Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נעליים מיוחדות לביצוע Powerlifting. מדובר בנעליים מיוחדות לאנשים שמבצעים סקווטים ודדליפטים במשקלים גבוהים. נעלי ספורט רגילות נהרסות מהר מאוד בגלל המשקלים ואני לא יכול להזמין מהאינטרנט בגלל שיש לי מדרסים מיוחדים ואני חייב למדוד את הנעל.

פורסם

ניסית אול סטארס? מאוד נוח לדדליפט. לא נהרסו אצלי מהר מידי, לקח להן שנה וחצי בערך.

אחרי זה עברתי ל-Warrior של Wei Rui, נעל מאוד עמידה ומחזיקה מעמד כבר שנה שלישית. תשים לב שיכול לקחת זמן להתרגל לעקב הגבוהה. קניתי אותן באשדוד.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

ספורט לנד, התש"ח 7 אאל"ט

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

יש לי את ה Wei rui, הבלאי שלהן מאד מהיר.

הטופ זה הנייק רומלאוס 2 ואדידס אדיפאוור.

היום תוכל להשיג את האדידס בהנחה של קצין או לקנות באילת עם הנחה של קצין.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סלספורט*, אנאירובי.

ממליץ לעשות דדליפט עם נעל בעלת סוליה שטוחה.

*יש לי ניסיון חיובי מאוד עם סלספורט. ממליץ עליהם בחום.

פורסם

תמקד קצת - איזה סוג סקווט אתה עושה היי באר או לואו באר? דד ליפט רגיל או סומו?

דד ליפט אפשר יחף (במידה והמכון מאפשר) או נעל שטוחה. אדיפאוור או רומלאוס (נעלי וייטליפטינג) לא יתאימו. קח בחשבון שבמידה ויש לך כוונה להתחרות אז יחף לא רלוונטי כיוון שבתחרות חייבים נעל ועדיף לתרגל כמו בתנאי תחרות.

לגבי הסקווט:

ללואו באר נעל עם סוליה שטוחה לרוב תעשה עבודה מעולה.

היי באר אפשר לעשות עם שטוחה במידה ויש טווח תנועה טוב בקרסול עדיין ממליץ יותר על נעל וייטליפטינג לסוג סקווט זה.

אני אישית עם SABO DEADLIFT לדד ליפט. ויש ורומלאוס ואדיפאוור לסקווט (יש לי את שתיהן).

במידה ואתה מחפש נעל "אולראונדר" שתעשה את העבודה - נייק מטקון/ריבוק נאנו וכו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תלוי...

עשיתי סקווט קלאסי ודדליפט קלאסי. היום אני עושה סומו סקוואט וסומו דדליפט. (רוצה לפתח את הישבן)

אני בן 32... אני לא מתחרה... אבל ממש חבל שלא התחלתי להתאמן בגיל 18. אני באמת חושב שהייתי יכול להגיע להישגים.

פורסם
שוב חוזר על ההמלצה לעשות יחף, פתאום תרגישו מעורבות מטורפת של ה calfs בסקוואט שזה מדהים

אתה בטוח שהעקבים שלך לא מתרוממים מהרצפה תוך כדי?

פורסם
אתה בטוח שהעקבים שלך לא מתרוממים מהרצפה תוך כדי?

ציני?

אם לא ציני, אז ברור שלא מתרוממים..

כמה אתה מסקוויט אגב?

פורסם (נערך)

מה קשור מטקון ונאנו לנעלי הנפות?

לדעתי אם הוא מחפש נעל הנפות שיקנה נעל הנפות.

לא חייב עכשיו ללכת על הטופ, הייתי מתחיל מריבוק בריבוק עודפים.

מי שעולים לו העקבים בסקוואט צריך לעבוד על מוביליטי לפני שהוא ממשיך עם הסקוואטים.

יחף זה הכי נכון וגם הכי מסוכן.

פעם אחת לקבל מוט ריק או פלטה כל הכף רגל ומתחיחה לה תקופה של פציעה ועוד לא דיברתי על זה שאם משקולת תקפוץ על הרגל או באמצע הנפה דרכת על משהו דוקר כמו חתיכת אבן...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה קשור מטקון ונאנו לנעלי הנפות?

לדעתי אם הוא מחפש נעל הנפות שיקנה נעל הנפות.

לא חייב עכשיו ללכת על הטופ, הייתי מתחיל מריבוק בריבוק עודפים.

מי שעולים לו העקבים בסקוואט צריך לעבוד על מוביליטי לפני שהוא ממשיך עם הסקוואטים.

יחף זה הכי נכון וגם הכי מסוכן.

פעם אחת לקבל מוט ריק או פלטה כל הכף רגל ומתחיחה לה תקופה של פציעה ועוד לא דיברתי על זה שאם משקולת תקפוץ על הרגל או באמצע הנפה דרכת על משהו דוקר כמו חתיכת אבן...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

מבטיח לך שאם תקבל מוט או פלטה לרגל לא משנה איזה נעל תנעל אתה תסבול, בהנחה שמשקולות לא מתעופפות סתם כך במכון שלך, לא רואה את זה קורה,

גם לא הייתי מבצע שום תרגיל במקום צפוף כי זה מעלה את הסיכוי שיפול למישהו משהו ושוב, נעל לא תעזור לך כשזה יקרה, עוד טיפ זה לבצע סקוואט רק בכלוב ואם זה דדליפט אז רק באזור רחוק ממשקולות חופשיות, בכל שאר התרגילים אין טעם להיות יחף.

לגבי אבנים וכו', מסתכלים לפני טוב טוב איפה אתה עומד, ואם דרכת על קוץ, אז תזכור ש

No Pain No Gain ;)

• תוכן חדש...