Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה הרווח של היבואנים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים !

כבר כמה ימים זה יושב לי בראש אז החלטתי לשאול.

נגיד מאזדה 3 , עולה בחו"ל 60,000 שח.

עם כל המסים והמכסים שיש כאן , שלפי מה שאני יודע הם מעל ל100 אחוזים, איפה הרווח של היבואן שמוכר את הרכב לדוגמא ב128 אלף ?

איפה השכרת אולמות התצוגה, עובדים , מוסכים ,חלפים שהוא מחוייב להחזיק גם 7 שנים אחרי שדגם הפסיק את השיווק שלו , ועוד ועוד ?

ועוד מילא רכבים יפנים שנמכרים בכמויות , אז אולי יש רווח קטן אבל הרבה.

מה עם מותגים כמו ב מ וו , מרצדס , יגואר וכו ? אני מאמין שהם מוכרים עשרות בודדות.

אשמח לתשובה !

לידור

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה60000 זה אחרי מיסים ורווח של חול.

בפועח המחיר בו היבואן קונה את הרכב מהיצרן נמול מזה משמעותית.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

יבואני הרכב הישראלים ידועים בתור כאלה שרוכשים את הרכבים מהיצרנים בהנחות מופלגות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נגיד מאזדה 3 , עולה בחו"ל 60,000 שח.

עולה למי? ללקוח בחו"ל, היבואן הישראלי קונה את הרכב בכ-45000 ש"ח, כלומר כ-90 לאחר מיסים, מרוויח עוד קרוב ל-40,000 שקלים, רווח נאה.

פורסם
עולה למי? ללקוח בחו"ל, היבואן הישראלי קונה את הרכב בכ-45000 ש"ח, כלומר כ-90 לאחר מיסים, מרוויח עוד קרוב ל-40,000 שקלים, רווח נאה.

מחיר קיה סיד סטיישן הוא 133,000 ש"ח, וללא מיסים זה 66,000 ש"ח.

בוודאות זה כך, כי קניתי ללא מיסים וזה מה ששילמתי!

אם היבואן מרוויח גם חצי מהמיסים (כביכול. לפי החישוב שעשית), אז זה אומר שבמקרה כזה הרווח שלו הוא חצי מהרווח הרגיל (בערך), אז למה עוד נתנו לי 9,000 ש"ח הנחה? היו אמורים בקושי לרצות למכור לי, ונתנו לי יחס מעולה, בצמוד להסבר שממש לא משנה להם אם אני משלם מיסים או לא, זה בכל מקרה לא כסף שהם מפסידים.

הווי אומר ש-50% (שוב; בערך) מעלות רכב בארץ עובר למדינה, וכל שקל שהיבואן מוריד בהנחה או הטבה זה מהרווח שלו.

פורסם

אין רווח.

הוקמה עמותה לתמיכה ביבואני רכב.

מה זה איפה הרווח?

במכירה של רכבים וחלפים. במערך האחזקה והטרייד אין.

וזה גם רווח מאוד יפה.

פורסם (נערך)
מה ?רכב חדש ויפה כמו מאזדה 3 נמכרת כחדשה ב45k ?

ואח היה מכוער?

לא הייתי דואג לרווח של היבואנים פה תאמין לי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

ועוד מילא רכבים יפנים שנמכרים בכמויות , אז אולי יש רווח קטן אבל הרבה.

מה עם מותגים כמו ב מ וו , מרצדס , יגואר וכו ? אני מאמין שהם מוכרים עשרות בודדות.

חוץ מיגואר שנמכרת פה רע, הגרמניות שציינת (פלוס אאודי) נמכרות במאות לא עשרות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אתה מכיר את מסלול היד 1 0 קילומטר? אם לא תיקרא על זה קצת בגוגל.

רכב כמו קיה סיד שנמכר חדש ב-132 אלך, נמכר שם ב-100 אלף.

האם חברת הליסינג שקנתה אותו לא מרוויחה כלום? בטח שמרוויחה. אפילו אם ניקח רווח מינימלי יחסית של 3-4 עבור כול רכב, קיבלנו שהם קונים אותו מהיבואן ב-97 אלף.

ומה? היבואן לא מרוויח כלום שהוא מוכר את הרכב לחברת הליסינג? בטח שמרוויח.

לכן לדעתי, על קיה סיד כזאת שמוכרים ללקוח ב-132 אלף, ליבואן - כולל המיסים, היא עולה בסביבות ה-90-92 אלף ואולי אפילו פחות. רווח של 40 אלף על כול רכב? או סביבות ה-40 אחוז רווח? לא רע לטעמי. לא רע בכלל.

זה רווח כול כך טוב, שאפילו יבואנים כושלים יחסית שמוכרים בקושי, לא בדיוק פושטים רגל.

פורסם

תחשיב הרווח כולל גם מספר שנים לאחר המכירה של חלפים מקוריים שהמוסך המורשה חייב לרכשם מהיבואן.

פורסם
תחשיב הרווח כולל גם מספר שנים לאחר המכירה של חלפים מקוריים שהמוסך המורשה חייב לרכשם מהיבואן.
יש לך הוכחות לטענה הזו?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא סוד שמרוויחים חלק ניכר מההכנסות בחלפים.

דוגמא מהעולם שאני מכיר -

אלפא רומאו 159 מנוע 2.2 - עלות 4 פלאגים מקורי יכולה להתקרב לאלף שקל. סידרתי לחבר פלאגים תואמים מאותו היצרן של המקורי ב-100.

ב-PSA מנוע 1.6 טורבו - 4 פלאגים 470 שקל. מי שיישב חזק באינטרנט ימצא גם ב-150-200 ומקוריים

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חישוב מוטעה.

מרכב שנמכר לצרכן ב-130,000 ש"ח מועבר מס למדינה בסך 65,000 ש"ח לערך.

זה משאיר ליבואן שלנו 65,000 ש"ח.

אם הוא אכן קונה את הרכב ב-45,000 ש"ח כמו שכתבת, הרווח הגולמי שלו הוא חצי ממה שכתבת.

לא רע בכלל, אבל גם לא טוב כפי שחישבת.

• תוכן חדש...