Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש יעוץ בשיפוץ :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

לא כתבתי כאן באמת המון זמן.. אבל רציתי לעדכן אתכם וכמו כן לבקש את עצתכם.

קניתי אוטו, לשימוש יום יומי (צבא). אוטו די פשוט, אבל לפי דעתי הוא מציאה.

פורד אסקורט אריקה, שנת 98, גיר רגיל, 1600, 16V, יד ראשונה, שמורה מאוד, עשתה 47,000 (פה המציאה) - ב 20,000 ש"ח.

המצב הוא כזה . האוטו - מכוער. באמת אחת המכוניות היותר מכוערות בארץ (לדעתי לפחות).

משום שהוא כזה, רציתי לצעצע אותו, לצבוע אותו בצבעים משוגעים, או לעשות ציור מיוחד על האוטו (כמו החיפושיות שציירו עליהן עיתון ..)

חשבתי לעשות על כולו פרחים של שנות ה 60 (היפי כזה), חשבתי לצייר את ספיידרמן על כולו, סתם כדי לצעצע ושיהיה יותר מיוחד מהכיעור שהוא עכשיו.

אם יש לכם הצעות, מה ניתן לעשות\לשפר , ואם יש רעיון באמת יתפוס, מי עושה את הציורים האלה? למי ניתן לפנות?

תודה מראש למגיבים..

(אל תשכחו לתת את חוות דעתכם בקשר לרכישה.)

פורסם

אם תצייר עליו ציורים הוא יהיה מאוד מכוער אז עדיף שתשאיר אותו

איך שהוא עם כמה שיפצורים חיצוניים קטנים הוא יראה סבבה!

:roll:

:roll:
פורסם

אוי לא... אל תעשה את זה בבקשה... בבקשה!.. זה רק יכער אותו עוד יותר.. תאמין לי! תשאיר אותו כמו שהוא או שתצבע לשחור. כל אוטו נראה (יותר) יפה בשחור

:wink:

בהצלחה!

ד"א זה באמת נראה כמו מציאה לא קטנה... כיף לך..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אוי לא... אל תעשה את זה בבקשה... בבקשה!.. זה רק יכער אותו עוד יותר.. תאמין לי! תשאיר אותו כמו שהוא או שתצבע לשחור. כל אוטו נראה (יותר) יפה בשחור

נהפוך הוא -

רכב אשר ביצוע הפחחות בו נעשה באופן ירוד/חאפרי, הצבע השחור רק יבליט את זאת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אהלן,

תודה על התגובות!

בקשר לתמונות, אני אצלם היום ואעלה לפה..

יכול להיות באמת שאני אצבע לשחור (מישהו יודע כמה זה אמור לעלות? ומה הפרוצידורה לגבי שינוי פרטים ברשיונות האוטו?)

אגב, האוטו לא עבר שום פחחות ככה ששחור לא יבליט שום דבר :)

פורסם

מחיר צביעת רכב נע בין 2500-8000 שקלים הכל תלוי מי מבצע את העבודה ובאיזה רמה.

לשנות את הצבע ברשיונות זה לא בעיה אתה פשוט ניגש למשרד הרשוי ומשנה את הפרטים של רשייון הרכב

אם אני לא טועה מחיר השינוי הוא 100-120 ש"ח.

קו---------------------------------------

פורסם

מי באמת מבצע את עבודת הצבע הטובה ביותר, מוסך מורשה של אותו הרכב שלך (הונדה, מיצובישי, פיג'ו ועוד...)?

או שיש לכם המלצה על מישהו שבאמת טוב?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...