Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שטח, ובגיל שנה וחצי, חניתי באיזה חניון כורכר חאלטוריסטי, ובגלל שאני דואג לרכב(מחליף שמן ופילטר כל 8 אלף, יש לי תיעוד תמיד) אני תמיד חונה עד הגבול האפשרי, ובכן במקום הזה היה מעין ברזל בולט, ולא יודע למה, נתתי קצת גז, הברזל הרס לי את הכיסוי גלגל ועיקם לי מעט את הדלת האחורית, אפשר היה לסגור ולפתוח, הנזק היה בעיקר לכיסוי וצבע עם עיקום של 4 5 ס''מ לדלת, כשביררתי אם לתקן, אמרו שלא כדאי, לכן החלפתי הכל.

דלת אחורית מקורית במורשה, עם כיסוי הגלגל וכל המסביב, זה תיקון של 23 24 אלף.

השמאי שהתייעצתי איתו אמר שהנזק הוא מקסימום 1 אחוז, אין נזק לשילדה או טמבון.

השאלה שלי, האם במכירה זה מוריד יותר מ1 אחוז?

מישהו אמר שכן, שהרכב שלי נחשב כאילו עבר תאונה, אמרתי לו להירגע, כי תאונה זה מעט מוגזם לומר, נכון?

בתודה מראש לעונים.

פורסם

שמעת פעם על מו"מ בעסקת רכב, שבו הקונה מוציא מחשבון ובודק כמה זה 1% ירידת ערך מהמחירון?

זה לא הנהלת חשבונות, יכול להיות שזה יוריד עשרות אלפי שקלים במכירה (אם יש לך G-CLASS), או יעלה 200 ש"ח במכירה, אם זה סמוראי משנות ה-80.

אף אחד לא יבדוק עם מחשבון כמה זה אחוז או 1.37% מהמחירון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קודם כל, הרכב עבר תאונה.

תאונה לא אומר בהכרח שהפגוש האחורי של הרכב צריך להגיע עד למנוע.

גם שנופלת כוס זכוכית במטבח זאת תאונה.

לגבי ירידת הערך - לחלק שמוחלף בברגים בדרך כלל אין ירידת ערך משמעותית.

פורסם

מנסיוני, ירידת הערך במכירה תמיד גדולה יותר ממה שקבע השמאי. קונים לא מתלהבים לרכוש רכב עם תאונה ולכן המחיר יורד.

כמובן, אם מדובר ברכב נדיר ושמור יכול להיות שתצליח לקבל מחיר טוב יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא צריך רכב נדיר - אם לג'יפ המיסטורי הזה קוראים לנד קרוזר, לתאונה הזאת אין שום משמעות. גם אם קוראים לג'יפ הזה איסוזו טרופר, עדיין אין לזה משמעות ( מסיבות הפוכות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מנסיוני, ירידת הערך במכירה תמיד גדולה יותר ממה שקבע השמאי. קונים לא מתלהבים לרכוש רכב עם תאונה ולכן המחיר יורד.

כמובן, אם מדובר ברכב נדיר ושמור יכול להיות שתצליח לקבל מחיר טוב יותר.

תודה לך, ולכל מי שענה, רק היום חזרתי לבדוק את התשובות.(עסוק ועצלן)

וכן, הרכב נדיר באופן הטיפול והשמירה.

בעיני אין אף אדם בארץ ששומר על הרכב כמוני, הפאג'רו שהייתה לי נמכרה במחיר גבוה, אחרי ששירתה אותי 5 שנים.

מחליף שמן+פילטר כל 5 גג 6, בלי שריטות, ומטופל בקנאות, אפילו שמתי לו לוכד שמן ,ורק אני נוהג בו, שזה שמירת הערך הכי חשובה בעיני, נהיגה אחראית, ואין התעללות נסתרת, במנוע ובגיר.

לא צריך רכב נדיר - אם לג'יפ המיסטורי הזה קוראים לנד קרוזר, לתאונה הזאת אין שום משמעות. גם אם קוראים לג'יפ הזה איסוזו טרופר, עדיין אין לזה משמעות ( מסיבות הפוכות ).

:-D

אממ, כבר לא כל כך מסתורי.

• תוכן חדש...