Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאוזניות - יש למישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום,

זקוק להמלצה לאוזניות לי ולאשתי, שיהיו נוחות ככל האפשר, להאזנה לזמן ממושך.

האוזניים שלי נדפקו קצת במהלך השירות בצה"ל, אם זה משנה.

אין לי זמן להתעסק עם מגברים וDac-ים.

תקציב? עד 1000 שקלקלים ליחידה, אם יש משהו בפחות, עוד יותר טוב.

תודה לכולם ושבת שקטה.

פורסם

Sennheiser hd598.

אלו לא אוזניות שלוקחים איתך באוטובוס, כמובן. להאזנה ביתי בתקציב כזה הן מעולות, לדעתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

האוזניות הכי נוחות שיצא לי לשמוע בהן הן סנהייזר מומנטום OVER EAR דור ראשון.

יש לי אותן קצת יותר משלוש שנים, ואני משתמש בהן לפרקי זמן מאוד ארוכים.

קלות מאוד, נוחות מאוד, ויחסית לאוזניות ללא סינון רעשים אקטיבי - מאוד מבודדות מהסביבה.

אני ממש מרוצה מהן, גם מאיכות הסאונד (בחיבור ללפטופ בלי התפלצנויות. עם טלפון הן משמעותית פחות טובות).

יש להן גב סגור אז אתה לא מפריע לסביבה, והן לא דורשות שום הגברה.

לא יודע איזה הבדלים יש ביניהן לבין הדור השני (חוץ מזה שהוא מתקפל).

אבל באספקט של נוחות? לא חושב שיש הרבה לאן לעלות משם.

(יש לי משקפיים, ראש גדול ואוזני דמבו, ועדיין נוח. רוב האוזניות יוצרות לחץ על הזרועות של המשקפיים ומכאיבות בצידי הראש, פה זה לא קורה).

כמובן שבלי קשר לתיאור לעיל, אני סקסי להחריד. עם האוזניות או בלעדיהן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מצטרף להמלצה של פו הדוב לגבי ה-HD 598, ובפרט לגבי HD 598cs שזו גרסה של סגורה (אין רשת גריל במכסה), במידה ואוזניות פתוחות לא רלוונטיות.

האוזניות במבנה over-ear, קלות ביחס לגודל, ספוג נוח ואיכותי- כזה שאחרי שנה נראה כמו חדש. והסאונד באמת מעולה.

עוד אופציה היא HD 579, אוזניות פתוחות ומעולות עם סאונד "נייטרלי", כאשר בשבילי זה אומר שלא שומעים בצורה מודגשת באסים.

עם העודף אני ממליץ להירשם, אם עדיין אין, למנוי הזרמת שירים ב-HiFi (לדוגמא, TIDAL) כדי למקסם את האקפט של האוזניות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
המלצה לאוזניות - יש למישהו?

לי יש.

מדובר במוצר שמאפשר לך לשמוע מוזיקה בשקט, בלי להפריע לסביבה, ובלי שהסביבה תפריע לך. בהחלט מומלץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...