Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי סוזוקי גימני שנת 2015. אני ב23,000 ק"מ כרגע. בערך ב15,000 + (לא ליד הקבלות) עשיתי טיפול ועכשיו על פי הוראות היצרן עליי לעשות שוב כי חלפה שנה, על אף שלא חלפו עוד 10,000 ק"מ (נוסעת מעט).

השאלה היא כמה זה קריטי לעשות עכשיו את הטיפול, מה נחיצותו והאם נכללים בטיפול חלקים שמתייבשים או מתפוררים ועל כן צריך להחליפם בהקדם או...שניתן לחכות עוד כמה אלפים בודדים.

חוץ מזה מניסיון עבר, אודה על קבלת המלצה על מוסך מורשה באזור המרכז (לא חייב סוזוקי) עם מכונאי בעל ידי זהב, צנוע שלא צריך לשלם לו על המזכירה, העוגיות וחדר ההמתנה הממוזג, אלא על העבודה בלבד.

היה לי כזה בחיפה (סרגיי, מוסך א.ס. מוטורוס אזור תעשיה בלו בנד בקריות) שטיפל באופל אסטרה משך שנים רבות וכעת מחפשת חלופה ראויה במרכז הארץ.

תודה לכל העונים!

פורסם

כנראה שגם אם תדחי בשנה את הטיפול האוטו יסע יופי אבל אז יש ליבואן סיבה להתחמק מאחריות אם יקרה משהו . האוטו עדיין באחריות אז קחי אותו למוסך כלשהוא שיעשו טיפול לפי הספר ובחלפים מקוריים בלבד. לא חייב מורשה יבואן. יש פה כמה מומלצים בפורום.

פורסם

כיוון שחלק מהחומרים, צלמשל שמנים, מאבדים מתכונותיהם עם הזמן גם אם הרכב עומד - מומלץ מאד לבצע את הטיפולים בזמן לפי הוראות היצרן. מעבר לשמירה על הרכב זה יסייע לך במכירתו - רוכשים אוהבים לראות היסטוריית טיפולים מסודרת. לכן שמרי את חשבוניות הטיפול.

אני מסופק אם מוסך שאינו מרשת היבואן יחסוך לך יותר מחמה עשרות ש"ח, אם בכלל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טיפול פעם בשנה הוא טוב לרכב בלי קשר להוראות היצרן וזה אינטרוול זמן שכולם יכולים לעמוד בו. אל תוותרי עליו וכמו שSAVE אמר לך, חריגה מהוראות יצרן יכולה לפגוע באחריות, אז למה סתם להיכנס לפינה שיהיה קשה לצאת ממנה?!

• תוכן חדש...