Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכמה קבוצות פייסבוק שיש חניון בשם 26 בנתב"ג שהוא חניון חינמי.

במקור פתחו אותו כאשר החניון ראשי מלא אבל הבנתי שהוא פתוח.

מישהו התנסה לאחרונה?

פורסם (נערך)

חניתי שם 8 ימים לפי 2-3 שבועות. התשלום זהה לחניון לטווח ארוך (40 ש"ח ליממה). הופניתי על ידי שומר בכניסה לחניון לטווח ארוך, שככל הנראה היה מלא.

כדי להגיע צריך לנסוע לפי השילוט ל"אזור תמך מערבי" ואז לפי השילוט לחניון 26.

יש שאטל לטרמינל 3 כל 15 דקות. נדמה לי שהנסיעה קרה מזו שמהחניון הותיק.

הבעיה העיקרית - אין סימון מספק של אזורי החניה. ממליץ לך לשלוח לעצמך מיקום וואטסאפ (או משהו מקביל) כדי לאתר את הרכב כאשר אתה חוזר. אותי זה הביא לרכב אחרי שדי התברברתי בחושך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

בסוף אוגוסט הגענו לחניון הרגיל, הפנו אותנו ל-26.

בכניסה לשם היה מקטע לא סלול ומגודר בגדר אירעית כזו

ולשם כיוונו אותנו סדרנים. לא אמרו לנו כלום ולא נתנו כרטיס.

בחזור הגענו עם אותו שאטל, לא היה שם שום סדרן, לא שילמנו כלום.

אחד שבא איתנו אמר שזה חניון ניסיוני ולא מחייבים כרגע,

אבל זה היה נכון רק למקטע הלא סלול. שאר החניון בתשלום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

המקטע הלא סלול בצד הצפוני (ימני) של החניון. כאשר טסתי הקטע הלא סלול היה מגודר וחנו בו מכוניות מעטות. כאשר חזרתי היה לי רושם שבשבוע שבו ביליתי בחו"ל סללו אותו, לפחות בחלקו. אבל זה היה ב-5 לפנות בוקר, בחושך ואחרי טיסה ארוכה ללא שינה (ועדיין, נהגתי בלי הרבה קושי עד חיפה). נרטע הו חניתי היה סלול ומקומות החניה מסומנים, מן הסתם שילוט עם מספרי האזורים הוצב או שיוצב בקרוב. עדיין חוזר על המלצתי לשמור\לשלוח מיקום GPS.

ד"א, דור - נראה לי שהמקום יכול להיות לא רע לספוטינג של המראות (בזמן הקצר שהייתי שם לא ראיתי נחיתות).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות.

מתלבט עדיין אם לנסוע עם הרכב או מונית 15 קמ ב100 שח, ככה שהתשלום על החניון או מונית דיי זהה

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• תוכן חדש...