Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חן, אני מדבר דווקא על איראן וצבא אסד שאולי יזרקו פה ושם טילים.

לאסד אין צבא יותר. יש לו מיליציות. הוא נון-אישיו במצב הנוכחי.

מעבר ליכולות הטילאות, ראית את צבא איראן בזמן האחרון? שיא הצ'קמוק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפסיק לקרוא בטמקא ושות׳

זה יעשה לך רק טוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני באמת רוצה לדעת אם הגנרלים שלנו ישנים טוב בלילה כשיש על כל המתקנים שלנו ועל תל אביב טילי GPS מכוונים עליהם.

אל תדאג, בגלל העבודות ברכבת הקלה בתל אביב, הGPS שלהם יתחרפן והם לא יפגעו בכלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אדרבא, אם ייפול טיל אחד במרכז תל אביב, אולי זה יקצר את זמן החפירות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בעבודה שאני עובד בה, יש בחור פסיונר שאוהב לעבוד (לטענתו לא יכול לשבת בבית , אגב הוא ד"ר לכימיה). הבחור יוצא מברית המועצות וקצת קשה לו בעברית.

יום אחד סיפר לי כשהוא היה קטן, מישהו מהכתה נורא פחד שתהיה מלחמה מול סין, כי רוסיה מונה כמה מאות של מילונים, וסין מונה כמה מילארדים. אז חבר אמר לו שישראל מונה 6 מיליון וכל הערבים שמסביב מונים כמה עשרות מיליונים טובים. החבר הראשון תהה, חשב וענה: רגע, איך אפשר לייבא ישראלים לרוסיה?

עכשיו קצת יותר ברצינות: אדם דתי אחד אמר לי "תפסיק להאמין במה שאומרים , תאמין במה שאתה חושב". אני מאמין שלאויבים שלנו יש יכולות טכנולוגיות, אני לא מאמין שהאויב ישן במערות ולא יודע איך להנדס מוצרים טובים ממה שיש לו. אבל עד כמה שאני לא אוהב את ההנהגה שלנו, אני לא חושב שהנהגה הביטחונית (אולי למעט שר הביטחון, אבל זה לדיון אחר) הם מאוד גרועים וחיים בסרט. לא אגיד שלא היו לנו פאשלות במלחמות האחרונות, היו. אבל הצבא למד לקח. כך למשל דוגמה ממלחמת לבנון השניה שהצבא הבין שמבחינה העברה תחמושת ממקום למקום הוא אי שם בשנות ה-70. באותו רגע הצבא התחיל לפתח את הנמר, והיום הוא כלי יעודי לכמה חטיבות. (ענין התקציב שאין לכולם, הוא לא רוולנטי לדיון הזה)

פורסם

אני הכרתי את אשתי בזמן שהייתי במילואים בלבנון 2.

אושריקו לך תדע, אולי ייצא לך מזה משהו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

וגם זה בספק.

אבל השאלה אינה האם, אלא מתי. והאם בלבנון, סוריה, שתיהן, עזה אוכל קומבינציה אחרת.

הרי פות"ש לא הציב גבול בזמן - אז יש להניח שהיא מתקרבת. השאלה היא אם בקיץ 2018 או 2028 או 2038 או בכל מועד אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך תתחיל מלחמת לבנון השלישית אם השניה טרם הסתיימה?

ועם חן אמר שאין חשש אז אני אישית רגוע.

לפני ששת הימים הכינו את כל מגרשי הכדורגל בארץ לבתי קברות , חזו 50 אלף הרוגים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
וגם זה בספק.

אבל השאלה אינה האם, אלא מתי. והאם בלבנון, סוריה, שתיהן, עזה אוכל קומבינציה אחרת.

הרי פות"ש לא הציב גבול בזמן - אז יש להניח שהיא מתקרבת. השאלה היא אם בקיץ 2018 או 2028 או 2038 או בכל מועד אחר.

להערכתי אם המלחמה תיפתח , היא תיפתח השנה או תחילת שנה הבאה.

אבל העיקר שיש את רוני דניאל המרגיע הלאומי.:wink:

פורסם

ישנו סרטון עם בני פלד בו הוא מספר שבתרגילי מטה של צה"ל מ-1971 דובר על 8000 חיילים הרוגים ועוד 10000 אזרחים הרוגים (

), כלומר גם מלחמת יום הכיפורים, שנחשבת לאסון הצבאי הגדול ביותר בהיסטוריה שלנו, הייתה יכולה להגמר הרבה יותר גרוע.

הזדמנות להתגעגע לאיש הגדול הזה שהוביל את חיל האוויר באחת התקופות המתאגרות ביותר שלו - איש חרב ואיש עט (קישור).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...