Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת camshaft במנוע פאסאט 2005 2.8l

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר יותר משנה שהרכב היה מושבת (עקב קבלת רכב מהעבודה) התחלתי בתהליך של החזרתו לכביש.

התחלתי מתיקון בעיה ידועה במנועים הנ"ל - נזילות שמן. לשם כך יש מספר אטמים בכל צד וכמובן אטם מכסה שסטומים.

אני כרגע תקוע - מישהו יכול להסביר לי למה ה- camshaft לא זז מהמקום...

גם לאחר לחיצה על המותחן - הוא עדיין תפוס במקום - איך זה יכול להיות ???20180321_152703.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

אין קשר לשסתומים, הכל פתוח, אם כבר אז היה נדחף החוצה. מכיוון שהשרשרת היתה בלחץ הוא פשוט התמקם בזוית ולכן היה תקוע.

יצא בסוף

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם
איך אתה רוצה בדיוק שהוא יזוז אם הפיקות שלו מקבלים את הקונטרה מהשסתומים?

לא פיקות ולא נעליים. תסתכל טוב טוב בתמונה ותגלה כבר לבד את הטעות שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא פיקות ולא נעליים. תסתכל טוב טוב בתמונה ותגלה כבר לבד את הטעות שלך.

אני לא הבנתי נכון את פותח השירשור...חשבתי שהוא מנסה להזיז את גל הזיזים בסיבוב ולא ידעתי שהוא מנסה לנתק אותו לחלוטין. כשל בהבנה. ואפרופו כדי שגל הזיזים ייצא בצורה החלקה ביותר ולא ייתקע בזוית כלשהי כמו שקרה לפותח השירשור צריך לשחרר את הסוגרים על הקאמשאפט בהדרגה כל פעם קצת קצת ואז כך גם גל הזיזים עולה בהדרגה ונישלף בקלות.

פורסם

זה מה שקורה כשמנסים לשחרר גל זיזים מהמקום שהשרשרת או הרצועה עדיין על הגלגלת.

אפשר לגרום לשבר או נזק לגל הזיזים או לתושבות שלו בעבודה כזאת, מציע לבדוק שלא נגרם נזק שלא שמת לב אליו עד עכשיו.

פורסם

דניאל,

אין אפשרות לשחרר את השרשרת.

כדי להחליף את אטם המותחן יש 2 שיטות:

1. פרוק הטיימינג והוצאת 2 הקמשפטים יחד עם המותחן כמכלול

2. פרוק קמשפט אחד והרמת המותחן ללא פרוק רצועת טיימינג

מכיוון שנשבר לי הכלי המיוחד שלוחץ את המותחן אז היה קצת מסובך יותר לפרק...

• תוכן חדש...