Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה.

יכולים להיות הבדלים בדברים האלו בין השווקים השנים ולכן הייתי שמח לקבל תשובה גם ממישהו שיש לו רכב כזה בארץ.

פורסם

על סמך הסכימה החשמלית המצורפת אין הרבה אפשרויות.

מתח ההזנה בפינים 1-6 מספק מתח גם לתאורה של המתגים לכן אם המנוע החשמלי עובד ניתן להבין שגם התאורה מקבלת מתח של 12 וולט עד המפסק עצמו.

לדעתי המנורה או הלדים שרופים או קיים נתק במעגל הפנימי של המפסק אשר מספק מתח של 12 וולט למנורה.

* אתה יכול לנסות לספק מתח של 12 וולט ישירות לפינים 1-6 ולבדוק האם התאורה עובדת. אם התאורה לא עובדת כנראה תצטרך להחליף את היחידה או לנסות לתקן ברמה של דרג ד'.

Pages from I03.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

ד"א, יש למישהו מושג מה המק"ט של פנל פיקוד החלונות?

אצלי בסיריון הוא התקלקל כבר פעם שנייה ואני מוצא רק תואם להגה בצד ימין..

פורסם

לאחר בדיקה נוספת, הכל תקין. יש תאורה במתג חלון נהג בלבד כמו שצריך להיות.

למה חשבתי שאין: התאורה דולקת עם הסוויץ'. כל עוד הסוויץ' פתוח - המתג מואר, בלי קשר לאורות דרך דולקים או כבויים.

בפעם הקודמת בדקתי עם סוויץ' סגור, הדלקתי את אורת הדרך (הם נדלקים כולל תאורת לוח שעונים גם עם סוויץ' סגור) וראיתי שאין תארה בכפתור.

תודה לכל המגיבים.

• תוכן חדש...