Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הרכב הנ"ל מומלץ בתקציב של עד 32,000 ₪, או שעדיף דברים אחרים (לא מיני). אני שואל בעיקר בגלל הקילומטרז' הנמוך. אם כי - מה שמציעים לי הוא יד 3, וקצת מחשיד אותי למה הוא כבר עבר 3 ידיים ב-80,00 ק"מ בלבד.

תודה לכל המשיבים!

פורסם

אם מושבי עור הם לא מאסט, אפשר לחפש מיצובישי לנסר או קיה פורטה שיהיו כנראה בחירה נבונה יותר בתור רכב משפחתי פשוט בסכום הזה.

אופציה אחרת תהיה פלואנס 2 ליטר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני הייתי מוותר לא בגלל הקילומטראז' אלא בגלל שמדובר בדגם שנמכר במספרים קטנים מאד, ועלויות התחזוקה והטיפול צפויות להיות לא זולות כי אין חלפים תחליפיים, וסביר שרק למוסכי היבואן הידע הנדרש לצורך טיפול ותחזוקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לעונים!

לגבי מיצובישי לנסר וקיה פורטה, בתקציב שלי מדובר על קילומטראז' גבוה מאוד, יותר מ-200,000. או על שנתון נמוך מ-2009

מה לגבי שברולט קרוז שאפשר להשיג מהשנתונים הנ"ל בקילומטראז' נמוך בתקציב שלי? או משהו אחר שראיתי ואין לי מושג מה טיבו - לנציה דלתא 2011, זה יכול לענות על הצרכים?

פורסם

סתם דוגמא (לא מכיר אישית):

http://yad2.co.il/s/c/udlfvj

הדלתא היא אופציה מאוד מעניינת, אבל גם לא טריוויאלית לגמרי לאחזקה. אם אתה מחפש רכב חזק ומאובזר, זו אפשרות סבירה, כשמבינים שהיא תהיה יותר יקרה לאחזקה מהאפשרויות היותר סטנדרטיות.

אני מסכים איתך

פורסם

לגבי הקיה פורטה, מעניין באמת, גם ק"מ יחסית נמוך וגם מחיר בסדר.

לגבי הדלתא - האחזקה גבוהה בגלל צריכת דלק? או בגלל טיפולים וחלפים יקרים? הדלתא בעצם זאת פיאט בתחפושת? זה יצרן איטלקי? מבחינת אמינות - היא בסדר?

ומה עם קרוז? לא כדאי?

תודה!!

פורסם

קרוז לא כדאי.

מיצובישי לנסר אפשר למצוא 2011-2012 בתקציב שלך, ולא עם 200 אלף קילומטרים אלא הרבה פחות מזה. העדיפות למנועי 1600 מודל 2012 או 1800 משנתון יותר נמוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדלתא יש מחלה של תושבות מנוע אאל"ט. יש כאן בעלים של דלתא (amir74 אם זכרוני אינו מטעה אותי), חפש את שרשור האחזקה שלו.

אני מסכים איתך

פורסם

לנצ'יה ב-32K תהיה ערימת צרות יקרות מאד.

קרוז דווקא יכולה להיות אופציה סבירה בהחלט אם היא ממודל שאחרי 2011, ורצוי אחת שעברה שיפוץ גיר במסגרת ה-Recall.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי, בהכירי את השוק - תוכל להוריד אותה קצת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לנצ'יה ב-32K תהיה ערימת צרות יקרות מאד.

סיקרנת אותי. על סמך מה כתבת את המשפט הזה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
סיקרנת אותי. על סמך מה כתבת את המשפט הזה ?

אתה צודק, הניסוח לא טוב.

אנסח שוב: לנצ'יה דלתא איננה רכב מומלץ למי שרוכש אותה בגלל מחירה הנמוך. זה רכב רכב די נדיר במקומותינו, ולא פשוט לטיפול.

אנשים שיודעים לרכוש חלפים באינטרנט, ויש להם מוסכניקים שמוכנים להתעסק עם הרכב הזה - יהנו מאד.

אדם מהרחוב שלא מבין ברכב בכלל ורוכש את הרכב בשל מחירו הנוח בשוק המשומשות במטרה לנסוע בא' ל-ב' - ויכנס למוסכי היבואן יאכל הרבה קש, ויוציא הרבה כסף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...