Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אק אז לגבי מסך:

50 או 55?

פיליפס או סמסונג?

מרחק צפייה 3מ; שימושים עיקריים טלוויזיה יס, נטפליקס, פלייסטיישן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תלוי במחיר...

כשאני התלבטתי בחרתי בסוף סמסונג 55 אינץ' 4K מסדרה 6. סדרה 7 או 8 הייתה יקרה משמעותית ולא עשתה עלי רושם שתתן חווית צפייה עדיפה משמעותית (אם כי יש אנשים שנשבעים שההבדל גדול).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההבדל גדול מאוד

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כך גם האיכות.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה הכל משמועות פורומים, אז קח בערבון מוגבל:

לסמסונג יש מוניטין גרוע בשירות ובאמינות.

לLG יש מערכת הפעלה טובה מאוד (לדעתי), לא יודע מה המצב בסמסונג.

ב3 מטר לך על 60 או 65 (המגוון ב65 הרבה יותר רחב). לצפיה מזדמנת 60 יהיה סביר, לצפיה ממוקדת 65 יהיה מעולה.

האם השימוש הוא באור יום, בערב עם בסלון מואר או שאתה הולך עד הסוף ומחשיך את החדר בצפיה? אם אתה מהמחשיכים, לך לכיוון של OLED או לפחות LED + FALD (שנותן רמות שחור סבירות). האפקט דרמטי. אבל זה יותר יקר - מחירים כמעט של OLED.

אם אתה רואה באור סביבתי חזק, זה פחות משנה.

ממחקר קטן שעשיתי בשביל קרובי משפחה - LG65SK8000 יצאה מומלצת, אבל היא לא FALD. המחיר הוא סביב 5500. אמנם כתבת 2500 שקל אבל אני לא אקח את זה ברצינות... ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שיחקתי קצת עם מערכות ההפעלה ב-LG ובסמסונג ואמנם יש כמה דברים שונים, אבל לטעמי לא דיל ברייקר אצל אף אחת מהן.

שירות לא יודע כי אני לא בארץ. מבחינת אמינות אצלי אין שום בעיה עם הסמסונג.

לגמרי צודק לגבי אופן השימוש - אני חושב שאצלי לא הרגשתי צורך להשקיע ב-OLED או משהו דומה כי מבחינת התאורה זה פחות משנה.

עכשיו אני רואה שמאז שקניתי המחירים של הסדרות הגבוהות יותר התקרבו כלפי מטה, אפילו ה-QLED של סמסונט אפשר למצוא היום בפחות מ-5000 שקלים ל-55 אינץ'...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני קניתי לפני חצי שנה סמסונג MU סדרה 7 55 אינטש ב3800 שקלים לסלון - בשבילי זה מסך שמספק את הסחורה בצורה נהדרת ואין לי יותר מידי בעיות של מערכת הפעלה\שלטים וכך הלאה.

פה ושם כשאני רואה סרט אחרי שהילדים נרדמים אני מחבר אליה אוזניות BT - כל הסיפור עובד מצויין.

למרפסת אגב קניתי מסך 4K 65 אינטש של חברת שקר כלשהיא JETPOINT ב2800 שקלים והאמת רואים לא רע בכלל - תכלס אני רואה יותר סרטים ב65 במרפסת ביחד עם סאונד בר פשוט של LG מאשר בסלון.

את הסמסונג קניתי במשביר לצרכן בפתח תקווה ואת הג'ט פויינק בקינג סטור לב הארץ (אזור התעשיה החדש ראש העין).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...