Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בחלק לרכב.

בתמונה חלק מקורי ותמונה של האריזה המקורית- בפירוש ובגדול (2 תמונות ברורות מאוד ואי אפשר לטעות)

אין שום אזכור לגבי מקוריות החלק או שהחלק חליפי (יאמר לזכותו או שלא)

בפועל החלק חליפי, המוכר כמובן אומר שהוא לא אמר שזה מקורי, וצילם את התמונה של המקורי כי זה מה שהיה לו אותו זמן במלאי.

החלק שהביא לא נראה רע ברמת האיכות, אבל עדיין זה מאוד מרגיז.

אשמח לדעת מי צודק.

תודה מראש

Miata ND2

פורסם

זה תרגיל מסריח בעיקר באתרים הסינים ובמקרים מסויימים גם באיביי.

אם הזמנת מסין אז אתה יכול להיות בטוח שתקבל רק זיוף.

איזה כייף לי :)

פורסם

הזמנתי מאוסטרליה, ממוסך שמטפל בצרפתיות.

לא מצויין כלום בתמונות.

המחיר כל כך יקר, שלא חשבתי לרגע שזה יכול להיות חליפי, אפילו ביחס לחלק המקורי זה יקר!

Miata ND2

פורסם

http://www.alpineaffaire.com.au/renault-clio-sport-harmonic-balancer/

אני קונה את המוצר שיש בתמונה, אלא אם כן רשום אחרת (כמו- התמונה להמחשה בלבד), אני טועה?

אין לי בעיה להרוויח שכ"ל, זה לא העניין פה ,השאלה היא האם דבר כזה תקין, אם תקין אני ממשיך בחיי.

Miata ND2

פורסם

רשום:

[h=2]PRODUCT DESCRIPTION[/h]Harmonic Balancer to suit Renault Clio Sport.

אני מבין שבתמונה מצולם אריזה מקורית באופן מאוד ברור, ולכן זה מעצבן.

אבל בתאור המוצר מאוד ברור שהחלק הוא תואם, ולא מקורי-יצרן.

חוץ מזה, לא הזמנת מפלטפורמת מסחר גדולה יותר, שם היה למי להתלונן על התמונה.

אם החלק נראה מתאים וברמה גבוהה, הייתי בולע את העניין.

פורסם

צודק... אני כמובן יכול להתלונן ל PAYPAL אבל כואב לי על החנות הזאת כי המשלוח הראשון שלהם לא הגיע , זאת הזמנה שניה שלי מהם .

Miata ND2

פורסם

אני לא חושב שיש עילה לביטול דרך PAYPAL, ולא שווה ללכת לכוון הזה.

אם אתה רוצה לספוג את עלות המשלוח, ויש לך אפשרות להמתין לחלק מקורי ממקור אחר, לך על זה. אם זה לפי תנאי הרכישה או בתאום עם המוכר.

אם לא, יש לך 6 חודשי אחריות (למרות שאם החלק נראה ברמה גבוהה, לא יודע מה יכול להתקלקל בו ב-6 חודשים).

עם זאת, על האריזה בתמונה מצויין בפירוש "genuine part" אולי בכל זאת יש עילה למשהו. זאת בפירוש הטעיה, והתשובה שלהם מאוד מיתממת.

נ.ב. שלא יכאב לך על החנות, רק לך על צעדים הוגנים.

פורסם

יש להם מדיניות של החזרת מוצרים , ל PAYPAL יש שירות של החזרת תשלום משלוח ,לא אפסיד הרבה , אחשוב על הנושא ,תודה רבה לכולם

Miata ND2

פורסם

לא דיסקסנו בנושא הזה כבר לפני כמה חודשים טובים?

של איזו חברה החלק שקיבלת?

בחלקי חילוף לרכב תמיד צריך לחפש את המילה original או genuine. אני מסכים שהתמונה מטעה אך לטעמי אין לך כאן קייס.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צודק... אני כמובן יכול להתלונן ל PAYPAL אבל כואב לי על החנות הזאת כי המשלוח הראשון שלהם לא הגיע , זאת הזמנה שניה שלי מהם .

מניסיון שלי עם רכישות ממוכרים מאוסטרליה יש בעיה עם המשלוחים שלהם וגם אצלי משלוח לא הגיע.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא דיסקסנו בנושא הזה כבר לפני כמה חודשים טובים?

של איזו חברה החלק שקיבלת?

בחלקי חילוף לרכב תמיד צריך לחפש את המילה original או genuine. אני מסכים שהתמונה מטעה אך לטעמי אין לך כאן קייס.

דסקסנו בנושא החיפוש של החלק :)

החלק העתק מאוד מאוד דומה למקור, לא ראיתי שוני

חברת cogefa (צרפתית)

http://www.cogefa.com/?lang=fr

Miata ND2

• תוכן חדש...