Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדלווייס "יורשת" את המטוסים שסוויס מוציאה משרות, מה שמסביר כל מה שתיארתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדלוויס היא ממש דומה ל"סאן-דור" של אלעל באופי - מדובר בחברת הבת שטסה לייעדים עונתיים ומיוחדים, היא חולקת את חלק מהציי מהמטוסים של סוויס(או לוקחת מטוסים קודמים שלהם) אם כי בניגוד לסאן-דור שטסה תחת הקוד טיסה של אלעל(פשוט מספר הטיסה מתחיל בLY5 לרוב) לאדלוויס יש קודי טיסה משלה(WK אם אני זוכר נכון) וכל הטיסות של אדלוויס פשוט מופעלות בקוד-שר עם סוויס(לכל טיסה של אדלוויס יש מספר טיסה גם בסוויס).

החוויה מאוד דומה - אפילו בפרטים הקטנים, הסרטון הדרכת בטיחות הוא זהה לסוויס(למי שמכיר, רק במקום שבסוף הסרטון הילד יאכל שוקולד של סוויס הוא משחק עם מטוס צעצוע של אדלוויס) ואפילו בסוף הטיסה במקום לחלק שוקולד של סוויס מחלקים מחלקים עוגות קטנות עם קינמון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
טסתי בטיסה ובמטוס המדוברים (ה-737 החדש [Max-8] של סמארטווינגס) לפני שבועיים עם עוד שלושה חברים.

הטיסה הלוך היתה תענוג (יצאה בערך ב-2 בצהריים שעון ישראל), ...

טסתי במטוס הזה (או אחד מאחיו) לבוקרשט וחזרה לפני שבועיים. Never again (מן הסתם, לא שתהיה לי ברירה, אלא אם אוותר לחלוטין על טיסות:cry:). צפיפות כזו אני לא זוכר, מטיסה של שעתיים וחצי יצאתי מקופל. אז טיסה של 8 שעות (יותר רחוק מאיסלנד - כנראה בגלל העיקוף מצפון למרוקו) צפויה להיות לא פחות מעינוי.

מכל מקום - האי חזר לרדאר שלי. אבל עדיין אין תאריכים.

תודה לפות"ש על שמאיר את דרכנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אדלווייס "יורשת" את המטוסים שסוויס מוציאה משרות, מה שמסביר כל מה שתיארתי.

לא מדויק.

https://www.airfleets.net/flottecie/Edelweiss%20Air.htm

ה-A330 למשל נרכשו חדשים לגמרי ונרכשו עבור אדלווייס וכך גם חלק מה-A320. חלקם גם נרכשו או נחכרו ישירות עבור אדלווייס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים, סגרתי טיסות לטנריף ומשם לברצלונה למיני ירח דבש

מכל החברה שהיו כאן בטנריף גם בדרום וגם בצפון יש המלצה למלונות מפנקים (4-5 כוכבים),

התכנון הוא להיות שבוע באי ולחלק את הימים 4 בדרום ו 3 בצפון. מבחינת תקציב סהכ עלויות המלונות שלא יעלה על 1200 דולר

הרצון הוא להתפנק בטוב טעם עם חדרים עם נוף, מספיק א.בוקר במלון מעבר לזה מטיילים ואוכלים בחוץ כל היום

מישהו שהתפנק במלונות טובים ויכול להמליץ ?

פורסם

לא יודע אם יש טעם לחלק את השהייה לצפון-דרום. האי סה"כ פצפון (באופן יחסי), שעה וחצי מקסימום נסיעה מקצה לקצה. לא חושב שזה שווה את הטרטור בצ'קאווט-צ'קאין, הסחבות עם המזוודות וכו' (כל הסיפור יקח לכם כחצי יום מהטיול).

אני זוכר שראיתי המון זוגות שהמליצו על מלון Tigotan (או משהו כזה), כדאי לבדוק. מצד שני, אם אתם בכל מקרה מתכננים להיות 90% מהזמן בחוץ, לא יודע עד כמה יועיל לכם מלון "יוקרתי"...

פורסם
לא יודע אם יש טעם לחלק את השהייה לצפון-דרום. האי סה"כ פצפון (באופן יחסי), שעה וחצי מקסימום נסיעה מקצה לקצה. לא חושב שזה שווה את הטרטור בצ'קאווט-צ'קאין, הסחבות עם המזוודות וכו' (כל הסיפור יקח לכם כחצי יום מהטיול).

אני זוכר שראיתי המון זוגות שהמליצו על מלון Tigotan (או משהו כזה), כדאי לבדוק. מצד שני, אם אתם בכל מקרה מתכננים להיות 90% מהזמן בחוץ, לא יודע עד כמה יועיל לכם מלון "יוקרתי"...

נראה לי מוגזם לנסוע כל יום 3 שעות הלוך חזור בשביל אטרקציות בכל צד, מה גם שלא בא לי לנסוע גמור בלילה בכבישים הררים מפותלים שאני לא מכיר ( לא סומך על משתמשי הדרך האחרים) . לכן מעדיף לפצל ככה הכל תמיד קרוב בהישג ואפשר לראות הכל מהכל.

תודה לגבי ההמלצה למלון אבל הוא נראה כמו קלאב הוטל אילת, מחפש רמה יותר גבוהה כדי להתפנק כשאני כן אהיה במלון

וכדי שהאשה תוכל לשגע אותי בלצלם אותה מ 900 זוויות :roll:

פורסם

שעה וחצי בלחץ - ואתה נוהג בכביש מהיר ישר עם מהירות מותרת של 130 בזמו החצייה של האיי, רק בקצוות ובפינות הוא מתפתל - מה גם שהמלונות בדרום טובים משמעותית מהאלה בצפון.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מכיר סוכנות השכרת רכב בטנריף שמחזיקה רכבים "מעניינים" יותר מהמלאי הרגיל של חברות ההשכרה?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
מישהו מכיר סוכנות השכרת רכב בטנריף שמחזיקה רכבים "מעניינים" יותר מהמלאי הרגיל של חברות ההשכרה?

חברת CICAR, אין יותר מדי אבל אפשר לשים את היד על

[h=3]Fiat 124 Spider

[/h][h=3]Abarth 500

[/h][h=3]Abarth 124 Spider

[/h][h=3]Alfa Romeo Stelvio[/h]

פורסם

+1 על סיקאר

רק לשים לב, כמו בכל חברות ההשכרה, שאין התחייבות שתקבל את הרכב אותו הזמנת אלא רכב מאותה קבוצה. אז אם אתה רוצה רכב ספציפי, תדאג לציין ולסגור את זה מולם מראש.

פורסם
חברת CICAR, אין יותר מדי אבל אפשר לשים את היד על

Fiat 124 Spider

Abarth 500

Abarth 124 Spider

Alfa Romeo Stelvio

יאפ, אני זוכר שעברתי דרך החניונים של חברות ההשכרה באמת ראיתי שורה של 500 אבארט ו124ים שלהם חונות.

פורסם

לא ברורה לי הסיבה אבל כל הרכבים באתר הנ"ל מופיעים כ- not available on web ואז מספר טלפון

מישהו מכיר חברת השכרה בשם argos-car ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...