Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפין A110 - העיתונאים משבחים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה היה רכב גרמני, יש סיכוי טוב שהיו מייבאים אותו לארץ. כנראה היו נמכרות יחידות בודדות - אבל עדיין, היינו רואים את הרכב על כבישי ארצנו.

במקרה של קרסו - לא נראה לי שזה הולך לקרות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לי מפריע בעיקר תא הנוסעים המצועצע, מיותר לגמרי במכונית ספורט.

אלפיין תמיד ייצרה מכוניות ספורט משובחות, תוך התבססות מירבית על מיכללי רנו.

סוד קיסמן היה בכיול השלדה הנפלא שלהן.

ולא תמיד זה היה קל ופשוט; עד סוף שנות ה 80' לא היה לרנו מנוע קטן יחסית עם גל זיזים עליון, ומנוע ה V6 שלהם היה ה PRV האומלל.

ולהוציא 160 כ"ס ממנוע 1.4 עתיק יומין היתה משימה לא קלה.

הוצאת לי את המילים מהפה.

אינטריור של רכב ספורט צריך להיות (לדעתי לפחות) ספרטאני עד מינימאליסטי.

אחרת - בשביל כל הצעצועים - צריך לייצר עבורם כבר רכב אחר. פה כבר "חוטאים" למקור.

10866159_10153064563012668_7382460781239747812_o.jpg

3586742905_14cc507c48_b.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

יש צפי לרכב הזה בארץ?

למרות שגם אם לא, אז הרכב כבר יגיע בייבוא אישי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
.

הגדולה של רנו היתה דווקא לקחת נוסחה ולקחת אותה צעד אחד קדימה.

אלפא כבר ייצרו מכונית ספורט ייחודית, קלילה, על בסיס שלדה קלה ומנוע רגיל - 4C.

אבל אולי רנו הצליחו לייצר אחת שאפשר לחיות איתה ביומיום, ולא בייצור מוגבל. נראה לי שבמקרה של 4C, הייצור המאוד מתקדם של שלדת המזראטי שלה הופך אותה לחיה יקרה לייצור ונדירה על הכביש. לאלפיין אין מגבלת כמות.

למען הדיוק, המחיר של האלפין וה-4C דווקא די דומה. בנוגע למגבלת הייצור הנגרמת עקב השימוש בשלדת קרבון, אמת.

מה שכן, יש צפי ל-4C חדשה ומשופרת:

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/overhauled-alfa-romeo-4c-planned-2018-reveal

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אליה, שים לב. כתבתי יקרה לייצור.

כמו שמצויין בכתבה שהבאת, ה-4C היא מכונית תדמית. היא נועדה להפגנת יכולות, היא לא נועדה להימכר ולעשות כסף. לא הייתי ער לרמת הביקורת על הרכב, אבל הוא ללא ספק שילוב מעניין של אקזוטיקה ופתרונות זמינים, אבל גם אם ישפרו את הרכב, הוא עדיין יישאר יקר מדי לייצור המוני.

האלפיין, לעומת זאת, נראית כמו אלטרנטיבה אמיתית לזולות של פורשה (צריך לראות כמה קל לחיות איתה ביומיום ואיך היא באמת...). בעוד רנו לא המציאו את הקונספט, הם יודעים לעשות אותו זמין. למרות שיש להם ניסיונות שלם בכל מיני מכוניות תדמית (הקליאו עם ההנעות האחוריות, שלמעשה לא היו קליאו בכלל, ויוצרו כמכוניות סדנא גם), יש להם עוד יותר ניסיון בלקחת קונספט, ולשפר.

https://www.carthrottle.com/post/alpine-a110-review-finally-a-car-to-give-the-cayman-a-kicking/

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...