Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מותאם לגיל הנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה נתקלתי בכתבה אמריקאית "Age appropriate cars" וחשבתי לעצמי - האם יש דבר כזה - רכב, שלא מתאים לגיל הנהג? למשאל - בן 60 שנוהג בסיווק טייפ אר? או בן 25 עם וולוו S60? האם מכונית זה פריט, שיכול להיראות מצחיק או להציג את בעליו באור מגוחך אם הוא לא מתאים לסטיגמות של הציבור? כמובן שמצב שלנו לא בר השוואה לארה"ב או עולם כולו, כי אצלנו BRZ נחשב לכמעט פרמיום וGOLF GTI עולה 50000 יורו , אבל כשאתם רואים בן אדם מבוגר נוהג במיאטה אדומה עם חיוך רחב- מה אתם חושבים אליו? אני יודע, נראה לי, מה קהל הרחב חושב, אבל מעניין, מה חושבת קהילה המוטורית.

פורסם

סטיגמות. זה כל הסיפור.

רכב שמותאם לגיל הנהג הוא הרכב שאותו נהג צריך. יש כאב גב? קנה ג'יפון גבוה. יש כאב ברגל ימין? קנה 911. בכל גיל, כפי שידך משגת וצרכיך מכתיבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סטיגמות. זה כל הסיפור.

רכב שמותאם לגיל הנהג הוא הרכב שאותו נהג צריך. יש כאב גב? קנה ג'יפון גבוה. יש כאב ברגל ימין? קנה 911. בכל גיל, כפי שידך משגת וצרכיך מכתיבים.

בקיצור, הכל עניין של מצב רפואי :)

יצרנים ובעיקר מעצבים משקעים מאמצים רבים כדי ליצור תדמית לרכב: תדמית סולידית, תדמית צעירה תדמית ספורטיבית. הם גם לפעמים משנים כיוון העיצוב כדי למשוך קהל קונים חדש - למשאל לקסוס-טויוטה שבחלק מהדגמים אימצו קו עיצוב ביזארי כדי לשבור תדמית שמרנית ולמשוך קונים יותר צעירים. זה אומר שיש שיקול של גיל הקונים ביצור מכוניות. וכפי שאנחנו מרימים גבה כשאישה מבוגרת לובשת שמלה קצרה מדי וצבעונית מדי כך גם אולי בתודעה הציבורית נהג מבוגר, שנוהג באיביזה קופרה נראה מוזר.

פורסם
אני ראיתי יותר מדי זקנות, ואני מדבר על 70+ בAMG.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

זאת עבודה מצוינת של דילרים מקומיים - הלקוחה (או בעלה) מבקשים מרצדס, אבל הכי טובה - ומקבלים :)

פורסם

גם בארץ יצא לי לראות לא מעט מקרים של זקנים נוהגים בגולף GTI.

נכנסים לסוכנות פולקסווגן ומבקשים את הדגם הכי מאובזר, במקרה זו ה-GTI ורוכשים אותה בלי שום קשר לעניין הספורטיבי, בשבילם זו גולף מאובזרת מאד.

פורסם

למה בלי קשר? מה, אם אני בא בימים אז כבר לא בא לי אוטו חזק?

תהיה סמוך ובטוח שהקשישים יודעים היטב שמדובר לא רק בדגם הכי מאובזר, אלא גם הכי חזק. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גם בארץ יצא לי לראות לא מעט מקרים של זקנים נוהגים בגולף GTI.

נכנסים לסוכנות פולקסווגן ומבקשים את הדגם הכי מאובזר, במקרה זו ה-GTI ורוכשים אותה בלי שום קשר לעניין הספורטיבי, בשבילם זו גולף מאובזרת מאד.

גם בשבילי זאת עוד מכונית מאובזרת

haters will hate

פורסם (נערך)

תהיה סמוך ובטוח שהקשישים יודעים היטב שמדובר לא רק בדגם הכי מאובזר, אלא גם הכי חזק. :-)

אני מכיר מישהו בן 50+ שרצה לנסר ספורטבק 1.8 (כמו שלי), נכנס לסוכנות לקבל הצעה, שאל מה הדגם הכי מאובזר/יקר ויצא עם ראליארט שעלתה 100K ש"ח יותר. כמובן שציינו בפניו שמדובר בדגם יותר חזק, אבל לא נראה לי שהוא ידע יותר מדי :lol:

לנושא: לדעתי אין גיל לרכב, הכל סטיגמות שאנשים אוהבים להלביש.

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

יש הבדל בין אוטו חזק לאוטו ספורטיבי.

מנוע חזק ומגיב טוב זה דבר נפרד ומקובל בהחלט,

אבל את הגולף GTI הזאת אף קשיש לא רוכש בגלל היכולות הספורטיביות שלה.

פורסם

גם לי יוצא בזמן האחרון לראות נשים\מבוגרים ברכבים ספורטיביים שהייתי שמח להחזיק אותם, במבט ראשוני זה היה נראה קצת מוזר ומפליא,לא אגיד שלא, אבל לא דבר שלא יכול להתקבל על הדעת שאדם מבוגר (לא כאלו שמתקרבים ל120) ירצה להנות הנאה מוטורית

לפעמים אני מתרץ את השאלה בכך שיש כאלו שחשקו בצעירותם ברכב מסויים ולא התאפשר להם....כלכלית או מטעמי משפחה וכו' אבל בזמן אחר בחייהם יכלו "להגשים חלום"

פורסם

בוודאי שמדובר בהגשמת חלום, לפחות בחלק מהמקרים.

בלי הגשמת חלומות לא היה פורום אספנות :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המיסוי המטורף בארץ גורם לכך שאת המשאלות אפשר בדרך כלל לממש כעשור עד שניים מאוחר יותר ממה שמקובל במקומות נורמליים יותר. כאשר הגעת לגיל שאתה יכול להרשות לעצמך נכנס השיקול הרפואי כגון כאבי גב והיכולת לצאת מהרכב של באגט כאשר הוא חונה בשיפוע

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
אני ראיתי יותר מדי זקנות, ואני מדבר על 70+ בAMG.

בבריטניה ראיתי מלא זקנות נוהגות על מיאטה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...