Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת דלת- מוריד ערך במחירון?

Ashermen22
שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

במהלך חיפושי אחריי רכב פרטי נתקלתי ברכב יד ראשונה שמבחינת נתונים וק"מ שמור מאוד. כבר בטלפון המוכר אמר לי שהוחלפה דלת חדשה במוסך רנו בגלל שהוא פתח את הדלת, היא קיבלה מכה ונוצר כיפוף שהפריע לסגירה. הוא גם שלח לי תמונה של הנזק לפני ההחלפה. בבדיקה הבודק אישר שהוחלפה דלת.

חברים אמרו לי שזה מאוד זניח ומאחר ולא מדובר בתאונה אין להתמקח על המחיר ואין ירידת ערך על זה.

האם זה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין על זה ירידת ערך על הנייר.משא ומתן.

אבל המוכר לא סתם אומר לך את זה.

הוא יודע שכל מכון בדיקה יעלה על זה וזה יכול לפסול מכירה אם הוא לא יגיד ותגלה את זה בבבדיקה.

יכול לבוא המוכר להגיד "שמע אני אמרתי לך מראש עוד בטלפון כדי למנוע אי נעימויות, יש לי צילום של לפני ההחלפה, הרכב לא עבר תאונה, העבודה נעשתה בלי לחסוך על הרכב במוסך מורשה יבואן, דלת חדשה לא משומשת, מה אתה רוצה יותר מזה ?"

ויכול לבוא הקונה ולהגיד "מה אני צריך את הכאב ראש הזה יש אלפי רכבים כאלו, נמצא אחד אחר שיהיה כמו שהגיע מהמפעל, הרי מחר מחרתיים אני מוכר את האוטו, אני זה שיצטרך לתת הסברים ותמונות לקונים על למה הוחלפה דלת, ויש מצב שאנשים לא ירצו לקנות רכב כזה ואני יתקע איתו"

אגב,אם זה רכב סטנדרטי וחדש יחסית, הייתי מנסה למצוא רכב אחר.

אם זה רכב סטנדרטי בן 5+ וזה ה"בעיה" היחידה, הייתי קופץ על זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל שזכור צביעה לא מקורית של דלת = ירידה ערך של חצי אחוז.

כפי שאמרו לפניי - זה בעיקר נתון שיכול לסייע במו"מ על המחיר - אין סיבה לפסול את הרכב בגלל זה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי ברכב.

אם מדובר ב-S-CLASS חדשה והחליפו דלת במוסך רנו - תהיה ירידת ערך משמעותית.

אם מדובר ברנו קליאו בת 15 - תהיה עליית ערך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במהלך חיפושי אחריי רכב פרטי נתקלתי ברכב יד ראשונה שמבחינת נתונים וק"מ שמור מאוד. כבר בטלפון המוכר אמר לי שהוחלפה דלת חדשה במוסך רנו בגלל שהוא פתח את הדלת, היא קיבלה מכה ונוצר כיפוף שהפריע לסגירה. הוא גם שלח לי תמונה של הנזק לפני ההחלפה. בבדיקה הבודק אישר שהוחלפה דלת.

חברים אמרו לי שזה מאוד זניח ומאחר ולא מדובר בתאונה אין להתמקח על המחיר ואין ירידת ערך על זה.

האם זה נכון?

להתמקח אפשר על הכל. אתה יכול גם להציע 50% פחות ולראות אם המוכר יסכים.

מצד שני, נשמע שמצאת את הרכב שאתה מחפש, וממוכר אמין. בהנחה שאתה לא הולך למכור אותו בעוד חודש, מקס' תוריד 500₪ אם לא יהיה לך כח להתווכח כשתמכור בעוד כמה שנים. אני הייתי עף על זה במקומך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...