Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 30000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. החלטנו שאנחנו רוצים לקנות רכב, מתכננים משפחה גדולה, כרגע יש ילד אחד אבל מקווים לעוד בהמשך.

הרכב ישמש לנסיעות של בערך 60 -70 קמ ביום, מחפשים רכב פשוט, אבזור לא ככ מעניין, שיהיה ידני וחסכוני בדלק, מרווח, בטיחותי, מינימום הוצאות על טיפולים ואחזקה

הציעו לי רנו לוגאן, שהוא רכב גדול ומרווח, יש לו 7 מקומות, פשוט וחסכוני, ויש אותו בדגם ידני.. מה אומרים? הבעייה שהו טיפה חורג מהתקציב..

תודה רבה

פורסם

הלוגאן נופלת בסעיף הבטיחות. זה דאצ'יה במקור, שנמכרה עם סמל רנו לפני שדאצ'יה הגיעו הנה באופן מסודר. מעבר לזה (מבחינת אמינות לפחות) היא די בסדר.

אלא אם אתם מתכננים על תאומים, הייתי מחפש רכב 5 מקומות ומחליף ברגע שיהיה צורך. בתקציב הזה קצת פחות סביר להחזיק רכב להרבה זמן.

ידני מצמצם משמעותית את האפשרויות שלך. הייתי מסתכל לשני כיוונים: מיקרווואנים ומשפחתיות.

באזור המיקרווואנים יש לך סיטרואן c3 פיקאסו וסקודה רומסטר. לפיקאסו יש גרסת דיזל נפוצה יחסית, שתהיה מאוד חסכונית אבל קצת עגלה. לרומסטר יש גרסת דיזל נדירה ושתי גרסאות בנזין - 1.4 אטמוספרית ו-1.2 מוגדשת. האטמוספרית תהיה כנראה אמינה יותר, ואולי קצת פחות חסכונית.

במשפחתיות הייתי מחפש בעיקר i30 סטיישן (אבל גם האצ'בק תהיה בסדר), קיה סיד (אם תמצא אחת שלא היתה מונית / לימוד נהיגה), פוקוס דור 3 סטיישן, פלואנס (אם תמצא אחת לא שחוטה / מונית לשעבר בתקציב) או אולי סיטרואן c4 דיזל, אבל הן מאוד נדירות ורובן נוסעות הרבה מאוד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה הכוונה בדיוק נופלת בבטיחות?

אם אני מוצא לוגן עם קילומטרג' יחסית נמוך במחיר הזה - ואני ישמור עליו בטיפולים וכו ' - יש סיבה שהוא לא יחזיק לי כמה שנים טובות? אפילו עשר ? לא בא לי להתחיל להכנס לסיפור של קניית רכב ואז מכירה כדיי לקנות רכב יותר גדול, אני כנראה אפסיד מהמכירה ומהקנייה הזאת. קיצר השאלה אם אפשרי להחזיק רכב כזה להרבה שנים.. ?

פורסם

כמה דברים:

1. ק"מ נמוך לא מבטיח לך שלא יהיו תקלות, לא פחות חשוב לבדוק איך הבעלים הקודמים החזיקו את הרכב, האם יש היסטוריית טיפולים מסודרת, האם הרכב ננהג בפראות או בצורה רגועה וכו'.

2. בהנחה שאתה קונה רכב ששמרו עליו ולא עבר חיים קשים, אני כן מאמין שתוכל להחזיק אותו כמה שנים בהנחה שתתחזק אותו כראוי, צפה כמובן, כמו בכל רכב מתיישן לבלת"מים ולבלאי שוטף שתצטרך לטפל בו.

3. לגביי סעיף הבטיחות - היא לא נחשבת מכונית מובילה בתחום הבטיחות.

מצד שני, רכב אחר בתקציב יהיה ישן יותר ו/או לא ידני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
מה הכוונה בדיוק נופלת בבטיחות?

אם אני מוצא לוגן עם קילומטרג' יחסית נמוך במחיר הזה - ואני ישמור עליו בטיפולים וכו ' - יש סיבה שהוא לא יחזיק לי כמה שנים טובות? אפילו עשר ? לא בא לי להתחיל להכנס לסיפור של קניית רכב ואז מכירה כדיי לקנות רכב יותר גדול, אני כנראה אפסיד מהמכירה ומהקנייה הזאת. קיצר השאלה אם אפשרי להחזיק רכב כזה להרבה שנים.. ?

3 כוכבי ריסוק ורק 4 כריות אוויר זה נפילה בבטיחות

https://www.euroncap.com/en/results/dacia/logan-mcv/7865

עריכה אחרונה על ידי ilia1
פורסם

זה לא הדגם הנכון, זאת המחליפה של המכונית שהוא מתעניין בה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש פה מבחן ריסוק שנעשה ב-2005 ללוגאן הרגילה, לא סגור שזה זהה למה ששווק בארץ:

https://www.euroncap.com/en/results/dacia/logan/15662

יש גרועות יותר, אבל אם בטיחות משחקת תפקיד משמעותי זה לא הרכב הראשון שהייתי חושב עליו. צריך גם להבין עם איזה מפרט בטיחות הוא שווק בארץ (2/6 כ"א), אולי זה משנה קצת את התמונה.

בתקציב שלך אתה מוצא לוגאן מאזור 2011. לדעתי להחזיק רכב כזה עוד 10 שנים בנסועה בינונית יהיה קצת גבולי (מבחינת כדאיות כלכלית והשקעת זמן), אבל תמיד אפשר לנסות.

הבעיה עם רכבים כאלו זה שהם לרוב לא בדיוק אהובים ומטופלים. אלה רכבי עבודה שנרכשים במחשבה על חיסכון. מצאת אחד כזה שמור עם ק"מ נמוך?

ד"א, למה אתה חייב ידני?

אני מסכים איתך

פורסם

שבעה מקומות יהיה מאוד קשה למצוא בתקציב כזה.

מיצובישי לנסר יכולה לתת לך פיתרון של רכב פשוט, אמין וזול בתקציב כזה.

כשיגיע הצורך לשבעה מקומות, תצטרך להעלות את התקציב.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...