Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה ריו LX 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היינו באחת מחברות הליסינג הגדולות

הציעו לנו קאיה ריו עם המפרט הבא:

תאריך עלייה לכביש: אוקטובר 2014

ק"מ: 69000

דגם: LX 5 דלתות

נפח מנוע: 1396

יד:01 ( ליסינג חברה)

הרכב נראה שמור

לפי מה שבדקתי במחירון לוי יצחק מחיר לפני שקלול 58,00 אחרי שקלול 51,350

הענין שהם טוענים שמחיר המחירון הוא 62,400 מאחר ועל כל שנה שהרכב לא היה על הכביש זה תוספת של 400 שקלים כלומר 9*400 שזה יוצא 36000.

לפי המחירון יש להפחית 18% בגין הליסינג - הם לא מוכנים להפחית 18% אלא פחות (בטענה שלרכב יש ביקוש) המחיר הסופי שהם מוכנים למכור את הרכב הוא 54,500

האם שווה לקנות את הרכב במחיר הזה או להמשיך הלאה? אשמח לשמוע דעה כללית לגבי הרכב ללא קשר למחיר המוצע.

פורסם

למה הרכב הוא יד 01? ליסינג אמור להיות 00 בעלים קודמים וברישיון של מי שירכוש את הרכב יופיע 01 בעלים קודמים.

מעבר לכך, לדרוש מעל המחירון? מוגזם קצת. אמנם הק"מ לא גבוה במיוחד, ובהנחה שהרכב תקין, הנתונים סבירים, אבל לא מדובר ברכב מצטיין או ברכב עם נתונים שבולטים לטובה.

אולי תציין כאן מה הדרישות שלך מהרכב, יהיה יותר קל להציע לך משהו מתאים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב היה ברשותי במסגרת העבודה כשנה וחצי.

הרכב נוח ומרווח, לעומת זאת המנוע עצל למדי וצריכת הדלק פשוט נוראית.

הבנתי שבגרסא הידנית נושא צריכת הדלק משתפר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

מה המחיר ששווה לקנות את הרכב הזה ?

הרכב שאני מחפש הוא

עבור משפחה (זוג + תינוק)

אני מחפש רכב סופר מיני, רכב בינוני רוב הנסיעה היא בתוך העיר , סופי שבוע נסיעה של 30 קמ כל צד

צריכת דלק טובה, ואמין כמובן...

פורסם

לפי התיאור שלך אתה לא נוסע יותר מ-1000 ק"מ בחודש בדרך כלל, בנסועה כזה אין משמעות גדולה לצריכת הדלק.

אני הייתי בודק כמה דברים:

1. הונדה ג'אז - בתקציב שלך אני מאמין שתצליח לרכוש אחת משנת 2013-2014. היא חסכונית יחסית ודי מרווחת. נחשבת אהודה יחסית בשוק. הגיר הרציף קצת מעצבן. (אבל לא נחשב בעייתי)

2. פג'ו 208 - אם תמצא בתקציב שלך אחת עם מנוע 1.2 טורבו, זאת אופציה טובה. ביצועים טובים, גם לה צריכת דלק טובה יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין מה ״להתעסק״ עם מכונית צרפתית.

ממליץ לך להשתחרר מהסטיגמות.

המכוניות הצרפתיות מהשנים האחרונות הן מצויינות. ה 208 עם מנוע טורבו רצה כבר הרבה שנים ואין בעיות חריגות.

מדובר ברכב נוח, חזק, חסכוני ומהנה.

בטח ביחס לקיה המיושנת מאוד ריו.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אני עם יובל,

ולגביי ההיצע הלא גדול - סבלנות. אתה יכול למצוא רכב טוב בשוק היד השניה, אבל תזדקק לסבלנות ככל הנראה.

• תוכן חדש...