Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א.מומלץ להחזיק בוסטר קטן בבגאז', סוללת ליתיום יון שמחזיקה מעמד גם אחרי שנה ויכולה להניע רכב עם מצבר פרוק בשניה. לא תלוי בשטח חתך של כבלים וברכב מזדמן תורם.

ב. בכל תקיעה מסוג זה טלפון לארגון ידידים - 053-3131310 24 שעות, מתנדבים מהאזור ששמחים לסייע בכל רחבי הארץ ללא תמורה, כבר הצילו אותי עם שני פנצ'רים בכביש נידח עם כל המשפחה לפנות בוקר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נושא הסוללה עלה מספר פעמים.

ישנן סוללות שוות וישנן לא.

למי שיש מצבר חדש, אין טעם בסוללה וגם אז, כאשר המצבר גמור ויש סט כבלים תקין ב 120 שקלים? זה תמיד יעבוד.

סוללה עלולה לעלות מאות שקלים למשהו טוב, הזולות מאוד הוכחו כלא יעילות כלל.

פורסם

שמתי לב שממליצים פה על רכישת כבלים מאמזון, האם יהיה צריך לספק אישור מ.התחבורה כשהמוצר יגיע לארץ?

איך אני יודע גם כמה A אני צריך? אמפר.

המצבר שלי 90 או 94 אינני זוכר כרגע במדויק. או שזה ממש לא משנה האמפר?

הרי גם כבלים של קיה פיקנטו יצליחו להניע אוטו עם מצבר גדול, לא ככה?

פורסם
אז מסתבר שזה באמת 35 ממ"ר כיוון שזרקתי את האריזה שלי ומדדתי באמת. 35 ממ"ר זה ~7 מ"מ (6.7 אם רוצים לדייק).

צירפתי תמונה רואים בבירור שהכבל עבה מאוד וכן, הכיתוב הזה "עד 950 אמפר" אבל רשמו בבירור את שטח החתך (תוכל לצלם לנו כשתעבור, אבל זכור לי מספר לא קטן... עכשיו זה עובדתי).

35 ממ"ר זה לא מעט בכלל.

האריזה היא עם רוכסן בצד כך שכן אפשר לפתוח, אם תעבור שם שוב פעם.

לחיצה גרועה ואין עוד לחיצה על הציפוי של הכבל כדי שהוא יהיה נושא העומס. ימיו של הכבל הזה ספורים בשימוש תדיר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
אז מסתבר שזה באמת 35 ממ"ר כיוון שזרקתי את האריזה שלי ומדדתי באמת. 35 ממ"ר זה ~7 מ"מ (6.7 אם רוצים לדייק).

צירפתי תמונה רואים בבירור שהכבל עבה מאוד וכן, הכיתוב הזה "עד 950 אמפר" אבל רשמו בבירור את שטח החתך (תוכל לצלם לנו כשתעבור, אבל זכור לי מספר לא קטן... עכשיו זה עובדתי).

35 ממ"ר זה לא מעט בכלל.

האריזה היא עם רוכסן בצד כך שכן אפשר לפתוח, אם תעבור שם שוב פעם.

תודה, 35 ממ"ר זה אכן מכובד מאוד.

לחיצה גרועה ואין עוד לחיצה על הציפוי של הכבל כדי שהוא יהיה נושא העומס. ימיו של הכבל הזה ספורים בשימוש תדיר

אבל יהיה ניתן ללחוץ נעל כבל עם לוחץ תקני, ולחבר לידיות בעזרת בורג דיסקה ואום. כבל בעובי הזה מהווה את רוב עלות המוצר לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם (נערך)

לפני חודשים היה לי סיפור דומה עם חברת דרכים והמאזדה.

אישתי שכחה את האור הפנימי והרכב כמובן לא מניע, הזמנתי את שירותי דרך של דרכים והגיע בחור שישר אומר לי הלך מצבר.

אמרתי לו שלא נראה לי וישר הבחור מתחיל לזמר תראה, תשמע אני עושה לך טובה, אני יכול להניע אבל המצבר הלך, מחר בבוקר אתה תראה זה לא יניע ואז לההזמין אותי שוב זה בכסף וכו..

לאחר שזה לא הצליח הבחור מחבר מצבר הרכב כמובן ישר מניע אבל במקום להשאיר את המצבר מחובר קצת כדי להטעין טיפה את המצבר ברכב הוא ישר מנתק והולך!

ברור שמי שלא מבין יכבה את הרכב וכמובן אין סיכוי בעולם שהרכב יניע למחרת, עשיתי סיבוב עם הרכב של 40 דקות בכביש מהיר והמצבר חזר לעבוד ללא שום בעיות.

לפי דעתי זה נוכלות, הוא יודע שצריך לתת למצבר המניע להיות מחובר איזה 10 דקות, הוא יודע שצריך להגיד לבעל הרכב תעשה סיבוב ארוך כדי להמשיך להטעין את המצבר. אבל בכוונה הוא לא עושה כלום כדי שתתיקע שוב ותקנה ממנו מצבר במחיר מנופח יום למחרת.

