Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מחפשת רכב משפחתי למשפחה בת 4 נפשות (בני נוער) שצריכה לשמש לנסיעות קצרות במהלך השבוע ונסיעות ארוכות , לעיתים מעט בשטח בסופש. לעיתים גם מצטרף הסבא ואז הכל יותר צפוף.

אני יודעת ש2008 היא מעט צפופה או "בול" ל4 אנשים אך מכיון שהיא סוג של קרוסאובר ומכיון שאפשר להשיג אותה עכשיו בליסינג במחיר טוב (פחות ממשפחתית רגילה) אני תוהה אם זו עסקה משתלמת . אם לא - אשמח לשמוע על רכבים אחרים (שוב - ליסינג תפעולי) שיתנו תמורה טובה בעד אותה אגרה .

מודה מראש לעונים :)

פורסם

לא יודע מה המחיר שמציעים לך ובכמה הוא זול יותר מרכב גדול ומרווח יותר.

לכן קשה לענות לך.

הייתי בודק רכבים גדולים יותר שנפוצים בליסינג, מה שהופך אותם בד"כ לזולים ומשתלמים יותר.

קיה נירו או ספורטאז', סובארו xv, מיצובישי asx.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם סוזוקי קרוסאובר יהיה יותר מתאים ל 5 נוסעים מאשר 2008.

בליסינג תפעולי סוזוקי טיפה יותר זול מאשר קורולה SUN.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי הולך על הספורטאז' היא מאוד מרווחת מאחור ויש לה נוכחות בכביש, מאוד בטיחותית בעיקר בגלל כל המערכות שמותקנות עליה והיא מתאימה גם לנסיעות ארוכות וקצרות. היא לא 4X4 אבל אם זה שטח בקטנה אז אפשר להסתדר.

• תוכן חדש...