Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טס היום למינכן- טיפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני טס היום לתערוכה עד יום חמישי, יותר למטרות עבודה, לבדי.

הייתי בחו"ל רק פעם אחת לכן מתייעץ-

מונית כדאי להזמין כבר באינטרנט או פשוט לצאת מהשדה ולחפש?

מישהו מכיר בר-נרגילה שקט קרוב ל-ICM שאוכל לעשן בו בכיף (אני חובש כיפה)?

אם יש עוד סתם טיפים גם כן אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

נמה"ת של מינכן רחוק מאד מהעיר, בערך 40 ק"מ. יש תחבורה מצויינת ברכבת הפרברית (S-bahn), כך שאם המונית היא על חשבונך עדיפה הרכבת. שים לב שעליך לרכוש כרטיס לפני הירידה לרציף ולתקף אותו בכניסה, כיון שהמצאות על הרציף בלי כרטיס עלולה לגרור קנס של כמה עשרות אירו.

אני לא מכיר את נוהלי המוניות במינכן - אבל בדרך כלל ההמלצה בכל שדה תעופה היא לגשת לרציף המוניות המוסדרות. גרמניה או לא, נהגי מוניות נוהגים לתחמן, ואם תנסה לתפוס חאפר אתה עלול לשלם ביוקר. חיפוש קצר בגוגל מעלה שמחיר מונית מנמה"ת למרכז הכנסים הינו אחיד - 63 אירו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו מכיר בר-נרגילה שקט קרוב ל-ICM שאוכל לעשן בו בכיף (אני חובש כיפה)?

המקומות האלה בדרך כלל מופעלים ע"י אנשים מהמזרח התיכון, ממדינות עם רמה שונה של ידידותיות לישראל או היעדרה. ככלל אצבע אני חושב שבתור ישראלי חובש כיפה שלא היה כמעט בחו"ל, יהיה לך מאוד לא נעים שם לבד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אני חושש שידידנו נמצא כעת בגובה 28,000 רגל בין סקופיה (מקדוניה) לפרישטינה (קוסובו) או 34,000 רגל מעל קלאגנפורט (אוסטריה). זה מה שמראה מפת הטיסות להערב. אז כנראה שהוא כבר פספס את העצות, אלא אם הוא יבחר להתחבר לפורום בוייפי במינכן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממערב לקרלז פלאץ (המדרחוב הראשי ומרכז הקניות והתיירות של העיר עולה ממארין פלאץ עד אליו) יש אזור שלם שכולו בתי קפה עם נרגילות, במרחק דקת הליכה מהכיכר הראשית. (מקביל למדרחוב, רחוב אחד דרום מערבית מקארלז פלאץ).

אל תגיע לשם, לא עם כיפה ולא בלעדיה לבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה לכולם על התגובות, אני רואה אותן רק עכשיו, אני נמצא כרגע בבר כזה במרחק קצר ממרכז הכנסים (פשוט מצאתי בגוגל מאפס), דווקא קיבלו אותי ומארחים בסבר פנים יפות.

נהג לילה, לא ראיתי שום הודעה, נסה לשלוח שוב אם בא לך

• תוכן חדש...