Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסלריו פחות אסתטית חיצונית

הפיקנטו פחות טובה בצריכת דלק

הסיטיגו והסלריו - לא ברור לי איך יהיו עלויות הטיפולים/חלפים . ועד כמה הרכבים אמינים

לא חושב שיש הבדלים משמעותיים מבחינת אובדן ערך

אני נוסע עד 10,000 קמ בשנה

מבחינת גודל רכב אין לי בעיה עם 4 מקומות כולל נהג

מה דעתכם?

עוד פלוסים מינוסים שלא שקלתי ?

על מה אתם הייתם הולכים אם הבחירה היא אחת מהשלוש ?

פורסם

אישית? הייתי הולך על דאציה סדנרו ב62 אלף.

יש לה גיר רובוטי לכן צריכת הדלק תהיה טובה, אבל עם מנוע 0.9 טורבו היא תהיה חזקה מרכבי המיני, מרווחת יותר, תא מטען גדול יותר.

אם הבחירה הייתה בין השניים הייתי הולך על קיה, אחריות של 7 שנים, מנוע חזק יותר אם כי לא חיסכוני וגיר נעים יותר מאשר הרובוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי בעיה כשחברה מסתפקת ב 4 אולמות מכירות ברחבי הארץ,

ודורשת ממני להטריח עצמי לנסוע אליה לנסיעת מבחן במקום שהיא תגיע אלי. לכן אני אמנע מדאצ'יה

פורסם

אם זאת הסיבה חבל מאוד.

שאר החברות מספקות רכבים לבית הלקוח?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מצב שאני מקובע ובעל דעות מיושנות. מבין אלו הייתי בוחר בפיקנטו.

מנוע 4 צילינדרים חלק וגיר אוטומטי אמיתי שעובד חלק מבחינתי שווים את ההפרש בצריכת הדלק, כל עוד לא מדובר בנסועה גבוהה.

פורסם

הנסועה לא ממש גבוהה ואם רוב הנסיעות עירוניות כנראה שאני מסכים עם בוקי.

פנים איכותי יותר, בלימה אוטונומית ואחריות ארוכה וגיר פשוט יותר לאחזקה במחיר של צריכת דלק גבוהה יותר היו גורמים לי להעדיף את הפיקנטו גם.

פורסם

אני נוטה להסכים עם יואב.

בנסועה יחסית נמוכה כמו זו שאתה צופה לה, ההפרש בדלק מתגמד לעומת שמירת הערך של הפיקנטו והשקט הנפשי לו תזכה

גיר אוטומטי רגיל, מנוע קונבנציונלי עם 4 ציל ו-7 שנות אחריות זה לא מובן מאליו.

יתרה מכך, מערכות הבטיחות האקטיביות שמגיעות עם הפיקנטו מרשימות ביחס לקטגוריה

פורסם

יש לה רק בלימה אוטונומית.

פורסם

אני הייתי הולך על הפיקנטו lx כי מבחינת אבזור ונראות היא הכי מרשימה ונותנת תמורה לכסף. נכון שהצריכת דלק יותר נמוכה אבל בינינו אם אמרת שאתה נוסע קצת קמ"ז אז זה לא יפריע כל כך. אם הייתה אומר לי הבדלים בין 1:12 לבין 1:20 אז זה משהו אחר..

פורסם

לפיקנטו LX שעולה 66 אלף ב 0 קמ (אצל היבואן לא מוכרים אותו במחיר הגיוני) לא חושב שיש בלימה אוטונומית וזה 3 שנות אחריות.

לפיקנטו ה EX שעולה 75 אלף ש"ח (לפחות)- יש 7 שנים אחריות וכנראה שבלימה אוטונומית

לסקודה סיטיגו שאפשר שעולה 60 אלף יד ראשונה. יש בלימה אוטונומית.

בטוחים שעלויות האחזקה של סקודה גבוהות? הגיר בעייתי ?

מה לגבי הגיר של סוזוקי ?

פורסם

מפרט מערכות בטיחות בפיקנטו זהה בכל רמות הגימור. רכב שנקנה מ 0 ק"מ אכן מקבל רק 3 שנות אחריות.

לא נהגתי בסקודה סיטיגו. נהגתי בסלריו ובפיקנטו. לא הייתי בוחר בסלריו רק בגלל הגיר הרובוטי, סלריו עם גיר ידני זה אוטו בסדר גמור, מרווח מאוד וחסכוני. אבל רובוטי זה לא משהו שעובד באופן סביר לטעמי ולכן מבחינתי אין התלבטות פה.

פורסם
לפיקנטו LX שעולה 66 אלף ב 0 קמ (אצל היבואן לא מוכרים אותו במחיר הגיוני) לא חושב שיש בלימה אוטונומית וזה 3 שנות אחריות.

לפיקנטו ה EX שעולה 75 אלף ש"ח (לפחות)- יש 7 שנים אחריות וכנראה שבלימה אוטונומית

לסקודה סיטיגו שאפשר שעולה 60 אלף יד ראשונה. יש בלימה אוטונומית.

בטוחים שעלויות האחזקה של סקודה גבוהות? הגיר בעייתי ?

מה לגבי הגיר של סוזוקי ?

כותרת של בלימה אוטנומית זה לא הכל - בעוד המערכת של הסיטיגו יודעת לעבוד במהירות של עד30 קמ"ש, בפיקנטו היא יודעת לעבוד במהירות של עד 160 קמ"ש.

המערכת של הסיטיגו זה חביב וזה היה מרשים לפני כמה שנים, אך אין מה להשוות אותה למערכות בלימה אוטונומית מודרניות.

• תוכן חדש...