Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת רכישת רכב לאישתי (נוסעת ביום יום ממש מעט) אשר ישמש גם כרכב משפחתי בסופי שבוע.

כרגע מתלבט בין אווטלנדר חדשה 5 מקומות (כ-150 אש"ח במבצע של הוט כולל הכל) אל מול הקארוק החדשה של סקודה (כ-155 אש"ח לדגם 1.5 כולל הכל).

מבחינת הרכב עצמו נראה היה לי שהסקודה החדשה נותנת ביצועים יותר טובים אך קצת פחות מאובזרת (בעיקר במולטימדיה), בטיחות בשניהם די שווה.

השאלה היא מבחינת תחזוקה וירידת ערך.

כמה באמת התחזוקה של רכב סקודה יקרה יותר ממיצובישי, והאם כל הסיפורים על המנוע והגיר שלהם עדיין נכון.

ומבחינת ירידת ערך למי תיהיה ירידת ערך רבה יותר.

אשמח לעזרה.

פורסם (נערך)

מבצע מועדון הוט הסתיים ביום 01/06/2018, הוא הוארך?

בתנאי המבצע של הוט פלוס ירידת הערך הנמוכה של האאוטלנדר, מבחינה כלכלית אין סיכוי לקארוק (שנמכר ללא הנחות כרגע ועוד לוקחים כסף על תוספות שונות וירידת הערך שלו כנראה תהיה גבוהה יותר).

מבחינת הרכבים עצמם, למרות שהקארוק קטן משמעותית, המרווח הפנימי דומה, נפח תא המטען של האאוטלנדר 5 מושבים גדול יותר אבל גם זה שבקארוק גדול מספיק.

האאוטלנדר מיושן בעיצובו הפנימי אבל רמת החומרים שלו טובה ודומה לזו של הקארוק (בניגוד לדעה של חלק מהאנשים).

יחידת ההנעה בקארוק מודרנית בהרבה, הוא מהיר יותר וחסכוני יותר מהאוטלנדר (לא נהגתי בו).

יצא לי לנהוג באאוטלנדר 2018 לאחרונה, נסיעה קצרה של כחצי שעה, הספקתי להתרשם שבנסיעה נינוחה הוא בסדר, אבל אם אתה רוצה קצת יותר מכך לא תקבל את זה, אז הגיר הרציף מתנהג בצורה מבולבלת, מרים ומוריד סל״ד בצורה לא מובנת, ללא יותר מדי השפעה על מהירות הנסיעה.

מבחינת אופי הנסיעה, בגיר רציף הנסיעה צפויה להיות חלקה יותר מבגיר רובוטי דו מצמדי, בעיקר בעיר במצבים מסוימים, אבל החסרון הוא כאמור אופי הפעולה הנ״ל כשרוצים יותר (הבעיה היא באאוטלנדר בקורולה הגיר הרציף מתנהג טוב בהרבה).

האאוטלנדר מרגיש גדול ומסורבל, אני משער שבייחוד לאישתך לא יהיה נוח, זאת כאמור ללא תמורה עודפת במרווח הפנימי.

באביזרי הבטיחות בקארוק יש תיקון סטייה אקטיבי באאוטלנדר רק התראה מסטייה מנתיב, זה ההבדל היחיד ביניהם למיטב זכרוני.

האאוטלנדר צפוי להיות אמין ללא בעיות מיוחדות.

לעומת זאת הדעה הלא מייצגת שלי היא שרכבי קונצרן פולקסווגן הם בתחתית רמת האמינות מבין כל הרכבים המיובאים לישראל, מלבד אולי דגמים סיניים, לא מדובר רק על סכנה מאמינות הגיר, אלא על סכנת אמינות של רכיבים נוספים, תרבות האמינות של קונצרן פולקסווגן פשוט נמוכה לדעתי. בין היתר גם המנועים החדשים הם בסימן שאלה וגם רכיבים נוספים. בתקופת האחריות לא הייתי דואג, לאחר מכן הייתי מתחיל לדאוג. לא היייתי פוסל את הרכבים שלהם, אבל הייתי לוקח את הנ״ל בחשבון.

את הקארוק לא הייתי רוכש ללא מבצע טוב, אין סיבה לרכוש רכב היום ללא מבצע, כאשר כל יבואני הרכב לרבות מותגים יפניים וקוריאניים חזקים, יוצאים במבצעים השכם והערב וגם מבצע על הקארוק יגיע (יש כרגע ימי מבצע בסקודה אבל הקארוק לא נכלל בהם).

את האאוטלנדר אני באופן אישי לא הייתי רוכש בכל מקרה, בגלל המגרעות שלו, אבל מי שפחות רגיש להם האאוטלנדר יכול לבוא בחשבון, אין ספק שמהבחינה הכלכלית.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הייתי הולך על האוטלנדר, אבל כדאי ללכת על ה 7 מקומות שומר היטב על שוק ותמיד יהיה ביקוש טוב. אני חושב שהוא מאובזר יותר וגם נעים יותר בפנים והרבה יותר נוח (הרגשה שלי).

• תוכן חדש...