהרכב ...

מה שאתה כתבת.. זהה אחד לאחד למצב שלי !

פורסם
תקתוקים בכביש משובש לרוב מגיעים מחופש במוטות מקשרים של מוט מייצב. תופעה מוכרת ברכב הזה וברבים אחרים.

ממליץ לשים מוטות מקשרים מקוריים ולא להתעסק עם זבל סיני\טורקי\ספרדי ושאר סיפורים שיספרו לך בחנות חלפים.

כאמור החלפתי לעת עתה את המשולשים ...

גם לי נאמר שאולי אלו המוטות... והייתי מחליף את מיד,, אלמלא רבים טענות שזה אולי התושבת של הבולם.. או הבולם עצמו ?

בקיצור טרם הצלחתי להבין מה הבעיה בדיוק.

• תוכן חדש...