Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה נירו 2018

alon79
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיש אבזור שיורד בדרך לארץ, עדין מדובר ברכב שלא עובר שום התקנה מקומית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה כבר יתרון על האיוניק ששם מתקינים מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס בהתקנה מקומית. על איכות המצלמה יש תלונות והמערכת, ככל שתהיה טובה, אינה מכילה את התצוגות המפורטות של המערכת ההיברידית כפי שמוצגות במערכות מולטימדיה המקוריות של יונדאי בחול.....אני תמיד מעדיף מערכות מקוריות.

פורסם

איך משכנעים את האישה לרכוש נירו חדשה ולא פריוס 2009?

את נושא ההיברידית וחיסכון בדלק כבר סגרנו (:

פורסם

בפריוס 2009 הסוללה כבר בת 9 שנים, כלומר ייתכן ותעמדו בפני הוצאה גדולה של החלפת הסוללה. הנירו תהיה חדשה, כך שמובטח ראש שקט למספר שנים. כמובן שעלות הפריוב 2009 תהיה נמוכה משמעותית ברכישה.

פורסם

מהכרות עם שני הרכבים (לחמי יש נירו ואשתי קיבלה את האיוניק זה מכבר):

לגבי היציבות בסיבובים - סורי, אני אף פעם לא יודע איך להתייחס לשאלות הללו, זה רכב מודרני עם צמיגים מודרנים המייצר די והותר אחיזה עבור מכונית משפחתית, לא אשתי ולא חמי לא איבדו את האחיזה בסיבובים ולא נרשמו אירועי דריפט...

שמירה על נתיב עובדת טוב, יחד עם זאת, לא מומלץ להוריד את הידיים מההגה, זה לא רכב אוטונומי (אבל מספק שכבה נוספת של בטחון). בכלל יש הרבה מערכות בטיחות בשני הרכבים וזו כבר סיבה להעדיף אותה על פריוס מ-2009.

סיבה נוספת זו העובדה שזו פלטפורמה היברידית מודרנית יותר, הסוללות למשל הם ליתיום (קלות ויעילות יותר) לעומת מטאל-היבריד בפריוס.

מה שמביא אותנו לצריכת הדלק האמיתית - מצויינת ללא ספק. אשתי עושה 6.5 ליטר ל-100 ק"מ והיא ממש לא דופקת חשבון וחמי (שמקפיד יותר) תמיד נע סביב ה-5 ק"מ ל-100 ק"מ (1 ל-20!).

הרכב נוח כמו כך רכב אחד בסגמנט. המנוע מעט מחוספס אבל לא משהו מיוחד.

פורסם

אתמול עשיתי שוב סיבוב בנירו.

חייב לומר שבינה לבין האיוניק הייתי הולך על האייוניק.

לוח מחוונים יותר ברור ו"מודרני" לטעמי, כמו גם עיצוב הפנים והתאורה. התאורה האדומה בנירו נראית מעט מיושנת לטעמי.

מבחינת איבזור - המולטימדיה באיוניק עדיפה (למרות שלדעתי קיה ישרו קו בעניין) ויש גם קילס - מאוד נוח. הטעינה האלחוטית חמודה, לא יודע כמה היא יעילה.

לבסוף, למרות שהאיוניק נראה כמו SUV, בפועל הנסיעה היא בגובה של מכונית רגילה, אין שום יתרון אמיתי, אולי שטח האחסון גדול יותר, אך גם מבנה ההצ'בק של האיוניק נוח.

פורסם
לא אשתי ולא חמי לא איבדו את האחיזה בסיבובים ולא נרשמו אירועי דריפט...

.

אוי הרגת אותי מצחוק... :-o

לגבי צריכת הדלק בנירו, הממוצע האישי שלי נע בין 18 ל-21 ק"מ לליטר, כאשר רוב הזמן אני מסיים את מיכלי הדלק עם ממוצע של 19 ק"מ לליטר. מעולם לא ירדתי לממוצע שעומד על מתחת ל-18, החיסכון בדלק ובכיס פשוט ממכר ואני לא רואה את עצמי אי פעם חוזר לרכב שאינו היברידי לפחות. כן הייתי רוצה לראות עוד יצרנים נכנסים לתחום הירוק, בעיקר כדי שמבחר ההיברידיות יהיה גדול יותר.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...