Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הונדה HR-V למשפחה צעירה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על הרכב הנ"ל לזוג+1

בטיחות, אמינות, צריכת דלק שמירת ערך וכל מה שאתם יכולים ויודעים.

שנת 2016 95-100 ש"ח

פורסם

יש לה CTBA מערכת בלימה אוטונומית שנועדה למנוע תאונות במהירויות נמוכות שהן עיקר התאונות בעיר ובפקקים (עד 30 קמ"ש נדמה לי). 5 כוכבים ב-NCAP. מה שמבאס בעיני זה צירוף גיר-מנוע שמרוב שמנסה לחסוך בדלק, ובהעדר טורבו, חסר כוח ומרגישה קצת עגלה. הונדה של היום זה לא הונדה של פעם... העיצוב זה כבר שאלה של טעם, כמו ה-CHR. אותי אישית מטריד שהראות מהחלון האחורי כל כך מוגבלת, מצלמת רוורס או לא מצלמת רוורס. מניח שמתרגלים.

[h=1][/h]

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

עשיתי עליו נסיעת מבחן ולא התרשמתי כל כך הוא היה נוקשה ולא היה נעים לשבת בו. בכלל לדעתי הונדה פחות טובים ממה שהיו פעם. הייתי מעדיף טויוטה כבר. לא חושב שהיום יש רכבים (שאינם סינים), לא בטוחים ויפניות וקוריאניות אמינות מאוד, ככה שלא יהיו לך כנראה בעיות. אישית לא מתחבר אליו.

×
×
  • תוכן חדש...