Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 2008 או סיטרואן קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

אחרי נהיגה מהנה של שנתיים וחצי בסיאט איביזה סטיישן,אני מעוניין לעבור לרכב גבוה ורחב יותר במושבים האחורים.

כרגע ההתלבטות הינה בין הפג'ו 2008 שנת 14-15 ידני/רובוטית או סיטרואן c4 קקטוס שנת 15,שניהם כידוע מצוידים במנוע 1200 סמ"ק ו 82 כ"ס.

השאלה היא: אומנם מבחוץ הקקטוס נראית גדולה יותר אך האם בפועל מרחב פנים שלה גדול יותר ונוחה יותר מאשר ה 2008.

וכן בפג'ו עצמה האם הגיר הרובטי לוקה בבעיות אמינות ביחס לידני (אני רגיל ומכיר את מגרעות הרובוטי ע"פ הגיר האוטומטי)?

רב תודות למכוונים.

פורסם

לקקטוס אן חלונות אחורים שניפתחים למעלה ולמלטה, אן גם פתח אוורור מזגן ימני לנוסע ליד הנהג, ידיות הדלת עשויות מחגורות פלסטיק, תחפש 2008 טורבו יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ עם מנוע 120 כ"ס (3 צילנדרים קצה רועד בעמידה אבל עדיף פי 10 כי הוא חזק מאוד) יד שניה אחרי עיסקה כזו במצב מעולה.

פורסם

נפח

כ"ס/סל"ד

קמ"ש

0-100

מחיר

זיהום אוויר

[TABLE=width: 0]

[TR=class: comparetable-firstrow]

[TD=class: comparetable1] פיג'ו 2008 אוט', 1.2 ל' טורבו, Active Go[/TD]

[TD=class: comparetable2]1199[/TD]

[TD=class: comparetable3]5500/110[/TD]

[TD=class: comparetable4]188[/TD]

[TD=class: comparetable5]10.3[/TD]

[TD=class: comparetable6][/TD]

[TD=class: comparetable7][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: comparetable1][/TD]

[TD=class: comparetable2][/TD]

[TD=class: comparetable3][/TD]

[TD=class: comparetable4][/TD]

[TD=class: comparetable5][/TD]

[TD=class: comparetable7]קבוצה 3[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: comparetable1] פיג'ו 2008 אוט', 1.2 ל' טורבו, Premium[/TD]

[TD=class: comparetable2]1199[/TD]

[TD=class: comparetable3]5500/110[/TD]

[TD=class: comparetable4]188[/TD]

[TD=class: comparetable5]10.3[/TD]

[TD=class: comparetable7]קבוצה 3[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: comparetable1] פיג'ו 2008 אוט', 1.6 ל' דיזל, Active Go[/TD]

[TD=class: comparetable2]1560[/TD]

[TD=class: comparetable3]3750/100[/TD]

[TD=class: comparetable4]180[/TD]

[TD=class: comparetable5]11.9[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ממש לא עגלה

פורסם

ה 2008 הטורבו עם 120 כ"ס קיימת רק בדגם משנת 2017 ולצערי זה לא בתקציב שלי.

אני מודע לזה שהמנוע חלש יחסית בכלל ולאיביזה בפרט,אבל הנסיעות הם בעיקר עירוניות קצרות.

פורסם

קקטוס.

מה שצויין כחסרונות בקקטוס - חלקו ברמת המגניבות, וחלקו לא מורגש כחיסרון ממשי.

מצד שני לקקטוס מקדם מגניבות שאין לאף רכב אחר על הכביש, וגם עם המנוע האטמוספרי הוא מרגיש זריז.

בין שתי האפשרויות הייתי בוחר בקקטוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לקקטוס אן חלונות אחורים שניפתחים למעלה ולמלטה, אן גם פתח אוורור מזגן ימני לנוסע ליד הנהג, ידיות הדלת עשויות מחגורות פלסטיק, תחפש 2008 טורבו יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ עם מנוע 120 כ"ס (3 צילנדרים קצה רועד בעמידה אבל עדיף פי 10 כי הוא חזק מאוד) יד שניה אחרי עיסקה כזו במצב מעולה.

1. אין סיבה לקחת טורבו אם הביצועים לא חשובים.

2. זה שהחלונות בקקטוס לא נפתחים לגמרי, לא יודע למי זה משנה. לא יכול לזכור מתי פתחתי חלון אחורי ברכב.

3. המזגן בקקטוס מהטובים שהיו לי במכונית, כל מכונית. העדר פתח האיוורור הוא בכלל בכלל אל בעיה.

4. על הידיות... נו, מה זה בדיוק מפריע?

לפות"ש, הקקטוס מצטיינת במרווח בייחוד מלפנים, לנוסע והנהג. מאחור המצב הוא די רגיל למכונית בגודל שלה. אני מניח שהיא מעט יותר מרווחת מהאיביזה, אבל אין בעיה לקפוץ לסוכנות ולבדוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מכיר את ה2008 כך שלא אוכל להתייחס להשוואה ביניהן.

כבעל קקטוס אוכל לומר בפה מלא.

הענין של המזגן זה פשוט שטות אחת גדולה של כמה כתבי רכב שהיו צריכים למלא טור.

המזגן מצויין, מקפיא ברגע, מפזר את האוויר בצורה נהדרת. לא מרגישים כלל בחסרונו של פתח מיזוג ימני.

החלונות האחוריים זה כבר עניין אישי. אצלי מעולם לא פתחו חלונות מאחור. יש לנו את האוטו מס' חודשים, ורק לפני מס' דקות אשתי גילתה שהחלונות מאחור לא נפתחים - סתם כי היא הציצה בשרשור...

לגבי הידיות, לא הבנתי מה רצה מגיב #2 לומר. אחלה עיצוב, אחלה איכות, רעיון יפה ופרקטי.

באופן כללי האוטו נוח מאוד וחסכוני (לי יש את הדגם החלש של ה1.2 אטמוספרי ידני)

בהצלחה בכל אופן

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...