Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צרפתי תוצאות הבדיקה שערכתי לרכב שברצוני לרכוש .

לפי הבדיקה הרכב עבר תיקון וצביעת פח בצידו השמאלי.

כתוב שהמשמעות נמוכה.

עד כמה דבר כזה בא לידי ביטוי במחיר הרכב?

ובנוסף, האם צפויה לי בעיה עם הממצאים שארצה למכור את הרכב?

בדיקת רכב_.pdf

פורסם

באור שרכב בן שנה שעבר תאונה שווה פחות ממחיר רכב שלם.

רכב נפוץ בערוצי היד הראשונה 0 קילומטר גם ככה סובל מירידת ערך ומשוק חלש עד לא קיים.

אישית, לא הייתי קונה את הרכב למרות שהפגיעה לא משמעותית.

ניתן להשיג את הדגם ב-150000 שקל מודל 2018 חדש.

מה המחירון ומה המחיר המבוקש?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם באמת מצנן המים פגום כפי שנכתב בטופס הרי החלפה שלו תעלה 2500 ש"ח ויותר למקורי .

באופן אישי אני לא הייתי שוקל לרכוש את הרכב, ההיצע המטורף של אוטלנדרים בשוק מאפשר למצוא רכב במצב טוב יותר .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש אפשרות שהרכב הזה עבר תאונת שרשרת- יש כאן פגיעות מלפנים (מגן תחתון למצנן מים)

ומאחור לי לא ממש נראה,שמדובר בתאונה קלה- לא שמאי רכב אבל תיקון כזה או אחר בכנף אחורית צריך לבדוק היטב אם היא מרותכת- זו פגיעת שילדה לכל דבר ועיקר. אם מחוברת עם ברגים- יש ירידת ערך מסחרית וגם אם זה המצב "הרע במיעוטו" אז הפחתה כזו במחיר היא בדיחה -טובה מצידו של המוכר,לא הייתי מוכן שתהיה על חשבוני כקונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אמנם לא הייתי קונה רכב בן שנה שהוא לא במצב פיקס אם אין התחשבות במחיר. מצד שני לא צריך להגזים לא מדובר במשהו משמעותי. תיקון כנף אחורית יכול להירשם מסהכ צביעה עקב שפשוף, מכה קלה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
אמנם לא הייתי קונה רכב בן שנה שהוא לא במצב פיקס אם אין התחשבות במחיר. מצד שני לא צריך להגזים לא מדובר במשהו משמעותי. תיקון כנף אחורית יכול להירשם מסהכ צביעה עקב שפשוף, מכה קלה.

תיקון בכנף האחורית וכיפוף בפגוש האחורי זה לא "סתם נגיעה בצבע".

צריך מאוד להיזהר בדברים הללו- אם היה תיקון פחחות בכנף אחורית והיא מולחמת לשילדה הרי שלרכב הזה יש פגיעת שילדה.

אם הקונה עדיין רוצה לקנות אז בהרבה הרבה פחות מהמחירון אולי הרכב שווה אבל לא מומלץ.

פורסם
גם ככה סובל מירידת ערך ומשוק חלש עד לא קיים.

אם מדובר ב5 מקומות אתה צודק מאה אחוז

אבל

בהנחה ומדובר ב7 מקומות, ההפך בדיוק הוא הנכון. האאוטלנדר (למרות בינוניותו בכל פרמטר) שומר על ערכו בצורה מופלאה, נהנה מביקוש ער ומשוק עירני להפליא.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לרכב כנראה הייתה ירידת ערך, אני בהפחתה של תיקון המצנן והורדה של ירידת הערך ע"י השמאי לא הייתי פוסל את הרכב.

יש רק בעיה אחת- בין דו"ח השמאי שנכתב לבין ירידת הערך המסחרית האמיתית של רכב כזה לאחר תאונה יש הפרש לא קטן.

אפשר לשאול אפילו פחח- אם ברכב הזה הכנף האחורית מולחמת או עם ברגים.

אם מולחמת- לא לגעת ברכב הזה בשום מחיר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם (נערך)

בבדיקה הבודק טען שהתיקונים בפח הם לא משמעותיים - הבודק לא מסתכל אם הכנף פורקה או לא? בקשר לרדיאטור - הפגיעה היא כיפוף ממש קטן בקורת פח שמחזיקה את הרדיאטור - הרדיאטור שלם.

המוכר המוכר יכול לרדת ל115,000 ש"ח אגב (לפי שיחה אחרונה) ולהחליף הביטנה.

האם באמת לפסול הרכב בגלל פחחות?

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

תגידו,

אם המוכר תיקן חלק ברכב כי אמרתי לו שאני מתכוון לקנות את הרכב ואח"כ התחרטתי - אין שום משהו בכתב ביינינו, האם הוא יכול לתבוע אותי במשהו? אני מעוניין לשמוע בעצתכם ולחפש רכב אחר.

פורסם

אם אין שום דבר חתום לא חושב,שהוא יוכל לעשות דבר לפחות מבחינה חוקית.

מבחינה מוסרית,אני לא מתחייב לכלום כלפי המוכר עד שבדקתי את הרכב ומצאתי אותו תקין לשביעות רצוני וכך גם ממליץ לאחרים לנהוג.

פורסם

תודה,

לא רציתי לטרטר את המוכר לצערי אבל אם לא היה מסתיר את כל התיקונים הללו לא הייתי מגיע למצב הזה - כנראה יש לי הצתה איטית ואין לי הרבה ידע ברכישת רכב יד 2.

פורסם
תיקון בכנף האחורית וכיפוף בפגוש האחורי זה לא "סתם נגיעה בצבע".

צריך מאוד להיזהר בדברים הללו- אם היה תיקון פחחות בכנף אחורית והיא מולחמת לשילדה הרי שלרכב הזה יש פגיעת שילדה.

אם הקונה עדיין רוצה לקנות אז בהרבה הרבה פחות מהמחירון אולי הרכב שווה אבל לא מומלץ.

תיקון כנף אחורית יכול להירשם לרכב שבסה"כ עבר צבע בכנף עם פחחות קלה כמו הרבה רכבים בארץ, כיפוף בפגוש האחורי בסהכ מדובר בפלסטיק שיכול להיות קצת התעקם ברברס קצת יותר מדיי.

ברכב של אחותי שיפשפו לה את החלק האחורי כנף ימנית+דלת בנוסף הפח התעקם קלות, בבדיקה נכתב תיקון כנף אחורית. אז גם ברכב שלה יש פגיעת שלדה בגלל כיפוף קל בפח?!

אני מסכים שבכנף אחורית צריכה להידלק נורה אדומה אבל אם הרכב נבדק וראו בבדיקה שמדובר רק בתיקון ולא בהלחמות וגם ציינו לפות"ש שלא מדובר בדבר משמעותי, לא צריך לצאת בהצהרות שנפגעה שלדה.

באופן אישי כמו שכתבתי לעיל לא הייתי קונה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...