Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

המלצה רכב לאמא שלי עד 90K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

 

אמא שלי מחפשת לרכוש רכב חדש 2018 בשיטת מימון. עד כה היא נהגה על פאסאט 2006, הונדה ג'אז 2013 והאחרון - ניסאן ג'וק 2012. אני לא אכנס לריבים של רכבים יפנים, גרמניים, איכויות - אבל גם היא מודה שהפאסאט פשוט אכלה את כולן בלי מלח מבחינת כל אספקט אפשרי. לצערנו היא נמכרה כי הלך הגיר לפני כ-4 שנים.

 

כרגע היא נוהגת על הג'וק והיא ממש סובלת. איכות החומרים ירודה, הכל פלסטיק זול. שדה הראייה נורא מוגבל בגלל המרכב המוזר של הרכב, קשה לה נורא להתרגל לגודל הפאנקי שלו והוא פשוט איטי ברמות. באמת. אפילו היא, שממש לא אוהבת לנסוע מהר ציינה שכשהיא ניסתה להאיץ להשתלב לכביש בין עירוני האוטו פשוט נתקע על 60 קמ"ש ובקושי זז בפול גז.

 

אז כרגע החלטנו להתפנק ברכב חדש - כי מגיע לה לרכוש אחד כזה פעם אחת לפחות בחיים. אמרנו שנלך על שיטת מימון, כאשר יש לנו לשים כ-20K מקדמה, לשלם עד כ-1,200 ש"ח בחודש ואחרי 3 שנים כנראה שנוסיף את היתרה או נפרוס את השאר לתשלומים נוחים.

דרישות:

 

  • אוטומט
  • איכותי (לא פלסטיק זול, איכות חומרים טובה, מרכב יציב ואיכות נהיגה טובה)
  • זריז, מותאם לנסיעות ארוכות (מרחק ~40 ק"מ ליום)
  • חסכוני (כנ"ל למרחק)

 

בינתיים האופציות שלנו הן פולו, ארונה, אופל אדאמס. אשמח לעוד רעיונות והמלצות! אם צריך עוד פרטים - בשמחה. מבחינתנו בגלל הסיבה של האיכויות נופלות אופציות כמו i10, פיקנטו וכד'. היא מחפשת משהו יותר איכותי ופחות מצועצע.

 

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

סיטרואן c3/ פיג'ו 208 יתנו מענה למרב הדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסיטרואן ברמת איבזור הגבוהה מגיעה עם סלון משולב עור, ניראה טוב אמכי אזר הפלסטיק הרך די קטן.

לא ישבתי בפולו החדשה אך אם החומרים דומים לאיביזה אז איכות הפלסטיק נמוכה.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה-C3 נראית לכאורה אחלה אופציה ועונה על הדרישות, אבל היא נראית ״מצועצעת״ מדי. אנחנו בכיוון של משהו יותר רציני, יותר אגרסיבי. בגלל זה נטה יותר הכיוון ל-VAGיות.

2016 BMW M235i.

פורסם

אני ממש מנסה להימנע מההרצאה הרגילה על מימון, אבל אתה ממש מרים להנחתה. אז אני אסתפק בלהגיד שעל מה ש"מגיע" צריך בסוף לשלם, וכל עוד אתם מבינים את זה (ומוכנים לשלם) הכל בסדר.

 

לעניין, החיפוש אחרי רכב איכותי מצד אחד, חסכוני מצד שני וחדש לגמרי מצד שלישי הוא קצת בעייתי בתקציב הזה. אני חושב שהפולו היחידה שתקבל (עד שיתחילו לשווק אותה באפס ק"מ) תהיה הגרסה הבסיסית עם גיר ידני. לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש.

 

אם מחפשים רכב איכותי בתקציב כזה דוקא האופציה של רכב משומש יכולה להיות הרבה יותר הגיונית. למשל, סונטה היברידית מ-2015 יכולה (קצת בקושי) להיכנס לתקציב, או לפחות להתקרב אליו, והיא תענה לא רע גם על "איכותית" וגם על "חסכונית". בהנחה שאין לך בעיות חניה, כמובן.

 

אופציה מעניינת אחרת יכולה להיות ה-308 פרימיום אפס ק"מ שעולה פה מדי פעם, גם היא קצת מעל התקציב.

 

ד"א, 40 ק"מ ביום זה בסהכ 880 ק"מ בחודש (בהנחת 22 ימי עבודה), שזה די מעט. אולי התכוונת 40 ק"מ לכל כיוון?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כל האופציות מבית וואג שציינת, חורגות מהתקציב.

האופל קטנה מאוד וזה לא מה שהיא מחפשת.

הייתי מותח את התקציב לכיוון 100k שקל ובודק סיאט חאון סטייל.

אם תצליח להגיע לאיזור ה 115k, שם תמצא גולף/ג'טה/אוקטביה מיד ראשונה 0 קילומטר.

הליאון היא בחירה מצויינת אם המבצע עליה עדיין בתוקף (99900).

אנינגם חושב שפסלת את הסיטרואן c3 מוקדם מידי. היא נותנת תחושה של רכב גדול ואיכותי ובאה עם 5 שנות אחריות מלאה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הייתי מציע את מאזדה 2 ברמת גימור דינאמיק, נכון שאין לה טורבו אך היא זריזה למדי ובעלת איכות חומרים והרכבה טובה מאוד.

חל שיפור ניכר בכל מה שקשור ל-Interior של רכבי מאזדה החל משנת 2014-15 (הדגמים החדשים).

אם לא ברכב חדש עסקינן אז ברמת גימור pure white הסלון כבר מרגיש כמו ברכב יוקרה ממש.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

דווקא הפלסטיק במזדה קשיח, רק ברמת אביזור pure white

הסלון באמת איכותי ומאוד מרשים.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הארונה והאיביזה מאוד נחמדות, לדעתי אין טעם לרכוש פולו כשהן מציעים תמורה עדיפה למחיר. מה שכן דגמי FR מרגישים הרבה יותר טוב בפנים, הסטייל פשוט ומעט אפרורי.

מאזדה 2 אופציה חביבה מאוד, לדעתי מרגישה איכותית ונעימה, האבזור טוב ואיכות הנסיעה גבוהה.

ליסטרואן לא כל אחד יתחבר אבל מי שכן יקבל תמורה מאוד גבוהה לכסף, אבזור הבטיחות מלא, יש לה סגנון ייחודי והנוחות מצויינת.

אם מחפשים משהו קצת יותר גדול ו-0 ק"מ בא בחשבון אז אופל אסטרה מוצעת מדי פעם במחיר של קצת יותר מ-100K. היא מאוד נוחה ושקטה, תא נוסעים איכותי מאוד ויש לה אבזור בטיחות מלא מדגמי אינג'וי פלוס ומעלה.

×
×
  • תוכן חדש...