Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך ל-ODB יש מידע שלרכב... אין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצר שהמלצתי עליו מגיעה מבית חברה אמריקאית המפתחת מוצרים אחרים לתחום הרכבים, יש לו גם אחריות שנתיים ואתה מזמין מהאתר הרשמי שלהם, המשלוח גלובלי.

יותר טוב מזה? אין.

אין צורך להתעסק עם חיקויים או מוצרים מ EBAY במקרה הזה, מיותר.

כנס לאתר החברה ותעתיק את השם ותצפה בביקורות בגוגל, לא חסר - עשה חיפוש.

פורסם
כפי שחלק עקצו וחלק ענו נכון בהחלט - יש המון נתונים שליצרן אין פשוט רצון וכסף להשקיע ולהציג לך אותם בצגים שונים ברכב.

זה פשוט, חסכון כספי גדול ועיצובי ותכנוני גם כן.

במידה והיצרן היה רוצה להציג לך את כל הנתונים, הוא למעשה צריך להציב מערכת מולטימדיה עם צמה מחוברת אליו (צמה עבה נוספת "יותר מדי") ולעבוד על תוכנת פיענוח כלשהי מטעמו וכך למעשה כל יצרן בכדי לבדל את עצמו.

לאחר מכן, היצרן נדרש להתקין לך צג צבעוני או לכל הפחות צג סביר כלשהו של תפעול המערכות ברכב לעומת זוג שעוני תצוגה של מהירות וסל"ד ובקטנה מסביב אם הוא נדיב, מד דלק וחום מנוע וכו'.

כך או כך, כיום הרכבים מחווטים בעשרות חיישנים שונים ומחשבי הרכב שלנו מאוד מתקדמים.

יש יצרנים שכן עושים מאמץ קטן ונותנים לך "קצת" מידע אקסטרה בהתאם לסוג הרכב ומצ'פרים אותך במידע עודף או יכולת לשנות פרמטרים כאלו ואחרים.

לדוגמא? שינוי פרמטר כמות האיתות בנגיעה קלה, תאורת חניה, נעילה בתחילת הנסיעה ועוד מספר דברים (טוסון למשל).

דברים אלו לדוגמא, אני בפורד מונדאו העמוסה טכנולוגית וגם בצד מידע נדיב (טיטניום) נאלץ לשנות דרך שקע OBD USB ובעזרת תוכנת ELM CONFIG לדוגמא.

אז כן, יש התקדמות פשוט אין שום סיבה שבעולם שאתה תצטרך להציץ בנתונים אלו ולכן, השוק מלא במתאמי OBD וקיימות מגוון תוכנות כגון TORQUE PRO (יש גם APK של הגרסא המלאה).

אם אתה רוצה מכשיר OBD מהיר שמספיק מספיק "פידים" מהירים ומכשיר שעובד מהפעם הראשונה, יש לך את זה להזמין עד הבית - יש לי כזה.

https://bafxpro.com/products/obdreader

1__63687.1469505628.1280.1280_1024x1024.jpg?v=1509855518

זה לא מכשיר מקטגוריית החרטא אלה מחברה שאפילו מספקת שנתיים אחריות.

אני עם אייפון. אם כך אני צריך להזמין את זה?

https://bafxpro.com/products/wifi-obdii-reader-scanner-for-ios-devices

ועוד שאלה, אני מבין שיש להם משלוח ישיר ארצה?

תודה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

האמת חשבתי לפני זמן מה לקנות לעצמי סורק OBD2, וזה נראה לי כמו פתרון די איכותי ולא יקר. הזמנתי.

תודה על ההמלצה, אוטומטיק.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

מישהו בדק את יש הבדלים בתמיכה בפרוטוקולים בין BAFX ל KW902 ?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

שלום רב,

1. אתה בטוח שקראת את הנתונים נכון?

2. כי בדרך כלל זה יראה תיקוני דלק על מצב אמת

3. ויראה לך פיצוי דלק לטווח הארוך - short range term

ו - long range term

יום טוב

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם
אני עם אייפון. אם כך אני צריך להזמין את זה?

https://bafxpro.com/products/wifi-obdii-reader-scanner-for-ios-devices

ועוד שאלה, אני מבין שיש להם משלוח ישיר ארצה?

תודה

בן

עבור IOS אכן צריך WIFI וזה מתאים לך.

אנדרואיד זה בלוטות' כמובן.

כן, יש משלוח גלובלי אני גם כן הזמנתי ישירות מהם וקיבלתי תוך מספר ימים.

יש לא מעט ביקורות ברשת על המוצרים שלהם כך שעשיתי את הרכישה בלב שלם, מחיר יחסית נמוך למוצר שבאמת עובד.

פורסם

מישהו (מנסיון, כמובן) יכול לומר כמה אהבה (אם בכלל) הצעצועים האלו מפגינים כלפי רכבים היברידיים, שם כל העסק מנוהל בצורה שונה מברכב מבונזן/מדוזל סטנדרטי?

פורסם
שלום רב,

1. אתה בטוח שקראת את הנתונים נכון?

2. כי בדרך כלל זה יראה תיקוני דלק על מצב אמת

3. ויראה לך פיצוי דלק לטווח הארוך - short range term

ו - long range term

יום טוב

אם שאלת אותי - אז הוא מראה צריכה רגעית KPL ו- KPL(avg). מה שאני מבין כממוצע. טעות? אגב כממוצע הנתון אינו אמין , הוא נותן לי בסביבות 14 כשחישוב הממוצע לפי המשאבה הוא 9.8.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...