Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות ספורטאז׳ דגם פרימיום,

יש לי מספר שאלות כי אין לי מושג ברכבים האלה הייתי עד שלשום עם רכב ספורט משופר.

1. איך המנוע שם ? ראיתי כמה שהחליפו מנוע..

2. ה4x4 שם הוא קבוע, זה בעייתי ? מאמץ את מנוע יותר מידי ?

3. איך המחירים של הביטוח והטסטים ?

תודה רבה לעונים.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

אתה מדבר על דגם ה GT? אם כן, זה גיר כפול מצמדי (יש שרשור בנוגע לבעיית ההתחממות שלו, זה דיל ברייקר לחלק מהאנשים היות ובנסיעה בפקקים הגיר נוטה להתריע ולהכריח את הנהג לעצור בצד לכמה דקות כדי שיתקרר, כן כן, ממש טכנולוגיה פורצת דרך), מנוע 1.6 טורבו, 9.5 למאה בערך, וכל מיני פינוקים בתוך הרכב, מושבי עור וכאלה, מערכות בטיחות גם לא חסר שם.

ולדעתי כן, ה 4X4 קבוע.

אם היה לך רכב ספורט משופר תשכח מהביצועים האלה על הספורטאז 2.0 או 1.6, דגם הטורבו זריז, אך שוב, אין לו שום מחץ והוא לא מעיף אותך.

באם אתה מדבר על מנוע 2.0 אטמוספרי או על ה 1.6 שם בכלל הרכב לא מזהיר על הכביש מבחינת כח בלשון המעטה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

ספורטאז' GT זה הדור החדש, פרימיום זה דור קודם עם מנוע 2.0.

כל מה שהוא רשם מעליי לא רלוונטי אליו. הוא מגיע עם 4X4 קבוע ומנוע 2.0 אטמוספרי ותיבת הילוכים אוטומטית רגילה.

פורסם

תודה על התגובות, כן דיברתי על הדור הקודם,

מישהו יכול לתת חוות דעת על הגיר ומנוע מבחינת אמינות ? לא משנה ביצועים.

ומחירים בערך של מקיף ושל טסט ?

תודה.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

גיר פלנטרי, לא דווח על בעיות מיוחדות, סה"כ די אמין, מנוע GDI ותיק ומיושן, גם אמין בגזרתו.

אני לא מבין מספיק בעלויות האחרון שרשמת, בטוח החבר'ה כאן ירחיבו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...