Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה של טירון בתחום: אני מחפש להחליף את הרכב. ראיתי אצל סובארו ברזילי בירושלים אוסף של סובארו משומשות, נראות במצב טוב עם ק"מ סביר ומחירים שנראים דומים לאלו שביד2 ושות'. יש גם התחייבות לחמש שנות אחריות ורכישה חזרה במחיר מחירון אחרי שלוש שנים.

משהו כאן נראה לי טוב מדי :) אני מניח שהם מרוויחים לא רע מהטיפולים (מן הסתם האחריות מחייבת טיפול אצלם) ושבזמן הרכישה החוזרת הם מורידים מהמחירון על כל שטות, אבל עדיין על פניו נראה שיש פה עסקה לא רעה, משומש עם אחריות לטווח ארוך.

אני מפספס משהו או שסתם התרגלתי לא להאמין לאף אחד? למישהו יש נסיון חיובי/שלילי איתם? האם הייתם בכל מקרה לוקחים לבדיקה או, כיון שיש אחריות, מסתפקים בבדיקה שהם נותנים?

תודה!

פורסם

יש סידור דומה גם ליבואנים אחרים ( רנו, פיג'ו/ סיטרואן ).

אני רק בספק לגבי מה שכתבת על המחירים, שהם דומים למה שמפורסם ביד 2. כי בדרך כלל המחירים בטרייד של היבואן גבוהים יותר וכבר כוללם בתוכם את האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא כל מי שמפרסם במחיר X ביד2 מצליח למכור ללא הורדה משמעותית ולסובארו אין שוק טוב כמו שפעם היה.

מנסיון של אחי ושלי עם קרסו טריידאין - אם לרכב אין שוק טוב , הם ילכו לקראתך במחיר כשתראה רצינות ואולי גם הנ"ל יתנהג כך.

בנוסף , כדי לקבל את האחריות של קרסו אין חובה לטפל דווקא אצלם אלא בכל מוסך מורשה משרד התחבורה . בדוק מה התנאים אצלך

מהסיבות הידועות החלטתי לטפל במורשה יבואן בתקופה של האחריות (שנה ראשונה מלאה , שנה שנייה מנוע וגיר)

ונראה אח"כ מה יהיה.

קח לבדיקה משלך בכל מקרה

• תוכן חדש...