Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת גיר? זה נדיר. הפורום מפוצץ בהחלפת מצמדים בעיקר, אך גם החלפת מח גיר. לא זכור לי בסופרב, יתכן שהבעלים של רכב זה גולשים בפורומים אחרים.

פורסם

בשנים 2012-2015 הסופרב הגיע עם מנוע 1.8 160 והגיר הקודם DSG7 הידועים כבעייתים .

יש גרסאות של סופרב עם מנוע 2.0 וגיר רטוב שעליהם לא נשמעו תלונות

פורסם

הגיר בסופרב, אוקטביה ובכלל בכל קבוצת ואג לרוב DSG על שלל גרסאותיו.

הכל עניין של מזל. הגיר לא מושלם, ותצטרך להחליף מצמדים ולרוב לאחר מספר לא גבוהה של ק"מ.

כמו כן הפורום מלא בהודעות בהם גם המוח הולך (מכאטרוניק).

כמו כן, מנועי 1.8 בשנתונים הללו בין אם זה על אוקטביה, סופרב או פאסאט סבלו מאכילת שמן גבוהה

בתור בעלים של DSG על מנוע 1.8 מהדגם החדש, כבר 60 אלף ק"מ. המצמדים מתחילים לסמן לי שאוטטו יצטרכו החלפה.

פורסם

אני חושב שכנראה מדובר בנהיגה מסויימת וגם במזל,

לנו במשפחה עברו כמה רכבים כאלה אחת הגיעה לכ120K, ממש 0 תקלות, כמובן שהיה בלאי רגיל מנורות, מצבר וכו.., אך אין תקלות גם לא בגיר, ומדובר ב 4 רכבים כאלה שעברו במשפחה עם גיר הDSG,

אוקטביה מהדגם הישן 2012 אם אני לא טועה 1.2T, עוד אוקטביה 1.2T 2014 , גולף 1.4T 2016, וסופרב 1.4T 2017.

פורסם

לי היה נסיון ממש רע אם סופרב 2016 מנוע 2.0.

המון תקלות, החל מניקלים מתקלפים ועד בעיות חשמל הזויות.

ממליץ להתרחק יש לא מעט רחבים הרבה יותר אמינים ולא פחות טובים.

2017 Type R

פורסם

יש מרחק רב בין 2012 ל 2016. ב 2012 הייתי נזהר ומוודא איזה טיפול הגיר עבר ומתי. ב2016 הייתי קונה בעיניים עצומות. אם כשאני אחליף את האוקטביה שלי זה יהיה בסקודה חדשה. זה בסך הכל הקונצרן הכי גדול בעולם וכנראה שבארבע שנים שאתה מציין הם הם שיפרו דבר אחד או שניים בגיר (מה דעתך?). ההתחלה אכן הייתה בעייתית אבל כיום אחוז התקלות לא חריג משום גיר אחר. אני מדבר מפעם לפעם עם המוסך שלי בטפשי"ם והם בעצמם אומרים שאין מה להשוות בין מה שהיה למה שעכשיו. המשפחתית הכי טובה שיש והשילוב של הגיר עם המנוע עובדים מעולה, תאוצות חזקות וחסכונית בדלק ברגוע. האמת שהחלום שלי זה סופרב אבל טיפה גדול עלי בכסף, אחרת לא הייתי מהסס

פורסם

אין סיבה להניח שמכללים זהים ברכב שונה יפתחו אמינות שונה. אם הסיפורים על גיר בעייתי באוקטביה מייצגים יותר מאיזוטריה מקרית, כנראה שכך יהיה גם בסופרב.

פורסם
יש מרחק רב בין 2012 ל 2016. ב 2012 הייתי נזהר ומוודא איזה טיפול הגיר עבר ומתי. ב2016 הייתי קונה בעיניים עצומות. אם כשאני אחליף את האוקטביה שלי זה יהיה בסקודה חדשה. זה בסך הכל הקונצרן הכי גדול בעולם וכנראה שבארבע שנים שאתה מציין הם הם שיפרו דבר אחד או שניים בגיר (מה דעתך?). ההתחלה אכן הייתה בעייתית אבל כיום אחוז התקלות לא חריג משום גיר אחר. אני מדבר מפעם לפעם עם המוסך שלי בטפשי"ם והם בעצמם אומרים שאין מה להשוות בין מה שהיה למה שעכשיו. המשפחתית הכי טובה שיש והשילוב של הגיר עם המנוע עובדים מעולה, תאוצות חזקות וחסכונית בדלק ברגוע. האמת שהחלום שלי זה סופרב אבל טיפה גדול עלי בכסף, אחרת לא הייתי מהסס

"אין מה להשוות" ו"כנראה" לדעתי זה לא תשובה. זה שהרכב חזק, מרווח ויחסית חסכוני לביצועיו כולנו יודעים. פה שאלו על אמינות.

פורסם
"אין מה להשוות" ו"כנראה" לדעתי זה לא תשובה. זה שהרכב חזק, מרווח ויחסית חסכוני לביצועיו כולנו יודעים. פה שאלו על אמינות.

מן הסתם אין לי או למשיהו מלבד היצרן נתונים שיתמכו או ישללו, אבל ציטטתי מה שאומרים לי המכונאים והם כן אינדיקציה כי הם יכולים להשוות מה שהיה לפני 6 שנים למה שיש עכשיו.

• תוכן חדש...