Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגיע תורי להתיעץ בפורום המשפטי.

היום בערב עצרה אותי ניידת בכביש 65 בו מהירות מותרת 90, המהירות בממל"ז 127, שזה 122 אחרי הפחתה.

הייתי לבד בכביש ריק, לא היו רכבים סביבי. זה גם צויין בדו"ח. אם כי כתוב שנהגתי בנתיב השמאלי, בפועל נהגתי בימני ויש לי וידיאו. כאשר עצרו אותי, מיד אמרתי שנהגתי כחוק, שאני נהג זהיר. דברי הנהג נרשמו בדו"ח בצורה לא מדוייקת, לא כפי שאמרתי ויש הקלטה.

אין לי עבירות ב5 שנים האחרונות. העבירה היחידה היא מ2011 (לא מהירות).

מעולם לא קיבלתי דו"ח על חריגה ממהירות המותרת.

האם יש עילה לביטול הדו"ח או לבקשה אזהרה?

אם כן, למי לפנות?

מצורף דו"ח ותמונות.

תודה.

report.jpg

police_trap1.jpgpolice_trap2.jpgpolice_trap0.jpg

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כתבתי שנהגתי בנתיב ימני ובדו"ח כתוב שנהגתי בשמאלי. צרפתי את הדו"ח והתמונות ממקום האירוע.

דו"ח פגום שכתובים בו דברים לא נכונים אינו עילה לביטול?

רישיון מ2001.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדו"ח כתוב היטב.

הטעות ברישום מיקום הרכב על הכביש אינה פוגעת באישום על המהירות שנמדדה.

לממל"ז חזקת אמינות בבית המשפט

נאמר כבר: הרוצה להיחנק ייתלה באילן גדול

כאן יש לך בקושי שיח

פורסם

אבי, תודה הל ההבהרה.

האם יש עילה לבקש אזהרה במקום דו"ח כי ב5 שנים האחרונות לא היו לי עבירות ולא היו לי בכלל עבירות מהירות?

פורסם

השאלה האם יש יסוד סביר להניח שימירו את הדו"ח לאזהרה בעקבות עבר תעבורתי שלי.

פורסם

מה התמונות שלך מוכיחות? ש-6 דקות לפני שהדפיסו את הדו"ח נסעת בנתיב הימני. אולי שניה אחרי הצילום עברת לנתיב השמאלי?

יש לך וידאו שמראה את השוטר עוצר אותך?

פורסם
מה התמונות שלך מוכיחות? ש-6 דקות לפני שהדפיסו את הדו"ח נסעת בנתיב הימני. אולי שניה אחרי הצילום עברת לנתיב השמאלי?

יש לך וידאו שמראה את השוטר עוצר אותך?

"

אם כי כתוב שנהגתי בנתיב השמאלי, בפועל נהגתי בימני

ויש לי וידיאו

"

פורסם

בניגוד לדעתו של אבי

וידאו שלך שמראה שאתה בימני מול ציון העובדה מצד השוטרת שנסעת בשמאלי, מוכיח כי היא לכדה רכב אחר.

הוידאו שלך גם עלול להפריע לך כי הוא יראה כי לא היו באיזור כלי רכב בנתיב השמאלי.

הציון של השוטרת שהיית בודד רק מחזק זאת.

עדיין ייתכן כי מדובר ברכב אחר שנסע לפניך כמה מאות מטרים ולא נקלט במצלמה שלך.

השוטרת לא בדקה תמרורים המראים מה המהירות המותרת בקטע האכיפה- לא תקין.

בחלק האחרוי של הדו"ח שאתה לא רואה אותו השוטרת צריכה לציין שוב באיזה נתיב היית מתוך X נתיבים

אם גם שם ציינה בשמאלי מצבך משתפר.

את החלק האחורי של הדו"ח תוכל לראות רק אם החלטת להישפט ואז יתירו לך לצלם את החומר בתיק.

אני הייתי מבקש להישפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
"

אם כי כתוב שנהגתי בנתיב השמאלי, בפועל נהגתי בימני

ויש לי וידיאו

"

רואים בוידאו את השוטרת עוצרת אותך?

פורסם

השאלה היא אם הוידאו מראה שאתה בנתיב הימני מהרגע שהשוטרת איתרה את הרכב שלך ועד לעצירה. אחרת היא יכולה לומר שהיית בשמאלי, אבל עברת לימני בכדי לעצור בצד (אחרי שהורתה לך לעצור).

פורסם

השאלה העיקרית כמה אתה מוכן להשקיע.

לי בזמנו בטלו דו״ח ממל״ז על טעות ביצרן הרכב (ואין לי ספק שהטעות נבעה מזיהוי לא נכוןץ נרשם דגם הרכב שנסע לידי, במהירות פחותה משלי :-)), אבל שילמתי לעו״ד, ולא מעט, (זה היה לפני שנים רבות).

• תוכן חדש...