לעולם אני לא יקח את חברת דרכים שוב, פשוט נוכלות! היה שלב שחשבתי אולי זה רק הבחור הזה אבל נראה שזה משהוא בחברה.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם

הנה השני סנט שלי:

סנט ראשון - תחליפו את הנורה הפנימית ברכב ל LED, ככה המצבר יחזיק יותר מלילה וכשתגיעו לרכב למחרת עדיין תוכלו להניע אותו.

סנט שני - אם נתקעתם בלי כבלים איכותיים, תנסו להלוות עוד זוג כבלים "זול" ממישהו ותחברו את 2 הזוגות באותו זמן. מנסיון, זה לא "מכפיל כח" אבל זה עוזר מאוד ובהרבה מקרים מספיק כדי שהרכב יניע.

פורסם

אני בשוק. ממבט ראשון, נראה שהכבל כבה, הגומי האדום. אבל בפנים אין כמעט כלום.

לו היית עכשיו בחנות, איך היית יכול לדעת את זה בלי לקנות ולבדוק בבית?

האם מרגישים משמעותית שהכבלים כלים מאוד? הזכירו פה את עניין המשקל.

פורסם (נערך)
אז מסתבר שזה באמת 35 ממ"ר

בהנחה שאורך הכבלים הוא 2.5 מטר לפחות (כל אחד), המחיר זול מדי להיות הגיוני עבור 35 ממ"ר (אפילו אם התנינים בחינם)

איפה רכשת אותם ומתי? במחיר 120 ש"ח - אני רוצה גם!

http://www.toolcenter.co.il/%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%9D/p-395.htm

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

גם אני ניתקלתי בכבלי "רמקולים" שרשום עליהם 1200 AMP אם איני טועה

לא יודע מאיפה לגיסי יש אותם

כמובן שלהניע את ה VITO שלו איתם היה לוקח כ 20 דקות

20171211_144525.jpg20171211_144534.jpg

פורסם (נערך)

אכן, בהנחה ואני עושה בהם שימוש פעם בשנתיים שלוש אם בכלל, כנראה שהם יחזיקו לי כמה עשורים :)

לשמחתי אין לי עבודה צידית בהתנעות של רכבים ואני גם לא ממש מתנדב.

עשיתי בהם שימוש ראשון לפניי כמה חודשים מזה 3 שנים.

אגב, אם יהיה משהו, אלחץ אותם שוב חזרה וזה יחזיק עוד כמה עשורים.

לחיצה או לא לחיצה גרועה, לי יש אותם 3 שנים ועבור אדם מן השורה זאת רכישה מצויינת לשנים רבות קדימה, אם אי פעם יזדקק לזה - נדבר בעובדות.

שולחים כאן אנשים מן השורה שספק אם יש להם את הכלים בכלל לרכוש כבלי רתכות, ללחוץ עם פלייטר פטנט או משהו כזה ומצפים שזה יהיה שווה ערך, נו באמת.

בהנחה שאורך הכבלים הוא 2.5 מטר לפחות (כל אחד), המחיר זול מדי להיות הגיוני עבור 35 ממ"ר (אפילו אם התנינים בחינם)

איפה רכשת אותם ומתי? במחיר 120 ש"ח - אני רוצה גם!

http://www.toolcenter.co.il/%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%9D/p-395.htm

רשום בעמוד הראשון מספר פעמים, אוטו דיפו ויש מספר אנשים שראו אותם.

אבל למה להניח אם פתחתי ולקחתי מד זחון ואשכרה מדדתי? רואים בתמונות שזה כבל עבה מאוד.

עכשיו... יכול להיות כאן קטע שאותו אני לא מכיר, ייתכן וזה בציפוי נחושת ואלו כבלי מתכת כלשהי? אפשרי אבל זה לא קריטי בכלל.

לא קריטי כאשר עובדתית קוטרו של הכבל הוא 35 ממ"ר בפועל.

איך ולמה? לא יודע.

אגב, הכבלים האלו אצלי כבר 3 שנים... ועדיין מוכרים אותם בהומו דיפו.

*** לא זכור לי אם זה 120-130-140 שקלים אבל זה בטווח הזה.

*** על הכבלים יש ציפויים ועל הידיות כמובן, הסרתי אותן והן לא נכנסו לתמונה, למי שהתעניין.

20171219_195503.jpg

20171219_170036.jpg

20171219_195520.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

את הכבלים שלי (לא יודע מה העובי בפועל) הכנתי בעצמי מכבל אדום עבה ותננינים מסט כבלים סיני. אי אפשר להשוות בכלל. יותר עבים, יותר ארוכים, הצילו אנשים הרבה פעמים. לא הייתה פעם אחת שלא הצלחתי להתניע איתם.

זכור לי איזה זוג שראיתי במקרה תקועים בצד הדרך ומנסים להתניע מרכב אחר באמצעות כבלים דקיקים שנמכרים בשפע. אמרתי להם שהבעיה בכבלים ושמיד אביא את שלי ואעזור להם. הם לא רצו ואמרו שכבר ניסו הכל ושהם מזמינים שירותי חילוץ. אני התעקשתי, חזרתי עם שלי ותוך 5 דקות הם נסעו אחרי שהודו לי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...