Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בשישי רכב I10 2015 יד ראשונה עם 61 אלף קילומטר הלכנו לעשות בדיקה וזה מה שיצא

qV6Ua4i.jpg

הבוחן אמר לנו שצריך להחליף 2 גלגלים קידמיים שהם פגוים וצריך לעשות כיוון פרונט,לפנסים עשו ליטוש לא מבין בזה אז אין לי מושג מזה אומר

בעיקרון לדעתכם מה העלות של כל הסיפור? וכמה דחוף זה לסדר את זה כי אני קצר בכסף וחודש הבא יש גם לרכב טסט

הרכב לא עבר טיפול מאז 47 אלף קילומטר אז אני גם צריך לעשות לו טיפול 55 אלף לפי הבנתי(מוסך יונדאי ככה אמר)

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

עלות צמיגים תלויה במידה שלהם ובאיכות (יצרן ודגם) שתבחר.

כיוון פרונט זה עניין שכתוב בכל בדיקה, אבל כדאי לבצע אחרי החלפת צמיגים כדי למנוע איכול של הצמיגים החדשים.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

ההערה על הפנסי חזית, כנראה שהם הצהיבו וצריך ללטש אותם, אלא אם כן הם לא עובדים.

לפחות ככה היה בבדיקה של הרכב של המשפחה לפני המסירה בטרייד אין.

מבחינת טיפול, האוטו על קו התפר, הרכב 14 אלף ק"מ מהטיפול האחרון, ברוב המכוניות שגרת הטיפולים היא כל 15.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

זוג צמיגים נורמליים לרכב הזה יעלה 500 שקלים, כיוון פרונט עוד כ 250.

פנסים אפשר לקנות ערכה ב 100 שקלים ולחדש לבד. תבדוק במוסך כמה יעלה הטיפול.

תתחדש!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...