Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני טיפול 60,000 למאזדה 2 שנת 2014.

בטיפול 30,000 הוחלף מסנן מזגן במוסך מאזדה למק"ט DN2061J6X (מופיע בתיאור # M2+2M מסנן אוויר מזגן).

אני מעוניין לרכוש ולהחליף לבד. המחיר של המסנן בארץ יקר מאוד (כ-250 שקל). אני מתקשה למצוא את המק"ט הזה, גם באתרים בחו"ל (קיים מספר אזכורים בודד. לא מצאתי אתר גדול ששולח לארץ).

לרוב מופיע D651-61-J6X שעל פי התמונות נראה דומה.

האם למישהו יש הסבר לגבי המק"טים השונים?

האם מסנן MANN עם מק"ט

CU 23 001-2 אמור להתאים? האם למישהו יש ניסיון איתו?

https://catalog.mann-filter.com/EU/eng/catalog/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Cabin%20Filter/CU%2023%20001-2

תודה.

פורסם

אם מדובר בצורה הישנה של המאזדה 2 שמדובר ב2 פילטרים שנכנסים אחד בשני.

קח בחשבון שזה הפילטר הכי מעצבן בעולם ויש סיכוי טוב שרמת העצבים שתקבל מלהחליף אותו לא שווה את הכמה עשרות שקלים שתחסוך. גם למוסכניקים מנוסים לוקח כמה דקות להרכיב אותו תוך כדי קללות.

פורסם

תודה על התשובות.

אם מדובר בצורה הישנה של המאזדה 2 שמדובר ב2 פילטרים שנכנסים אחד בשני.

קח בחשבון שזה הפילטר הכי מעצבן בעולם ויש סיכוי טוב שרמת העצבים שתקבל מלהחליף אותו לא שווה את הכמה עשרות שקלים שתחסוך. גם למוסכניקים מנוסים לוקח כמה דקות להרכיב אותו תוך כדי קללות.

שנתון 2014 זה אכן הצורה הישנה עם 2 הפילטרים.

מסנן אוויר מזגן עולה כ-220 שקלים (ובנוסף עלות ההחלפה).

פילטר חלופי, של Mann למשל, יעלה לכל היותר 100 ש"ח כולל המשלוח מחו"ל.

האם למישהו יש ניסיון עם משלוח של פילטרים מאמאזון גרמניה? המחיר הוא מתחת לרף המס, אבל יכול להיות בלאגן אם ייראו שזה חלק חילוף לרכב.

ממוכר ב-ebay אפשר לבקש לרשום air filter ולא car air filter. מאמאזון לא בטוח שזה יצליח.

פורסם

אני לא יודע על איזה מסנן מזגן אתה מדבר. אולי הוא עשוי מזהב או משהו.

במאזדה 2 שלי הייתי קונה את שני חלקי המסנן בכ100 ש"ח בחנויות חלפים בארץ.

פורסם

הכוונה כמובן למסנן המקורי.

מסנן ב-30 שקל שווה ערך ללא לשים מסנן בכלל.

פחות בא לי לשאוף את כל הפיח של איילון.

פורסם

אני חושש שאתה תנשום את הפיח של איילון גם עם מסנן ב600 ש"ח.

יש שפע מסנים מחברות טובות ב100-120 ש"ח. אין שום סיבה לקנות מקורי ב220 ש"ח.

• תוכן חדש...