Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה טובה..

הוא לא נראה לנו סוחר מקצועי. לקח המון זמן עד שהואיל לענות לנו לטלפון. הוא פרסם את הרכב עם מספר גלוי

והאמת שהוא הופתע מאד כשרצינו לקחת את הרכב לבדיקה ודי רעד שם... הוא היה נראה די לחוץ ולא מישהו שיודע שהמשחק מכור. אחרי הבדיקה הוא הוריד לנו עוד 2000 מהמחיר הנמוך בלאו הכי של הרכב (על דעת עצמו, ואמר שהוא זה שמחליט על המחיר).

הוא החליף על חשבונו מצבר (שהיה פגום בבדיקה) למצבר משומש כמובן- וזה בסדר מבחינתנו. וגם לקח את הרכב להחליף שמשה.

חשדנו כשאשתו התקשרה לאחר מעשה וקראה לו בשם דומה אך מעט שונה מהשם במודעה.

גם בעת העברת הבעלות הוא הביא יפוי כח מהבעלים (לטענתו בת דודה שלו)

ואז החתים אותי על היפוי כח,כלומר השם שלו לא מופיע בשם מקום וכאילו אני מכרתי בשם בת דודה שלו את הרכב לעצמי.

עוד הוא החתים אותנו על איזה נייר בכתב יד שאנחנו קונים את הרכב as is אבל שהשלדה גיר מנוע תקינים וכאלה.

כשביקשתי לצלם לעצמי את המסמך הוא נפנף אותי ולצערי ויתרתי (זה היה בהתחלה לפני שהתחלנו לחשוד).

הוא דווקא עשה עלינו רושם של אדם טוב והיה מלא נכונות לעזור. ניסה לסדר לנו כל מיני דברים במחירים טובים (נניח שמן מקורי ופילטרים שהיינו צריכים להחליף). מה שגם גרם לנו לחשוב שהוא מקושר בענף...

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו לכם המון נורות אזהרה שבחרתם להתעלם מהן וחבל. ישנם מספר כללי אצבע שאם שומרים אותם, אפשר בקלות להימנע מהמצב אליו הגעתם, למשל:

1. כשהמחיר נמוך מדי - זה חשוד.

2. כש"המוכר" אינו הבעלים הרשום - זה מאוד חשוד.

3. כשהמוכר מבקש לרשום את הקונה גם כמוכר וגם כקונה - זה כבר סימן לברוח מהעסקה ומהר.

כל זה בלי לבדוק את הרכב בכלל ולבזבז כסף וזמן על בדיקה.

אני בטוח שלהבא תהיו יותר זהירים.

פורסם

וגם:

4. כשבטופס הבדיקה על כמעט כל הסעיפים יש x

5. כשהמוכר מחתים אותך על משהו אבל מסרב לתת לך עותק (wtf?!?)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הוא אולי פחד במכון הבדיקה כי היה לו ברור שמישהו שמבין דבר או שניים יגיד לו יפה תודה ולהתראות ולא יחשוב על רכישת הרכב.

הבדיקה שחורה, (אבל תיאור המצב מנגד גם לא מראה על רכב שלא ניתן לשיקום).

מזל שיש גרפים ירוקים יפים של קומפרסיה. מעניין אם באמת בדקו כי זו קומפרסיה של מנוע מהאריזה.

את בכלל יודעת מיהו אותו סוחר? מה שמו האמיתי?

עצה שלי - קחי את הרכב למוסך גבע שהומלץ כאן. תתיעצי שם עם הבעלים, תספרי את כל ההתרחשות. הרי לרכישת הרכב נסעתם כבר עד למרכז.

מבחינת דוח הבדיקה, מצויין כאן על כל סעיף אפשרי המילה "לקוי" אבל לא מצויין בשום מקום פגיעת שלדה. אם אכן יש כזו כדאי להזעיק שמאי ולבדוק אפשרות לתבוע את המכון שבדק את הרכב ולא ציין זאת.

לגבי המוכר, מתי מגישים מועמדויות לאוסקר הישראלי?

פורסם

כתוב שם בהערות משהו לא ברור על קורה...

אולי באמת ניסע למוסך גבע הנל.

כרגע החלטנו מחר לגשת לטסט ולראות מה יצא שם ובהמשך לזה לקבל החלטות נוספות לגבי המוסך וכו.

עוד משהו- לגבי המים אומרים פה שהוא לא מאבד כזהההה הרבה

משהו כמו חצי ליטר בתקופה.

הסדק שיש ברדיאטור בעקרון שופץ ונאטם באופן כלשהו, אבל כנראה לא מושלם, על ידי מי שלא יהיה שהיו הבעלים הקודמים.

ביום יום הבעיה המרכזית שיש כנראה קשורה לטורבו וזה בעליות תלולות שלפעמים לוקח לו זמן לפתוח ויש נורה של אנג'ין פאולט שלדברי המוסכניק שלנו שבדק במחשב קשורה לזה.

אבל תכלס הוא שמיש לגמרי.

עוד הערה לגבי צריכת דלק- מודדים בתוך שטח עירוני עם הרבה עליות ירידות רמזורים ופקקים, מן הסתם זה גם קצת משפיע.

פורסם

אבל תכלס הוא שמיש לגמרי.

זו לגמרי הגדרה מחדש של המושג שמיש.

תני לי לנחש שאתם לא ממלאים נוזל קירור בתקן המתאים כל פעם שחסר, ושהטורבו מת לגמרי או בדרכו הבטוחה לשם.

ברמת התחזוקה הזו, לא יקח הרבה זמן עד שהרכב יפסיק להיות "שמיש".

באופן כללי, המנוע הזה מצריך תחזוקה מוקפדת ויקרה, זה נשמע שזה ממש לא הרכב שמתאים לכם. הרכב הזה, כנראה די מהר, יהפוך לגרוטאה מפוארת. בפעם הבאה קנו את הרכב הכי פשוט ואמין שתמצאו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אין פה משהו מיוחד לגבי השלדה - הכל בסדר בפאן הזה.

כמו שהמליצו לקחת למוסך מקצועי סטייל גבע ושמה תוכלי לקבל את העלות ליישור הקו של הרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למה לקחתם לבדיקה? לא חבל על הכסף?

הרי בבדיקה הכל יצא X ובכל זאת קניתם.

הרכב הזה הוא לא מאזדה - דלק טיפולים ולנסוע, אלא תחזוקה שוטפת ומונעת ככל שאפשר ובכל זאת זה יוצא יקר, תשקלו שוב אם זה מה שאתם רוצים.

בכמה הרכב נקנה?

פורסם (נערך)
למה לקחתם לבדיקה? לא חבל על הכסף?

הרי בבדיקה הכל יצא X ובכל זאת קניתם.

הרכב הזה הוא לא מאזדה - דלק טיפולים ולנסוע, אלא תחזוקה שוטפת ומונעת ככל שאפשר ובכל זאת זה יוצא יקר, תשקלו שוב אם זה מה שאתם רוצים.

בכמה הרכב נקנה?

באמת אין לי כוונה לפגוע בפותשית, אבל כשאנשים חושבים שהם יקנו SUV במחיר נמוך מאוד, הם לא רואים XXX של הבדיקה מול העיניים אלא $$$$

בגלל זה אני חושב שהדבר הכי משתלם עבור הפותשים זה למכור את הרכב במינימום השקעה כי בכל מקרה יורידו להם את התחתונים במכירה עקב הדימוי של הרכב וכל זמן שעובר עוד משהו יכול להתקלקל.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...